sysasysa Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 A pro ty co si klidně počkaj se svym PSP, tak si to můžouv menu Killzone stáhnout v sekci download. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Dík Lukane, že jsi mu to vysvětlil, už jsem na to neměl sílu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 zapište si mě kdyžtak do klanu a hele,ja hraju i takhle pozdě večer.. nechcete třeba když někdo hrajete se domluvit na nějakym ucelenym jmenu hry nebo serveru ,kde by jsme se jako cesi schazeli? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 zapište si mě kdyžtak do klanu a hele,ja hraju i takhle pozdě večer.. nechcete třeba když někdo hrajete se domluvit na nějakym ucelenym jmenu hry nebo serveru ,kde by jsme se jako cesi schazeli? :-) Presne tak kdyz clan tak nazev clanu pred nickem jako to byvalo v predchozim clanu CZe-nick. Jo ja hraju taky celkem "porad" takze neni problem se semnou setkat ve hre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Jo a tohle je pro uzivatele Devil -- 5. Kapitola ! + ty dve kola co ti nejdou (Prison,Construction site) http://rapidshare.com/files/44643370/Killzone_update_by_Brento.rar nebo http://www.edisk.cz/stahni/14446/Killzone_update_by_Brento.rar_73.28MB.html upload by Brento - bez hesla diky ale uz sem to nasel ale davam ti thanks za snahu:cheesygrin: jinak dnes hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Presne tak kdyz clan tak nazev clanu pred nickem jako to byvalo v predchozim clanu CZe-nick.Jo ja hraju taky celkem "porad" takze neni problem se semnou setkat ve hre. JJ s tim souhlasim, ale místo CZe bych dal CF :D At už to mění všichni :D jinak dneska se zase hraje v 18.00, uděláme "čistku" Takže kdo nepříjde a nebo alespoň nepodá omluvu, nezapojuje se do dění v klanu a tudíž sem naptří!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Já se určitě dneska pokusim připojit.....jo a devile....našel sem slušnej comunicator http://www.hrajte.cz/produkty/psp-sony/ovladace-doplnky/datel-communicator-headset uvažuju o jeho koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Já se určitě dneska pokusim připojit.....jo a devile....našel sem slušnej comunicator http://www.hrajte.cz/produkty/psp-sony/ovladace-doplnky/datel-communicator-headset uvažuju o jeho koupi majkle ja mam psp 2000 a ten comunicator je na 1000 nasel sem to na jinejch strankach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 omlouvam se ale tedka hrat par dni nebudu pac mam hodne skoly,ale hned jak se to zlepsi tak zacnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 omlouvám se, ale bohužel jsem out of PSP... minimálně do příštího úterý... otiecko ho má v lázních, jak už jsem psal... KILLZONE LIBERATION BEST KEMPER SE SNIPOU no, pak můžem porovnat, kdo je nejlepší se snipou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 ee diky snad budeme spolu by sme si je davali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 zdávám to, každejch 5 minut mě to vykopne, mam něco se sítí, navíc se laguju, jdu to zkusit dát dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 zdávám to, každejch 5 minut mě to vykopne, mam něco se sítí, navíc se laguju, jdu to zkusit dát dohromady alien..ja sem na to stejne takze taky koncim..a pritom mam 8 mbitovej net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 zdávám to, každejch 5 minut mě to vykopne, mam něco se sítí, navíc se laguju, jdu to zkusit dát dohromady neceš půjčit kladívko ? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Dobra hra :tick: :thumbup: :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 neceš půjčit kladívko ? :cheesygrin: Že jsem lagoval? kladívko nestačí :) to chce pořádný kladivo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Že jsem lagoval?kladívko nestačí :) to chce pořádný kladivo :D jo chvílama si lagoval, ale on i Honza222 rosicky07: ty máš O2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 To strašně naštve, jak mě to vyhodí a všechný výsledky z tý hry sou fuč a máš 0 fragů :( Já laguju skoro vždycky, ale nikdy mě to takhle neodpojovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 To strašně naštve, jak mě to vyhodí a všechný výsledky z tý hry sou fuč a máš 0 fragů :(Já laguju skoro vždycky, ale nikdy mě to takhle neodpojovalo na tom servru jo, ale jinak celkově se ti to počítá to vyhazování znám, taky mě to dřív pořád vyhazovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 janota2: jj o2 proc?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 janota2: jj o2 proc?:) protože to čas od času zlobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 urco se ucastnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 dneska budu moct až od půl sedmý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 to je na nic ze se hraje jen tak kratce... ja hraju treba od 8 do 10 nebo od pul 9 do 11... a vy uz tam vetsinou nejste treba jen CZe-Lukan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Dneska se hraje v 18:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.