metuj Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 Koupil jsem PSP s několika originálkami a fw 1.5. Nejsem si jistý, zda bych jej měl přehrát na vyšší verzi. Vzhledem k tomu, že originálních her jsem k němu dostal dost, tak se asi po ISO hrách shánět nebudu. Chtěl bych ale zkoušet různé PD (homebrew se tomu říká?) aplikace, číst e-knihy a komiksy (jen v JPG) a hlavně se dívat na videa. Videa, ale na UMD kupovat neplánuju, jednak jsou na mě docela drahé (obvykle se na film dívám jen jednou) a také mě spíš baví seriály (Futurama, Red Dwarf atd.) a těch mám dostatek. Vyplatí se mi tedy v tomto případě přechod na vyšší verzi fw, nebo bych si tím mohl k něčemu zavřít cestu? Znovu podotýkám, že ISO hry pro mě nejsou důležité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 určitě se ti vyplatí nechat si 1.5-aspoň zatím, i když pro tebe teď ISO hry nejsou důležité, časem si možná budeš chtít nějakou hru vyzkoušet než si jí koupíš. Za další bys nemoh spouštět tolik homebrew, nebo v podstatě jen velmi omezené množství(záleží na fw.), jinak kdyby si chtěl PSP s vyšším fw, tak se ti vyplatí to tvoje vyměnit za PSP třeba s fw2.50, PSP komunita nepříde o další 1.5ku a ty na tom veděláš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Duben 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 Aha, ja myslel, ze fw si muzu prehravat dle libosti z 1.5 az na nejnovejsi verzi a to tedy nejspis nejde. Takze nejnovejsi verzi fw bych na svem PSP tedy mohl mit 2.0? A jake vlastne omezeni pro mne predstavuje fw 1.5? Cetl jsem kdesi, ze ma novejsi verze lepsi podporu ruznych formatu fotek (me ale v podstate staci JPG), ze podporuje WMA a WMV kodeky a nejaka nastaveni v net exploreru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 Ne.. FW mužeš s 1.50 dat na nejvyšši... apod... ale mužeš ho dat zpatky na 1.50 jen když máš fw do 2.00 ;) jinak ty formaty nevím.. někde to tu možná bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 Fw si samozřejmě můžeš přehrát dle libosti, ale .jpg Ti půjde i na 1.5, no a kdybys chtěl mermomocí nový fw, je škoda přehrát 1.5, když PSP s tímto vzácným fw můžeš výhodně prodat a koupit o třetinu levnější a novější PSP s fw vyšším, než 2.01. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 Fw si samozřejmě můžeš přehrát dle libosti, ale .jpg Ti půjde i na 1.5, no a kdybys chtěl mermomocí nový fw, je škoda přehrát 1.5, když PSP s tímto vzácným fw můžeš výhodně prodat a koupit o třetinu levnější a novější PSP s fw vyšším, než 2.01. Vzacny FW?? naopk, ted je 2.60 vzacnejsi, 1.5ky se dneska kazdej zbavuje, je jihc az moc na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates III Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 to si teda nemyslím,podle mě je to hlavně o penězích-fw.1.5+velka karta a mas vsecky hry zadarmo...a fw.2.01 a vetsi-ma mozna lepsi funkce,ale zas hry musi byt secky origo...já sám mám fw.1.5 a mám 4originální hry a zbytek ISO a myslím si,že je to velká výhoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 to si teda nemyslím,podle mě je to hlavně o penězích-fw.1.5+velka karta a mas vsecky hry zadarmo...a fw.2.01 a vetsi-ma mozna lepsi funkce,ale zas hry musi byt secky origo...já sám mám fw.1.5 a mám 4originální hry a zbytek ISO a myslím si,že je to velká výhoda Vyhoda? Fu*ck ISO!!! 1.5 dneska prodava uplne kazdej, je toho premnozeno. prej vyhoda, to nevim jak si an to prisel, jak pro koho jako. Ja mam jenom origo a z kazdy hry se tesim a nemam ten pocit ze pro PSP uz nevyslo nic novyho a neni co hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates III Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 4 promator:to si nemyslím,podle mě je ISO dobrá věc a užitečná -třeba já jsem student a nemám moc peněz,abych si kupoval pořád hry...Jinak na hry se taky teším-ale dat za kazdou hru 1500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 4 promator:to si nemyslím,podle