janota2 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 šel by někdo dneska hrát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 šel by někdo dneska hrát ? Ja pujdu dame v 18:15? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Cau dneska bych klidne zahral co vy nato v 18:30h ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 eu nebo us ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 helpne mi to někdo rozchodit po netu tady moje ICQ 288-303-655 všechno mam v download stáhly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 helpne mi to někdo rozchodit po netu tady moje ICQ 288-303-655 všechno mam v download stáhly Musis mit us verzi a pak stahnout jeden patch....a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 vsak jsem si stahnul tu verzi tady z tohoto topicu jak je hned v prvnim prispěvku a stahnul všechno co šlo ale me to hází nějaky errory když se chcu regnout ve hre killzone.com jak tam je EDIT: zjistil jsem že na prvnim příspěvku je tam že potřebuju na hraní prez net zas EU verzi tak já nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 vsak jsem si stahnul tu verzi tady z tohoto topicu jak je hned v prvnim prispěvku a stahnul všechno co šlo ale me to hází nějaky errory když se chcu regnout ve hre killzone.com jak tam jeEDIT: zjistil jsem že na prvnim příspěvku je tam že potřebuju na hraní prez net zas EU verzi tak já nevím Ne US alien to nezmenil uz se o to moc nestara... V menu hry je downloads tak na to klikni a pak stahni patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 takže jak to je na první stránce na tomto topicku tak to je US tím pádem to mam dobrou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 Ne to je EU potrebujes US Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 j tak dík moc byl jsem takovej zmatenej tak tím to asi bylo že jsem si nemohl vytvořit acc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 j tak dík moc byl jsem takovej zmatenej tak tím to asi bylo že jsem si nemohl vytvořit acc Jo tim je to urcite stahni si us link musis najit alien ho smazl... Tady jsem ti neco nasel Killzone: Liberation RAR'ed-464.70MB http://www.megaupload.com/?d=IHUSGR10 Ripped: Nothing Format: CSO Region: US Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 j dík moc nemohl jsem to nikde najít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 j dík moc nemohl jsem to nikde najít :D Snad to bude dobra verze stahni a uvidis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 jo a estě to budu potřebovat i ten update na tu 5. misi ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 jo a estě to budu potřebovat i ten update na tu 5. misi ?? Ne nepotrebujes budes tam mit zakladni levely ty nove z 5. mise se stejne moc nehrajou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 tak jsem se zasekl pořád dávám download a stahuje se tá stejná vec ale u te EU se to stalo a pak naspsalo že už mam všechno a když dam registrace hodí to chybovou stránku EDIT: super už jsem se regnul ale za odpovedi dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 šel by teď někdo hrát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 ja bych taky zašel ale mam posranej nějak analog třeba chodí sám do prava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 jj to mi dělá taky...podle mě to neni analogem ale že je to hrou...ale nwm...jinak mě mrzí že spadla EU verze,čímž mají umd-čkaři smůlu...takže asi rozjedu svuj klan,když tenhle spadnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Dame dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 ...takže asi rozjedu svuj klan,když tenhle spadnul... Spadnul ? Tak otom nic nevim ja porad hraju ... Dame dnes? Jo dnes klidne zahraju treba v 18:30h na case mi az tak nezalezi :) a jeste by mohl dorazit treba vOtik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Spadnul ?Tak otom nic nevim ja porad hraju ... Jo dnes klidne zahraju treba v 18:30h na case mi az tak nezalezi :) a jeste by mohl dorazit treba vOtik :D Dame v 18:00 ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Aliene hrajes jeste?Dame dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 určitě...v 18:00 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.