Lukan Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 To je mi teda clan .... kdyz nikdo nehraje omg ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 jn přesně ... pokaždý tam jsem ... já , ty a vOtik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Jo omlouvám se, ale vždyt to víte, ve středu mam tréning a chodim domu v 7, zejtra dáme 1 vs. 2 skupina co vy na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Tak bude teda dneska na ty tými nebo ne?BTW: Honzo pěknej obrázek :) Díky musel jsem se pochlubit :cheesygrin: jn přesně ... pokaždý tam jsem ... já , ty a vOtik No mozna zapomnels na me ja tam taky obcas byvam ....:blink: Jo omlouvám se, ale vždyt to víte, ve středu mam tréning a chodim domu v 7, zejtra dáme 1 vs. 2 skupina co vy na to To nevadi ty tam jses taky skoro porad 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 ps .: honzo co to je za hru co máš screen v podpisu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 ps .: honzo co to je za hru co máš screen v podpisu ? Resistance retribution uz se me na to ptali 3 lide :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 nestíhám, ze školy chodím pozdě, mám sport a holku... já max tak o víkendu... je toho teď moc (btw proto, je ten klan tak velkej, aby hrál aspoň někdo ;)) všichni nemáme prioritu PSP v 1. řadě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 taky se pridam... ted jsem ale prodal svého tlouštíka za týden až 2 budu mít slimáka... pak se mnou můžete 100% počítat:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Nezahraje si ted nekdo ? Ja v 18h nemuzu,musim do prace :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Mě zachvílo začíná doučko a přijdu v 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 na 14 dní out of PSP ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 na 14 dní out of PSP ;-) Proč?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Tak dneska zase zahrajem, server založen :D EDIT: Sakra Lukane ty jsi mě předběh :D máš rychlej net? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Tak dneska zase zahrajem, server založen :DEDIT: Sakra Lukane ty jsi mě předběh :D máš rychlej net? :blink: Jo zalozil jsem,mam 12 Mbit :) Hmmm tak nikdo asi neprijde .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 přijde zyrEEE a možná honza, erik nemá PSP a možná nov EDIT: jinou mapu sakra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 přijde zyrEEE a možná honza, erik nemá PSP a možná novEDIT: jinou mapu sakra :D Jine mapy jsou moc velke proto tato btw: amateri ( sranda ) :D Vsichni co tu hrajem tak by sme se meli dat do pratel at vime kdo je online a popripade se snim spojit ve hre. Hele laguju se hodně? NE nikdo jste nelagoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Hele laguju se hodně? EDIT: To je dobře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexter Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 kurdek, přidal bych se ale nějak mi to neche nalézt servery ... jo a nechce mi někdo pomoct se singlplayerem ? :) nemůžu tam dát jednoho robota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 kurdek, přidal bych se ale nějak mi to neche nalézt servery ... jo a nechce mi někdo pomoct se singlplayerem ? :) nemůžu tam dát jednoho robota... Server padnul :D Lukane ještě zahrajem, jinak chceš můj save? :D Tomu robotovi musíš zničit kanon :D a pak už je to hračka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 kurdek, přidal bych se ale nějak mi to neche nalézt servery ... jo a nechce mi někdo pomoct se singlplayerem ? :) nemůžu tam dát jednoho robota... Musis nejdriv stahnout patch pak se zaregistrovat pokud jeste nejsi Natoho robota pouzivej soucasne tlacitka L+R a nejdriv oddělej ty raketomety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexter Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 hodil jsem na něj 6granátů a nějaké ty střely z bazooky a prd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 muzu se take prihlasit do sluzby?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 muzu se take prihlasit do sluzby?? JJ pojd vojine :D, jdeš so skupiny k Lukanovi :) Jo ještě prozrad nick ve hře Musis nejdriv stahnout patch pak se zaregistrovat pokud jeste nejsiNatoho robota pouzivej soucasne tlacitka L+R a nejdriv oddělej ty raketomety. řikam kanon sakra :D Jinak patch on už má, hrál s námi a je s tebou ve skupině :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 jj ae az zejtra tak nak v 16:00 nemam nastavenou WI-FI ale jinak sem zkusenej :D aspon tedam myslim dneska sem to dohral a mam vsechny zbrane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 JJ pojd vojine :Dřikam kanon sakra :D Jinak patch on už má, hrál s námi a je s tebou ve skupině :D Tak jasny no,to pak zalezi natobe co si nejdriv sejmes :) btw: co pak lidi vy hrajete snad jen vtech 18h ? ...... ze tam nikoho nevidam pres den ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.