Lukan Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 určitě...v 18:00 ? Jojo taky bych to tak videl 18 hodina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 já budu moct až od 18:30 :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Aliene hrajes jeste?Dame dneska? ok dneska mi zkončila škola dřív a ještě nemam nic domluvenýho :D tak budem hrát v 18.00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 ok dneska mi zkončila škola dřív a ještě nemam nic domluvenýho :Dtak budem hrát v 18.00? Pockame do 18:30h kazdy clovek dobry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Pockame do 18:30h kazdy clovek dobry :) Hele porad me zlobi wifi klic porad ho musim nastavovat kdyz vypnu pc a druhy den ho zapnu vsechna nastaveni klice se smazou a musim to delat znova cim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 to ALIEN fucking laging omg .... :D to se fakt neda hodne lagujes a vypadavas co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Ted jak mam wifinu na dolnim pc tak signal mam uplne v pohode ani jedno problemove blikani signalu ale nechapu to dolni pc je vice vzdaleny nez vrchni pc a prekazek je vice zahada... Dáme dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 V 17:00 ok? Stejne je to jedno kdyz hrajeme v 17:00 nebo 18:30 stejne chodi jen urcity lidi ktery chcou klan za kazdou cenu udrzet jako (ja) :wohow: To: Alien ericzek uz nehraje aspon sem ho tam uz minimalne mesic nevidel,LukanCZ je Cze.Lukan nebo tak neak tak si to az budes mit cas sprav... Server console-forum bude zalozen v 17:10 heslo abc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 to Honza222: myslíš že příjde hodně lidí ? edit: jako obvykle:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 to Honza222: myslíš že příjde hodně lidí ? Asi ne ale stejne kdyby jsme zalozili v 18:30 tak taky moc lidi neprijde... Snad tam budem zase ty,Lukan a ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Sorry za vypadek dosla štáva v psp :( pristi hru se opet pripojim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 No me zase spadl wifi klic musel jsem udelat restart pc... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Dnes zalozim server v 18:00 server console-forum heslo abc muzou prijit i hraci co nejsou v klanu ale zadne cheatovani!!!! Připomínam že hrajem US verzi hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 sice v klanu nejsem, ale ja bych zahral :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 sice v klanu nejsem, ale ja bych zahral :psp: Jestli chces muzes jit k nam do klanu lidi potrebujeme ale jak chces radi te uvidime i kdyz si s nami jen zahrajes... :psp::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Dnes zakladam v 17:00 doufam ze prijde vice lidi ne jak vcera sem tam byl jen s maiklem :cry: Server console-forum heslo abc Samozřejmě mužou i uživatele co nejsou v klanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Dneska se tam objevim, už jsem se aspon trošku zpamatoval z toho lagování :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Hmm nevim proc je nas tam tak malo btw aliene moc kempis kdyz hrajem ve dvou a ty porad pokladas miny a ja te pak mam dobyvat to se neda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Hmm nevim proc je nas tam tak malo btw aliene moc kempis kdyz hrajem ve dvou a ty porad pokladas miny a ja te pak mam dobyvat to se neda.... já za to nemůžu to samo :D, to je tim, jak je nás málo, škoda, nás nebylo víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Zdar panove, rad bych s vama zahral,a natahl bych do toho mozna i kamose. Ale proc hrajete us verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Zdar panove,rad bych s vama zahral,a natahl bych do toho mozna i kamose. Ale proc hrajete us verzi? Jop hrajeme US :thumbup: na EU potrebujes network acces code.... Lidi potrebujem jako sul btw Lukane proc neprisels koukas se na to :D a ze by ses uracil prijit to ne :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Jop hrajeme US :thumbup:Lidi potrebujem jako sul btw Lukane proc neprisels koukas se na to :D a ze by ses uracil prijit to ne :blink: Ja myslel ze se hraje od 18h tak jsem se pripojil a koukam na friends a vidim 5 online tak rikam super jdu vcas jenze jak tak koukam byl tam jen cool.Majkl a ten zbytek moji dalsi pratele po x letech hrani :D tak jsem se hned odpojil ale zitra zahraju urcite :) V 17h to je moc brzo nechal bych to na 18 - 18:30h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Ja myslel ze se hraje od 18h tak jsem se pripojil a koukam na friends a vidim 5 online tak rikam super jdu vcas jenze jak tak koukam byl tam jen cool.Majkl a ten zbytek moji dalsi pratele po x letech hrani :D tak jsem se hned odpojil ale zitra zahraju urcite :)V 17h to je moc brzo nechal bych to na 18 - 18:30h. Jo tak staci neco rict ze 17:00 je brzo prome za me treba v 18:00 ale musite taky obcas do toho topiku taky neco kvaknout se na to jen divate a nic...Tak treba zejtra napis zejtra dame v 18:00 :psp: kolik pujde lidi jestli to ma vubec cenu... A taky by to chtelo vice lidi jinak se tenhle *klan* sesype.... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 tak sry ze jsem neprisel, ale nedival jsem se jestli tu nekdo pise ze se hraje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 hci takY hrat mam učeet LuK4SO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.