mě je ISO dobrá věc a užitečná -třeba já jsem student a nemám moc peněz,abych si kupoval pořád hry...Jinak na hry se taky teším-ale dat za kazdou hru 1500 Lol, ISO je prej dobra vec :D Piratstvi a zlodejina je dobra vec, dobry. Ja jsem taky student a vsechno si kupuju origos :wink: 1500 za hru? to bych taky nedal, nevim proc to sem pises, daji se kupovat bazarovy hry, 2x levnejsi, tak to delam ja, jedinou novou hru co sem kupoval je GTAcko za 1700,- Jinak nic proti tobe, neber si to ze sem se do tebe pustil, ja se pustil do ISO :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 ..trosku paradox :) ..aby clovek dneska mel doma veskery veci legalni cestou - hudebni cd 600kc, DVD 600kc, hra na komp-PS2-PSP 1500kc ...tak musi prinejmensim prodavat drogy nebo si vydelavat jinou nelegalni cestou :twisted: ...ale jestli Primatore mas doma veskerej software, hudbu a filmy origo s veskerejma licencema, tak smekam...resp. se rad dozvim jak na to :) ...v opacnem pripade nechapu proc si "hrajes" na aktivistu proti piratskym kopiim...ty tady sou a ve vetsine pripadu je to(alespon pro me) zpusobeno premrstenyma cenama... ...nechci tady rozvadet tuhle debatu(jiz mnohokrat probirane tema:) )...jen ti proste nerozumim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 ..trosku paradox :)..aby clovek dneska mel doma veskery veci legalni cestou - hudebni cd 600kc, DVD 600kc, hra na komp-PS2-PSP 1500kc ...tak musi prinejmensim prodavat drogy nebo si vydelavat jinou nelegalni cestou :twisted: ...ale jestli Primatore mas doma veskerej software, hudbu a filmy origo s veskerejma licencema, tak smekam...resp. se rad dozvim jak na to :) ...v opacnem pripade nechapu proc si "hrajes" na aktivistu proti piratskym kopiim...ty tady sou a ve vetsine pripadu je to(alespon pro me) zpusobeno premrstenyma cenama... ...nechci tady rozvadet tuhle debatu(jiz mnohokrat probirane tema:) )...jen ti proste nerozumim... Achjo, ted sem psal ze se to da kupovat bazarovy. Jak uz sem sem aspon 100x napsal ja sem proti pirateni v PSP scene, ne celkove,, uz me to nebavi opakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates III Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 Já nepodporuju pirátství,ale prostě situace je takova,ze dyz muzu vyuzit kopii a usetrit tim penize,tak du do toho.A to myslím,že asi každý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 Já nepodporuju pirátství,ale prostě situace je takova,ze dyz muzu vyuzit kopii a usetrit tim penize,tak du do toho.A to myslím,že asi každý Kazdy ne. Ted o tom mluvim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates III Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 Dobře tak ne každý...Vím,že se najdou i někteří,kterí ne.Ale myslím si,že většina členů z fora s fw.1.5 používá ISO games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 Pirat sema budu....jak V PC tak v PSP...a to se nezmeni....Jak Hudebni Cd tak mp3..nerikej,ze si kupujes mp3:????:-D lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 Pirat sema budu....jak V PC tak v PSP...a to se nezmeni....Jak Hudebni Cd tak mp3..nerikej,ze si kupujes mp3:????:-D lol Bud si slepej nebo natvrdlej, jinak nevim :roll: Jak uz sem sem aspon 100x napsal ja sem proti pirateni v PSP scene Takze po 101 pisu ze neuznavam pirateni jen na PSP scene. Kolikrat to mam jeste napsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 Primátore, Tvé názory jsou minimálně úsměvné. O pirátění na PSP scéně mluvíš, cituji: "Lol, ISO je prej dobra vec Very Happy Piratstvi a zlodejina je dobra vec, dobry" Na druhou stranu Ti ale pirátství a zlodějina v jiných oblastech nevadí. No tomu tedy říkám zásadovost. :lol: Když bereš "pirátství a zlodějinu" jako "zlo", tak by to měl být Tvůj obecný názor a ne hlásat, že na PSP je to špatné a na všem ostatním je to OK. Apropo, mám takový pocit, že to není tak dávno, co jsi vytruboval na fóru, žes upgradoval a do