Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Can´t read disk....

marek

Otázka

:cry:Hojte hosi kdyz vypalim hru na xko pres clonCD tak mi to napise uspesne vypaleni ale jakmile to strcim do xka tak pred tim nez si hruzahraju tak ji nainstaluju na HDD ale sekne se mi to v 33% 45%13% to je jedno v kolika procentech a pise to ze mam ten disk spinavy nebo blbe vypaleny....ale kdyz tu hru vypalim znova tak mi to znova napise ale kdyz to vypalim treba po 3 tak uz jde....poradte mi je to draha zalezitost palit 1 hru na 4 krat..... thanks a GB na CZshare cloveka nemine......:?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Já sem měl podobnej problém když sem hry vypaloval na blbý média např. Emtec (největší shit) ... tak sem nakoupil 10ks Verbatim DVD+R DL 8x a vypaluju rychlostí 2x-2.4x taky v clonecd a ještě se mi nestalo,že by mi nějaká hra nešla nainstalovat na HDD nebo,že by mi hodila chybu při čtení

Odkaz ke komentáři

• 0

VYPALUJTE HRY V IMGBURNU!! JE TO TU NAPSANI SNAD 100 000 KRAT A PORAD TU NEKDO PISE ZE TO KURVI V CLONECD. FAKT UZ SI TADY PRIPADAM JAK U BLBEJCH :D PROSTE SI STAZENOU HRU PROJED PREZ MULLERA A POPRIPADE NECH UDELAT .DVD SOUBOR A VYPAL TO V -> IMGBURN !!! :psp::psp::roll::cheesygrin: ZA THX A CRD SE ZLOBIT NEBUDU SNAD SI S TIM NEJAK PORADIS :)

EDIT: kdyby ti to stale neslo tak mi napis PM nebo na ICQ a ja ti hilfnu :) taky nez sem se naucil poradne palit sem z*urvil asi 15 dvd dl

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak pokud to není DVD, tak druhá možnost - vypalovačka - jakou máš?

to by byla take jedna moznost ale myslim ze spise az ta konecna.. doporucuji nejdrive vyzkouset to co jsem ti napsal a myslim si ze to rozjedes.. ale kdyby preci jenom ne tak ti doporucuji tuhle -> http://www.alza.cz/pioneer-dvr-116d-cerna-d100701.htm uz jsem na ni vypalil fakt kopu dvd a ani jedno jeste nevyslo chybne.. a z alza.cz mi ji uz 15hodin po objednani dovezli domu :D

Odkaz ke komentáři

• 0

No ja taky palim na NB a nemam zadny problem mam asus stary tak rok a neco a palim uplne bez problemu ani jedno dvd jsem jeste nesk___vil chce to tahat dobre hry a dobre palit... ja osobne nejdriv projedu hru muelletrem a pak palim pomoci imgburn na verbatimky 8x a jedu vypalil jsem si uz asi 70 her a vsechny jeli

Odkaz ke komentáři

• 0

No ja jen dodam, ze jsem si nedavno koupil 20ks Imation (http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007I09F0B4ML4) a z 20 jsem 11 vyhodil - 48% chyba ostreni a konecna... Reklamace neuznana, takze doporucuju palit jedine na Verbatimko... tak bacha na to :)

P.S.

Zkouseno na vice palirnach

EDIT:

A i tech par vypalenych ma v xkrabici problemy

Odkaz ke komentáři

• 0
Oki vyzkousim IMG BURN a ale ja mam notas takze o new mechanice si muzu nechat zdat.....

Co tam mas za mechaniku, a jak tu bylo doporuce na Xhry jen Imageburn, nezname ze nekterejm to jde na priklad v clone atd... ale Imageburn je nejspolehlivejsi na IS. a na prepaleni palenejch Nero.

Kua uz se tu zas opakuju. Procti si forum priste jako prvni a doctes se vse.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu