Honza222 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 hezky ale nechapu jak te to muze bavit, ale kazdyho bavi neco no..to musis mackat podle toho jak blika ten ramecek pochopil sem to spravne?btw. co mas s tim cislem 2? :D Pataponu vysly 2 dily 1cka a 2ka... ale dik jo pochopil sto spravne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 To video je pěkný ... dobrá musika k tomu je ... a docela ti to de nikdy se mi nepodařilo tak dlouho udržet FEVER ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 To video je pěkný ... dobrá musika k tomu je ... a docela ti to de nikdy se mi nepodařilo tak dlouho udret FEVER ... Diky mozna bych zkusil na tvym miste dat easy obtiznost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Dnesk dame v 18 15 jste pro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Já mam zaracha na PC :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 takze v 18 15 zakladam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Nekdo zaloste teda v18 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Vím že to sem asi nepatří ale nevíte jak mám hrát kill zone po netu když mám origo (psp 3000) verzi platinum??Když sem stáhl patch tak mi to píše ˇkdyž to pustim dam to po netu atd přihlásim dam dále a naskočí něco ať kontaktuju poskytovatele....nevíte co s tim??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Tak co hraje se jeste?Neni tento klan uz mrtvy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Tak co hraje se jeste?Neni tento klan uz mrtvy? No ja nevim,byl jsem v praci 8) Co pak vy jste nehraly ? ( Ut,St,Ct ? ) btw: ted zas budu hrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 No ja nevim,byl jsem v praci 8)Co pak vy jste nehraly ? ( Ut,St,Ct ? ) btw: ted zas budu hrat :) Ne...Alien ma zakazenej kompl ja bych si rad zahral ale nejsou lidi co by hrali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 hraje se dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 hraje se dneska? Asi ne je nas malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 1v1 ?? :) podte zalozit ligu o ceny, klidne o PSP orig. hry. .zasponzoruju to klidne kdyz bude se hrat aspon 2v2 a sejde se 5tymu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 1v1 ?? :) podte zalozit ligu o ceny, klidne o PSP orig. hry. .zasponzoruju to klidne kdyz bude se hrat aspon 2v2 a sejde se 5tymu No dneska stejne hrat nebude net mi jede jak snek... :? navic je nas malo skoro nikdo nehraje.... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Honza : treba by stalo zkusit za to udelat fakt ten turnaj, treba se nekdo prihlasi a sezenem vic hracu.. ja tedka teda na PSP stridam PRO EVolution Soccer,Killzone,Final Fantasy a Monster Hunter Freedom ( jsem plny rozporu :))) ) ale cas mam a rad si zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 hraje se ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 hraje se ještě? Ono se ani dnes nehralo :) Pokud mas ted cas tak klidne stebou zahraju ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Ono se ani dnes nehralo :)Pokud mas ted cas tak klidne stebou zahraju ... ok, jen si dojdu pro PSP už tam sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Už nemam zaracha na PC :D Jak jste si všichni zajisté všimli :D, byl založen nový klan, který hraje s EU verzi, bohužel nikdo z nás nevěděl, že to jde :D A já jsem se s Cr4sHem (zakladatelem nového klanu) domluvil, že klany spojíme, takže se budeme muset přizpůsobit a přejít na EU verzi, návod je na první stránce. Cr4sH a já budeme řídít klan společně z tohoto topicu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 A já jsem se s Cr4sHem (zakladatelem nového klanu) domluvil, že klany spojíme, takže se budeme muset přizpůsobit a přejít na EU verzi, návod je na první stránce. Cr4sH a já budeme řídít klan společně z tohoto topicu :D Tak semnou v EU verzi nepocitej protoze v US verzi po tech letech hrani tak nejak znaj a mam tam par pratel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Už nemam zaracha na PC :DJak jste si všichni zajisté všimli :D, byl založen nový klan, který hraje s EU verzi, bohužel nikdo z nás nevěděl, že to jde :D A já jsem se s Cr4sHem (zakladatelem nového klanu) domluvil, že klany spojíme, takže se budeme muset přizpůsobit a přejít na EU verzi, návod je na první stránce. Cr4sH a já budeme řídít klan společně z tohoto topicu :D Nebudu zase stahovat novou verzi krz 1 cloveka to nema cenu navic ti ten link na czshare nefunguje.... Edit: A jeste k tomu ta registrace.... Edit2:funguje ale trva to tak 3min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 No super, tak dáme hlasování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 No super, tak dáme hlasování? Ja myslim ze to ani nebude nutny :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 podlehl jsem většině :D :( OK tak to bude zase všechni při starym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.