<^KeNnY^> Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 je rozdíl: kb = kilobit kB = kilobajt a 8bitů = 1bajt Nebyl jsem si jistej, ale něco mi to řikalo :D representcz, ted tě dostal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 V kolik se hraje v 17 00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 V kolik se hraje v 17 00? jj v 17.00, já jsem na to zapoměl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 takhle brzo nevnímám, to mám jeste na jazyku chut pasty.. proc ne pozdejc? normalni lidi hrajou od 19-20hodin kdy se nemusi uz ucit a je v klidu vecer.. dohaje ! :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Jestli chcete hrat v 20 00 tak samy v tu dobu se divam na filmy serialy (ordinace,comeback apod) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Jestli chcete hrat v 20 00 tak samy v tu dobu se divam na filmy serialy (ordinace,comeback apod) Souhlas, 20.00 je pozdě, mohli by jsme teda nejpozdějc začínat v 18.30, co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Podle me na case nezalezi stejne tam nikdo nebude .... ( 2v2 to je malo ) Promazal bych seznam ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 už mám zpátky psp dneska se zřejmě zůčastním ale až tak v 18:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 no 18:30 treba...ale ne pozdejc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 nevim jak ted budu hrat mam malicek v sadre:ziped: a tak se mi to blbe drzi a ostatnima prstama macka... obcas se o hru pokusim:D...snad to pujde:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Omluvám se ale vystupuji z klanu. Začíná mi liga v CS a tak te%d nebudu mít vůbec čas+nějaký věci ve škole apod. Nestíhám tak se mějte a ať se daří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 muzu se kurna zeptat, kterej heterosexualni kluk/chlap se diva na Ordinaci v Ruzovi zahrade?? ja jen at vim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 muzu se kurna zeptat, kterej heterosexualni kluk/chlap se diva na Ordinaci v Ruzovi zahrade?? ja jen at vim :D Tohle je nejsledovanejsi serial aspon na nove... To chces rict ze ja s tatou co se na to divame jsme buzeranti?Navic trochu OT nemyslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 tak sry lidi trochu sem se zahral do resistance ze sem ztratil pojem o case ... tak zejtra no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 muzu se kurna zeptat, kterej heterosexualni kluk/chlap se diva na Ordinaci v Ruzovi zahrade?? ja jen at vim :D co máš s tim heterosexualem? heterosexual je nomrální, to je přirozený :D btw když seš heterosexual, a si kluk, líbjej se ti ženský, jako mě :D (a když jsi ženská, líbjej se ti kluci :D) Na ordinaci se nedívám :D to je strašná ptákovina, spíš nějakou komedii :D z DVD :D navíc nevim proč to tu rozebíráš? (teda to s tim heterosexualem bylo pto honzu :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 proč to rozebiram? protože chci hrat i vecer a ne abych poslouchal "nemuzu,jde ordinace" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 proč to rozebiram? protože chci hrat i vecer a ne abych poslouchal "nemuzu,jde ordinace" :D No myslím si že ty maš nejmín co mluvit....Videl sem te hrat jen parkrat zato ja hraju kilzone skoro kazdy den.... :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Presne tak jen tu porad blbe kecate a malo hrajete :D Tak dnes se hraje opet v 18:30 h doufam ze tam vsichni budete ;) representcz: opravdu hrajes i vecer ? Zajimave ze jsem te tam jeste nepotkal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 skoro to tu vypadá jako kdyby každej pořád hrál, a když se tu řekne nějaká doba, tak najednou nikdo nemá čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Lukan.. zajimavy, ja te potkam vzdycky kdyz ma bejt clovek ve skole,ale vecer kolem 22 - 0.00 tam nejsi A já tam nebyl :-) muhehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 No dneska nic moc bylo nas malo... :cry::cry::cry::angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Lukan.. zajimavy, ja te potkam vzdycky kdyz ma bejt clovek ve skole,ale vecer kolem 22 - 0.00 tam nejsiA já tam nebyl :-) muhehe Jo ja hraju kdyz jsem doma :) jinak jsem v praci mam tyden ranni a tyden nocni dvanacky 6-18 nebo 18-6 8) a obcas to volno ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Jo chci se zeptat dneska jsem natocil video je v podpisu jak se vam libí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 pojdte udelat tu ligu, treba 2v2 nebo 3v3-.. klidne i o nejaky ceny, je to jedno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Jo chci se zeptat dneska jsem natocil video je v podpisu jak se vam libí? hezky ale nechapu jak te to muze bavit, ale kazdyho bavi neco no..to musis mackat podle toho jak blika ten ramecek pochopil sem to spravne? btw. co mas s tim cislem 2? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.