zyrEEE Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 nééééé já zapomněl :( hrajete eště ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 nééééé já zapomněl :( hrajete eště ? :( jo ještě se hraje laguju hodně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 jo ještě se hrajelaguju hodně ? Jo trochu to lagovalo :) btw: tak sem si trochu vylepsil Leaderboard position,diky za hru :cheesygrin: uz me ale bolej ruce ani nevita jak :D Edit: to lukan : jak se vylepsuje treba laser me estrili moc do vysky a vam poho zlutej laser a do me pls porad jak se vylepsuje xDDD to se nijak nevylepsuje :D proste musis lepe mirit ;) a hlavne rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 .. jj nehhorší zbraň prej :-D daleko lepší než kuše ;) nebo např ten kulomet, co střílí 3 rány... best je snip... jj nekde se zakempit a bombit je nej :D :D :D :D :D :D Edit: to lukan : jak se vylepsuje treba laser me estrili moc do vysky a vam poho zlutej laser a do me pls porad jak se vylepsuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Dobra hra Lukan ten je v tom mistr jde videt ze to hraval :D na zacatku me to trosku padalo no... jinak to slo :D uz me taky bolely palce zvlast kdyz sem jeste 3 hodiny pred tim hral resistance retribution :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Mě to padalo na konci, teda na mym :D Tak jsem si po třetim "vypadku" řekl, že na to s*ru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 odpovi nekdo na muj dotaz jak muu vylepsovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 odpovi nekdo na muj dotaz jak muu vylepsovat? nemuzes vylepsovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 tak sem se tam připojil 3 lidi dohral mapu a pak se stejnak všichni odpojily ... jn propásl jsem 17hodinu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Musim říct, že to bylo libový, i přesto, že sem strašná lama sem si to mooc užil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Tak na Killzone jsem potkal jeste dva Čechy tak snad se knam pridaji rekl jsem jim o forku a o klanu :) Snad priste si dame konecne 4v4 :) Nick maji arachnidCZE a durex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Dáme dneska?? BTW: Máš pěknou holku v podpisu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Dnes se rozhodne hraje :D Jen pro zajimavost ... Moje statistiky: Games played ..........2133 Total time played .....244:21:38 Wins ........................874 Losses .....................393 Kills ..........................21645 Deats .......................17484 Suicides.....................525 LEADERBOARD POSITION .... 143 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Dnes se rozhodne hraje :DJen pro zajimavost ... Moje statistiky: Games played ..........2133 Total time played .....244:21:38 Wins ........................874 Losses .....................393 Kills ..........................21645 Deats .......................17484 Suicides.....................525 LEADERBOARD POSITION .... 143 lukine jake sluchatka si mam koupit abych mohl komunnikovat s ostatnimi hraci P.S prosim o link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 lukine jake sluchatka si mam koupit abych mohl komunnikovat s ostatnimi hraci P.S prosim o link Musis si koupit Headset pro psp slim nebo fat ja ho bohuzel nemam. Podivejse na www.playcntrum.cz ja sem tam nasel treba toto http://www.playcentrum.cz/skype-headset-dragon-psp-slim-535301.htm ale nvim jak to bude fungovat na hry tady pisou na skype Ale objednal bych asi tady http://www.herni-prislusenstvi.cz/sony-psp/sluchatka/-/sony-psp-slim-communicator-headset/6559.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Tak na Killzone jsem potkal jeste dva Čechy tak snad se knam pridaji rekl jsem jim o forku a o klanu :)Snad priste si dame konecne 4v4 :) Nick maji arachnidCZE a durex durexa jsem včera viděl :D Jinak včera to bylo suproví, jenom mě mrzí, že se dneska nemůžu zúčastnit, mam trening :( Ale hrát se bude samozdřejmě, takže na to vy ostatní nezapomeňte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Musis si koupit Headset pro psp slim nebo fat ja ho bohuzel nemam.Podivejse na www.playcntrum.cz ja sem tam nasel treba toto http://www.playcentrum.cz/skype-headset-dragon-psp-slim-535301.htm ale nvim jak to bude fungovat na hry tady pisou na skype des parit?? edit: ja du urcite nechci vas zklamat jinak hraju dcela dobre ne?? edit 2: Stereo sluchátka pro Sony PSP Slim konzoli navíc s mikrofonem a dálkovým ovladačem Vysoce citlivý mikrofon Dálkový ovladač s funkcemi: play, pause, rychlé přehrávání vpřed, rychlé přehrávání vzad, snížení a zvýšení hlasitosti Atraktivní bílé provedení Pro dokonalý požitek z online hraní Rozdávejte příkazy, chatujte s kamarády, plánujte společně tu nejlepší taktiku pro vítezství Poznámka: není kompatibilní s knení kompatibilní s konzolí Sony PSP coze trochublbost není kompatibilní s knení kompatibilní s konzolí Sony PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 V kolik se hraje v 18 00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Jestli uz hrajete pripojim se pozdejc mam neakou navstevu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 V kolik se hraje v 18 00? nevím server založenej není, ake klidně ho založím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 nevím server založenej není, ake klidně ho založím Neni ? Byl zalozen v 18h tak kde jsi ? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Neni ?Byl zalozen v 18h tak kde jsi ? :blink: já tam sem, ale na serveru je jen durex, ale ten tam je jako že tam není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 já tam sem, ale na serveru je jen durex, ale ten tam je jako že tam není No prisel jsi bohuzel pozde tak doufam ze zitra snama zahrajes :) Dnes to bylo celkem dobry chvilku se hralo 3v3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 No prisel jsi bohuzel pozde tak doufam ze zitra snama zahrajes :)Dnes to bylo celkem dobry chvilku se hralo 3v3 zejtra nevím, vrátim se až v sedm jo dneska to bylo dobrý, nelagoval jsem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Jo a tohle je pro uzivatele Devil -- 5. Kapitola ! + ty dve kola co ti nejdou (Prison,Construction site) BONUSNova zaverecna kapitola pro tuto skvelou akci! instalace: 1) Nakopirovat patch na Root karty (hra musi byt na karte take) 2) Spustit hru 3) Ve hre spustit polozku Download (musite mit Wi-Fi packu nahore) 4) Hra se bude chtit pripojit, klidne ji to znemoznete 5) Vsecko potvrdte (nabijte baterku!) a ted se proveri rychlost vasi karty pri intstalaci 6) Po instalaci se hra automaticky resetuje 7) Muzete hrat (teda ty predchozi 4 kapitoly musite mit dohrane) skvelou 5. kapitolu! http://rapidshare.com/files/44643370/Killzone_update_by_Brento.rar nebo http://www.edisk.cz/stahni/14446/Killzone_update_by_Brento.rar_73.28MB.html upload by Brento - bez hesla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.