brians Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Nejdou mi spouštět originální hry při spouštění mi tam naběhne toto: CD/DVD emulation software has been detected. Plase disable all CD/DVD emulation software re-start the game. Nevíte někdo co stím? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScRyX Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Nemas nejaky program ktory vytvoril virtualnu mechaniku? Clonecd, nero imagedrive a podobne...odinstaluj ho a pojde to.(alebo crack :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 jj mam tam nainstalován alcohol 120%, ale kdybych ho odinstaloval, tak by mi nejelo několik imigů. Nestačilo by po vypínat virtualní mechaniky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Zajímavý, nemáš náhodou v PC StarForce? A ano, stačí vypnout úplně všechny mechaniky a nebo na to použít program, který Daemona, či případně Alcohol 120%, skryje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Zajímavý, nemáš náhodou v PC StarForce? A ano, stačí vypnout úplně všechny mechaniky a nebo na to použít program, který Daemona, či případně Alcohol 120%, skryje. Co znamená starForce to je nějaký druh ochrany? Já ten alcohol nemohu odinstalovat já sním nepřetržitě pracuji... A když bych použil crack, aby se můj CD klíč nestal neplatným u hraní online a následně nedostal ban . Proto bych potřeboval nějakou alternativu, aby to fakčilo i s virtualní mechanikou nebo třeba i s vypnutou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brians
Nejdou mi spouštět originální hry při spouštění mi tam naběhne toto:
CD/DVD emulation software has been detected. Plase disable all CD/DVD emulation software re-start the game.
Nevíte někdo co stím? :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts