<^KeNnY^> Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Já to přes den nestíhám, forum :D, fotbal, škola, holka :D a kámoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 ja bych klido paril v 6:00 ale nikdo tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexter Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 zkouším dát toho robota .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 das poho je lehkej u me hebnul hned :D muzu dotaz jak poznam jestli mam US verzi?? ja to tahal z rapidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 das poho je lehkeju me hebnul hned :D Na easy jo :D Já dal Metraca s raketometem :D Pořád sem si řikal tak čim se do něj pustim a padla volba na tohle :D Jdu, zatim čus, mam ještě něco domluvenýho :D EDIT: US verzi poznáš tak, že si stáhneš, třeba z psp-vault.com save ze hry US a vyzkoušíš ho, když nepujde, maš jinou verzi, možná to jde lehčejc, ale já to dělám takhle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 dej sem link na stazeni us verze ja to nemuzu najit thx vas Devil - pepa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 dej sem link na stazeni us verze ja to nemuzu najit thx vas Devil - pepa Aspon pouzivej edit a nespamuj tu zbytecne. Linky ke stazeni mas na prvni strane !! Killzone:Liberation http://www.sexuploader.com/?d=KBSU5JBH nebo ... http://czshare.com/336544/CDXq/Killzone_Liberation.7z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 to sem tak slepej nebo to tam neni?? P.S neumim ENGLISH!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 http://czshare.com/336544/CDXq/Killzone_Liberation.7z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 http://czshare.com/336544/CDXq/Killzone_Liberation.7z nema to nak moc to je cela hra ja cu save Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexter Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 já se z toho po**** toho vy*** robota snad nedám .... už jsem skoro u konce a dostane mě těma po*** raketama ... :( cry ... doh ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 já se z toho po**** toho vy*** robota snad nedám .... už jsem skoro u konce a dostane mě těma po*** raketama ... :( cry ... doh ... tak si stáhni sav, třeba tenhle - http://db.gamefaqs.com/portable/psp/save/killzone_liberation_b.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 já se z toho po**** toho vy*** robota snad nedám .... už jsem skoro u konce a dostane mě těma po*** raketama ... :( cry ... doh ... Skoda tak sem ti to pral a nevislo to snad dnes tak si stáhni sav, třeba tenhle - http://db.gamefaqs.com/portable/psp/save/killzone_liberation_b.zip ano save mi de ted jen na jakou to je verzi??:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Omg , devil používej tu edit .. Akorát píšeš abys mněl body :x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 ano save mi de ted jen na jakou to je verzi??:D Čoveče já se divím že stím tolik naděláš na první straně máš větu kdo chce hrát snámi musí mít US VERZI a pár řádků pod tím máš linky na stažení tak proč si to nestáhneš tam a porád to tu řešíš?:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 ano save mi de ted jen na jakou to je verzi??:D North America, takže US Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 North America, takže US diky ss kamos :) :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Čoveče já se divím že stím tolik naděláš na první straně máš větu kdo chce hrát snámi musí mít US VERZI a pár řádků pod tím máš linky na stažení tak proč si to nestáhneš tam a porád to tu řešíš?:!: resim to tu proto protoze tu hru mam a nchce se mi ji stahovat znovu!!!!!! :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Wono se teď hraje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Wono se teď hraje?? Ne nehraje, jenom se tady řeší US verze a stim nějaký problémy... bude se hrát v 18.00 EDIT: Omlouvám se, spadla mi sit, možná se stihnu připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 dneska muzu az pozdeji...ted odchazim... jinak uz mam PSP u sebe a snad to chvili vydrzi x'D Lukan: ty mas nick LukanCZ nebo CZe-Lukan? ALIEN: co to mas za holku v podpise? :D tu chci taky x'D EDIT: jinak ja myslim ze mam EU verzi a faka mi to... je to mozny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 18 00 pryc a neni zalozeno... takze se nehraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 ALIEN: co to mas za holku v podpise? :D tu chci taky x'D EDIT: jinak ja myslim ze mam EU verzi a faka mi to... je to mozny? Hezká žejo :D Ale EU, to by jsi s náma nehral :) to nejde 18 00 pryc a neni zalozeno... takze se nehraje? Bohužel, mě blbne wifi, nefuguje to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 ANOOO prave jsem s otcem zprovoznil WI-FI takze se dou instalovat patche :D jinak nck do hry potom pridam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Zachary jo mam nick CZe-Lukan stimhle nickem hraju casteji. Dnes sem nemohl zitra budu hrat Klik vas tam dneska bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.