<^KeNnY^> Odesláno Březen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Končim lidi, založte to někdo místo mě Jinak dneska to bylo dobrý, teda až na ten poslední, už to ale nesmim hostovat já, jsou strašný lagy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Bude se dneska hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Ja se omlouvam mam problemy s netem vykopavalo me to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Bude se dneska hrát? určitě ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Ja souhlasim s Alienem. Ale já se přispůsobím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Dneska se bude určitě hrát, jak koukám na hlasování, tak asi v 18.00 a napište pls kdo to založí, já mam pomalej net... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Ty jo já na to uplně zapoměl a vy hrajete beze mě :D EDIT: Tak ten DM byl nářez :D musim ale končit, ješte mam ukol :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Tak sem založil a řek bych že lagy moc velký nebyly. Akorát trochu víc lagoval Votik ale ten se často odpojoval tak byla chyba asi na jeho straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 vOtik si stěžoval už v neděli na WIFInu, takže asi jeho chyba no Hele ALIAS/BLAZE je tvůj brácha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 JJ. Ale vždycky jeden z nás sedí u počítače tak skoro nikdy nehrajeme oba najednou :) Dneska nebo někdy v dohledný době budeme opravovat Wifinu takže se možná neukážem a nebudeme ani moct napsat sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Cau kluci,tak dnes mi prislo pspcko tak bych si svama rad zahral :) Tak me pripiste do seznamu hracu .... :thumbup: Nick: CZe-Lukan nebo LukanCZ tesim se na hru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Cau kluci,tak dnes mi prislo pspcko tak bych si svama rad zahral :)Tak me pripiste do seznamu hracu .... :thumbup: Nick: CZe-Lukan nebo LukanCZ tesim se na hru :D OK to jsem rád, přiznávám, že jsem tě očekával :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 tak v kolik se bude dnes hrát ? včera jsem se učil nemohl jsem přijít :( jestly tak kliďně založim v 17:50 bude založeno jestly souhlasíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 tak v kolik se bude dnes hrát ? včera jsem se učil nemohl jsem přijít :( jestly tak kliďně založim v 17:50 bude založeno jestly souhlasíte Tak ja treba uz hraju ted abych se dotoho dostal uz pul roku sem nedrzel psp vruce.Jinak kdy se bude hrat mas vzdy na prvni strane :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Tak ja treba uz hraju ted abych se dotoho dostal uz pul roku sem nedrzel psp vruce.Jinak kdy se bude hrat mas vzdy na prvni strane :) Vim že je to na první straně ale někdy se nenajde někdo kdo do založi , tak ja založím v 17:50 už na vás budu čekat :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 dneska se nezůčastnim mám nějakou práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 omlouvam se ze ted moc nehraju..mame ted ve skole hodne pisemek a do toho jeste treninky a holka takze nemam moc casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 jn stejnak to dneska nema cenu nikdo tam nebyl byly jsme tam 2 :( sysa tam prisel hned odesel stejny vojtik ais mu to spadlo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Tak sem to zkoušel a připojoval sem se deset minut na jejich HL server a pak to stejně děsně lagovalo, takže sem se na to vypek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Je já na to zapoměl, instaluju XP misto Vist a nějak zlobí, hned jsem tam jestli se ješt hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Tak dame az zitra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Tak bude teda dneska na ty tými nebo ne? BTW: Honzo pěknej obrázek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Týmy dáme zejtra, dneska nemůžu, mam tréning a NEBO můžou hrát jiný skupiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 ciao, docela bych si taky rád zahrál :) už jsem si doma zprovoznil net,takže podle toho kdo hostuje a napište kam se mám připojovat .-) díky.. ještě začátek je teda v kolik? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 ciao, docela bych si taky rád zahrál :) už jsem si doma zprovoznil net,takže podle toho kdo hostuje a napište kam se mám připojovat .-) díky.. ještě začátek je teda v kolik? :) Máš to buď na hlavní 1.stránce bo na našem webu http://maxtreme.own.cz/news.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.