té doby ses klidně této velice amorální a zločinné činnosti, jakou je hraní ISO her, věnoval. Nechovej se, prosím, jako pokrytec. Kdo chce hrát ISO, ať hraje ISO. Nebo to znamená, že když mistr Primátor upgradoval na 2.60, tak by měli všichni? Ale no tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates III Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 Pan Primátor se myslím spíš hodně přetvařuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 gemi kdyz sem to tvoje cet tak sem spadnul ze zidle :D Tomu se rika ''kravina'' Tim jaks napsal ze sem upgradem hral ISO si me dost urazil, to myslim vazne. Muzu ti odprisahnout ze v mem PSP nikd ynebylo ISO. Ja mam proti ISO proste vlastni duvody tak to tak ber. Nikoho nenutim aby ISO nehral, nebo jo? Ale no taaak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 no nevim, já se sice taky na origo hru víc těšim, ale to neznamená že když hryju ISO tak mě to nebaví...nevim jestli by mě PSP bavilo kdybych měl 3 hry a film, i když je tu možnost měnit a prodávat a kupovat v bazaru...jinak to že primátor (nic proti tobě) je proti ISO hrám, a určitě i spousta dalších, nemění nic na tom že 1.5 je zatim výhodnější, i co se růstu ceny takového PSP týče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 no nevim, já se sice taky na origo hru víc těšim, ale to neznamená že když hryju ISO tak mě to nebaví...nevim jestli by mě PSP bavilo kdybych měl 3 hry a film, i když je tu možnost měnit a prodávat a kupovat v bazaru...jinak to že primátor (nic proti tobě) je proti ISO hrám, a určitě i spousta dalších, nemění nic na tom že 1.5 je zatim výhodnější, i co se růstu ceny takového PSP týče... Vyhodnejsi, jak zase opakuju, jak pro koho. Ze by te nebavilo mit 3 hry a film?? A v tom to prave je! Vy (nemluvim primo k tobe, ale obecne) co hrajete ISO mate vsechno ohrany, dohrany a furt skemrate ze nevyslo nic noveho a nic vas uz nebavi a vetsina lidi sce PSP proda. To my poctivci co mame jen vylozene par her (jako ja 3) se s kazdy hry tesum, kazda me bavi a kdyz sem si nedavno koupil NFS UR tak me to tk neuveritelne bavi, hraju to porad, kazdej den a je to vyborny, desne me jak vidite jedna hra dlouho bavi a dalsi nepotrebuju. Noa vidite - vsechby hry co vy hrajete jako ISO mam pred sebou, takze me PSP vydrzi jeste hodlne dlouho... Snazte se pochopit ten system poctiveho hrace na PSP :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 Jak už jsemi já dáávno psal.Kdybych já hrál ISA (a hraju POUZE origo a tak nenávidím ISA tím ikoho neodsuzuju!!) tak si myslím že by mě ta hra ASI za chvíli omrzela.Mám zkušenosti s JAVA hrama když si objednám nějákou hru za 79kč nebo 59kč tak ji hraju třeba i měsíc a baví mě ale ted už stahuju z netu a ta hra mě za chvilku omrzí a za 5minut mažu...Já nepirátím ani moc na PC ani na tom ani na tim...Prostě mám lepší pocit že hraju origo.A natož na PSP představa že hraju ořezanou hru tak to fakt NEEE!!!:-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 Jak už jsemi já dáávno psal.Kdybych já hrál ISA (a hraju POUZE origo a tak nenávidím ISA tím ikoho neodsuzuju!!) tak si myslím že by mě ta hra ASI za chvíli omrzela.Mám zkušenosti s JAVA hrama když si objednám nějákou hru za 79kč nebo 59kč tak ji hraju třeba i měsíc a baví mě ale ted už stahuju z netu a ta hra mě za chvilku omrzí a za 5minut mažu...Já nepirátím ani moc na PC ani na tom ani na tim...Prostě mám lepší pocit že hraju origo.A natož na PSP představa že hraju ořezanou hru tak to fakt NEEE!!!:-(( Kamo ty ses mi snad naboural do mozku. Prense tak, ty Java hry se nekomu budou zdat jako kravina,a le tady de o princip, o pocit z te zaplacene hry a ne kdyz si jich stahnes deitky a nevis co driv a nebavi t to. na PC je to to samy, vlastne vsude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2006 To Primátor:To už víme dávno že jsme v tomto asi stejní ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.