Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

KILLZONE: Liberation PSP KLAN

<^KeNnY^>

Recommended Posts

• Odpovědi 678
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Vím že to sem asi nepatří ale nevíte jak mám hrát kill zone po netu když mám origo (psp 3000) verzi platinum??Když sem stáhl patch tak mi to píše ˇkdyž to pustim dam to po netu atd přihlásim dam dále a naskočí něco ať kontaktuju poskytovatele....nevíte co s tim??? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Honza : treba by stalo zkusit za to udelat fakt ten turnaj, treba se nekdo prihlasi a sezenem vic hracu.. ja tedka teda na PSP stridam PRO EVolution Soccer,Killzone,Final Fantasy a Monster Hunter Freedom ( jsem plny rozporu :))) ) ale cas mam a rad si zahraju

Odkaz ke komentáři

Už nemam zaracha na PC :D

Jak jste si všichni zajisté všimli :D, byl založen nový klan, který hraje s EU verzi, bohužel nikdo z nás nevěděl, že to jde :D

A já jsem se s Cr4sHem (zakladatelem nového klanu) domluvil, že klany spojíme, takže se budeme muset přizpůsobit a přejít na EU verzi, návod je na první stránce.

Cr4sH a já budeme řídít klan společně z tohoto topicu :D

Odkaz ke komentáři

A já jsem se s Cr4sHem (zakladatelem nového klanu) domluvil, že klany spojíme, takže se budeme muset přizpůsobit a přejít na EU verzi, návod je na první stránce.

Tak semnou v EU verzi nepocitej protoze v US verzi po tech letech hrani tak nejak znaj a mam tam par pratel.

Odkaz ke komentáři

Už nemam zaracha na PC :D

Jak jste si všichni zajisté všimli :D, byl založen nový klan, který hraje s EU verzi, bohužel nikdo z nás nevěděl, že to jde :D

Nebudu zase stahovat novou verzi krz 1 cloveka to nema cenu navic ti ten link na czshare nefunguje....

Edit: A jeste k tomu ta registrace....

Edit2:funguje ale trva to tak 3min

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu