<^KeNnY^> Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Zachary jo mam nick CZe-Lukan stimhle nickem hraju casteji.Dnes sem nemohl zitra budu hrat Klik vas tam dneska bylo ? Nevim kolik, řekl bych, že 0 Mě nejde WIFI a nebyl založenej server... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Co kluci date ted nekdo? Nebo mam zas hrat sam ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 já teď hrát nebudu, docela dost laguju:cry:, ale v pondělí snad budu mít novej kabel:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 to lukan: umis killzone dobre?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 to lukan: umis killzone dobre?? No rekl bych ze hodne dobre .... :D hraju to tak dva roky celkem casto Ale taky to zalezi co mam za partaky,nevim jestli si nekdy videl kdyz hrajou ty co to hodne uměj,musi byt spoluprace ... Ono se to hraje v parte a chodi se treba ve 4 jenze to tady nemuzem spolu nejak na trenovat kdyz hodne lidi nehraje ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 jj videl ted sem byl u amiku ale myslim ze to dame i spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 jj videl ted sem byl u amiku ale myslim ze to dame i spolu OK muzem zkusit kolem 10h budu na Killzone,pridej si me do pratel at vidim ze si online nick: CZe-Lukan EDIT: ale jo existuje,uz sem se te pridal staci to utebe jen potvrdit EDIT: jo pockam na tebe ale musime se nejak pridat mrkni nato,snad nemas jinou vezi :( EDIT: jo zalozim ale nevim kolik lidi se pripoji touhle dobou to lidi moc nehrajou asi se budem muset nekam pripojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 ja mam nick banner ale hlasi mi to ze neexistujes :D edit:budu mit spzdeni musim jeste s kosem :D take doufam edit: tak zalozis mistnost?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 včera jsem nemněl večer psp :( hrály jste ? Jestly zahrajem dnes ne ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 včera jsem nemněl večer psp :( hrály jste ? Jestly zahrajem dnes ne ? :) JJ dneska by jsme hrát mohli, dáme v 17.00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 JJ dneska by jsme hrát mohli, dáme v 17.00? Jo klikdne a pokud ma nekdo chut tak muze klidne ted ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 ee v 17:00 jo lukan co rikas na me umneni sem dobrej nebo ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Hele já bych chtěl taky...můj Nick je stejnej, ale moc to neumim, chtěl byc to zkusit? Moch bych teda dneska s váma?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 jj ale ja bych chtel hru mezi 16:00 a 17:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Hele já bych chtěl taky...můj Nick je stejnej, ale moc to neumim, chtěl byc to zkusit? Moch bych teda dneska s váma?? JJ klidně si s náma zahraj :D dneska hrajem v 17.00, tak se potom pojni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Cim vic tim lip ;) Devil: jo, pak jeste spolu zahrajem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 o ktakdy přídu jestly stihnu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 zacneme za 10 min?? edit:Group 5 Lukan (LukanCZ) Wexter (Wexter) Devil (banner) Cool.Majkl (Cool.Majkl) proim aliena aby to upravil takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 zacneme za 10 min??edit:Group 5 Lukan (LukanCZ) Wexter (Wexter) Devil (banner) Cool.Majkl (Cool.Majkl) proim aliena aby to upravil takhle Já si s tvým nickem nebyl jistej :D Začneme v 17.00, ted už to nemůžem měnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 tak jj stejne se ucim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 už se moc těšim....už skočel hrát on-line, ale často tam byli cheateři tak se uvidíme v 17:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 jo pls aliene Mapa : airfield Zbran : M3 revolver ta zbran je jen startovni pripada mi to dobre ze zacinas s nejhorsi pistoli a ta mapa je nej tak pls udelej hru takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 jo pls aliene Mapa : airfield Zbran : M3 revolver ta zbran je jen startovni pripada mi to dobre ze zacinas s nejhorsi pistoli a ta mapa je nej tak pls udelej hru takhle OK první může bejt takhle, ale M3 neni nejhorší :D, moje oblíbená :D pro nováčky :D server: console.forum heslo: abc Příště to bude už jen na první stránce EDIT: server založen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 2:3 a remiza ? Ze se nestydite :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 jo pls aliene Mapa : airfield Zbran : M3 revolver ta zbran je jen startovni pripada mi to dobre ze zacinas s nejhorsi pistoli a ta mapa je nej tak pls udelej hru takhle .. jj nehhorší zbraň prej :-D daleko lepší než kuše ;) nebo např ten kulomet, co střílí 3 rány... best je snip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.