<^KeNnY^> Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 vy je vidíte? , já ne, ale dával jsem je tam :D to si z nás děláš srandu? já je taky nevidim, asi jsou neviditelný xD EDIT: zkus to upnout znova nebo hod jenom linky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Hele já se omoouvám ale každej čtvrtek mám školu do pěti a domu přijdu tak ve třičtvrtě na šest, tak čtvrtky nemůžu hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Hele já se omoouvám ale každej čtvrtek mám školu do pěti a domu přijdu tak ve třičtvrtě na šest, tak čtvrtky nemůžu hrát. ještě se hraje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 ale já du jíst :) Kdyžtak můžu pučit bratrovi (alias/blaze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Hele tak ja si ted sstahuju druhej patch a kdyztak zejtra prijdu na trenink. Ted mam neco domluvenyho takze se omlouvam ale jinak ostatni dny bych mohl kazdej den(pokud ovsem nebudu mit neco s CS klanem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Tak dneska jsem si to užil, hlavně DM :D, ale už končim, ještě mam něco na práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Tak dneska jsem si to užil, hlavně DM :D, ale už končim, ještě mam něco na práci Jo ja taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 :cry: nikdo mi ani neskomentoval ten banner :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 :cry: nikdo mi ani neskomentoval ten banner :( Já dal THX a moc pěkně udělaný, jsem rád, že máme v klanu grafika :bash: :)hast EDIT: ten helghast je užasnej s těma vočima se mi to fakt líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 :cry: nikdo mi ani neskomentoval ten banner :( je tak nádherný, že to ani slovy popsat nelze, tak se nediv že nikdo nic nenapsal:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Dneska to byla paráda. Za sebe musím říct, že sem si nejvíc užil TEAM DEATHMATCH .. díky moc všem zůčastněným Jinak ten banner je úžasnej .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Ten banner je fakt skvelej sem hrdy ze jsou tam me screeny :D a thanks dat nemuzu pry nemam dostatecne opravneni LOL admini opravte to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Tak honzo tuhle chybu mám častějc. Ale když sem napíšeš aby na to podívali tak si toho ani nevšimnou. Někomu napiš PM bo ho odkaž na tuhle stránku ať si o přečtou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Tak honzo tuhle chybu mám častějc. Ale když sem napíšeš aby na to podívali tak si toho ani nevšimnou. Někomu napiš PM bo ho odkaž na tuhle stránku ať si o přečtou. no napisu neakemu adminovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Ten banner je moc peknej nice. Dal sem THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Erik psals mi pm ohledne remote joy jestli chces poradit s instalaci tak napis Takze jen pripominam 17:15 se hraje v 17:10 bude server zalozen mnou heslo abc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Erik psals mi pm ohledne remote joy jestli chces poradit s instalaci tak napis mě remote taky nefakčí :D, asi jak mam vistu bo co, nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 mě remote taky nefakčí :D, asi jak mam vistu bo co, nevim... No ja mam xp kdyztak mi napis na icq 365633879 poradim ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Dobrý Už hrajem a dělám i nějaký screeny. Akorát mě sereta odezva. Hlavně je divný že když já někomu hodim pod nohy granat tak dam maximalne 1ú4 HP a ostatni klidne na jednu ranu. To samy raketomet. EDIT: OMG dejtze jinpou mapu konecne PS: Máte staženou Episodu 5? Protože v ní sou extra mapy tak jestli se budou hrat nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 DOCK je nelepší a chapter 5 nemam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Tak si to stáhněte. Docks sou sice dobrý, ale když to hraješ 5x zasebou tk to začne člověku vadit. A mimochodem pěkně si dneska lagoval. Ale ostatní celkem vklidu. Akorát do tebe vysypu celej zásobník revolveru a neudělá ti to nic. Po deseti vteřinách máš 10HP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Tak si to stáhněte. Docks sou sice dobrý, ale když to hraješ 5x zasebou tk to začne člověku vadit. A mimochodem pěkně si dneska lagoval. Ale ostatní celkem vklidu. Akorát do tebe vysypu celej zásobník revolveru a neudělá ti to nic. Po deseti vteřinách máš 10HP Vim, snažim se s tim něco dělat, mam slabej signál, ještě jak hostuju... EDIT: Tak končim, mam něco se sítí, laguju víc než obvykle :D. takže to nějak zkusim dát dohoromady a kdyžtak se připojim, jinak zetra budem hrát taky? NAVRHUJU to zpozdit o hodinu, že by jsme začínali v 18.00, protože se plno lidí připojilo až ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 taky bych to dal v tech 18:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 taky bych to dal v tech 18:00 udĚlÁme hlasovÁnÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 jo hry byli skvělý .. nejlepší ten první TDM kde to skončilo remízou ... jj ty lagy sou hrozný nejhorší je když někdo hodí granát nebo vystřelí raketu já odběhnu deset metrů od toho a životy sou pryč. ale jinak je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.