<^KeNnY^> Odesláno Duben 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Nová krev :D to jsem rád, maxskatere, jakej máš nick ve hře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Nová krev :D to jsem rád, maxskatere, jakej máš nick ve hře? jak jinak nez maxskater 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 jak jinak nez maxskater 8) jak dlouho hraješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Hele lidi....založil sem pro náš clan fórum....mužem se tam domlouvat kdy, jak co hrát atd. Budu ale potřebovat módy. Zatim je to Hodně Provizorní...v podstatě tam nic neni. Zatim se tam dělaj jenom základní úpravy. http://killzone.freeforums.org/ to je ono.....ještě se budem muset domluvit na nějaky vzhledu defaultnim. Tak pište ohledně těch módů. Zatim. P.S. Dneska se pokusim zahrát. v 17:00 nebo 18:00 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Nová krev :D to jsem rád, maxskatere, jakej máš nick ve hře? mam upe stejnej jako tady LuK4SO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 :wohow: Tak dneska dame v 18h ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Byl bych taky pro 18:00 zrovna jsem prijel ze zahrady... Btw: radsi bych zustal na tomhle forumu tady mam za prispevek kredity... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 jj v 18.00 já ted právě vrátil z chaty :D Hele lidi....založil sem pro náš clan fórum....mužem se tam domlouvat kdy, jak co hrát atd. Budu ale potřebovat módy. Zatim je to Hodně Provizorní...v podstatě tam nic neni. Zatim se tam dělaj jenom základní úpravy. http://killzone.freeforums.org/ to je ono.....ještě se budem muset domluvit na nějaky vzhledu defaultnim. Tak pište ohledně těch módů. Zatim.P.S. Dneska se pokusim zahrát. v 17:00 nebo 18:00 ? To je docela dobrej nápad, ale řekl bych trošku zbytečný, forum na jeden klan o 5 lidech? Spíš bych to udělal obecně o KILLZONE co ty na to? btw jako moda bych dal Honzu mam upe stejnej jako tady LuK4SO jj to vim jak jinak nez maxskater 8) dopsáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 jj v 18.00 já ted právě vrátil z chaty :D :wohow: zakladam server...mam signal 80-90% jen me wifi klic obcas vyhodi pripojeni celkove musim udelat restart pc snad se mi to nestane.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Honzo.....Chtěl bys teda bejt modem ???? Normálně to mi neuvěříte..........Tam se musej styly fóra instalovat....no předtim to bylo v pohodě, ale teď je nemůžu najít....na já se z toho po*eru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Honzo.....Chtěl bys teda bejt modem ???? Normálně to mi neuvěříte..........Tam se musej styly fóra instalovat....no předtim to bylo v pohodě, ale teď je nemůžu najít....na já se z toho po*eru kdyby jsi s tim chtěl nějak pomoc, tak napiš btw máš icq? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 jj uřčitě by se šikla pomoc ICQ 456-342-666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Me je to jedno ale hraju tak s Lukanem a Votikem nejvic.... Btw: zmenil jsem si nick na CZe-Honza222 to cz je tam lepsi aspon jde poznat ze jsem z CR tak si me pridejte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12Cz Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 ee v 17:00 jo lukan co rikas na me umneni sem dobrej nebo ne?? Hele ja bych se chtel pripojit.. . ale mam UMD verzi... a PSP 3000 takze az pude flashnout, tak se ozvu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Hele ja bych se chtel pripojit.. . ale mam UMD verzi... a PSP 3000 takze az pude flashnout, tak se ozvu... V Podsttě můžeš, ale musíš si tažádat o nějakej ten kód, a až ti ho pošlou, tak můžeš taky pařit on-line, Aspoň myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Hele ja bych se chtel pripojit.. . ale mam UMD verzi... a PSP 3000 takze az pude flashnout, tak se ozvu... Bohužel můžeš hrát jen EU verzi a my hrajem US :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Martine12 dáš si se mnou někdy ?? já taky valim EU tak by sme mohli dát ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Martine12 dáš si se mnou někdy ?? já taky valim EU tak by sme mohli dát ne?? Ja mam taky network acces code ale bylo mi sdeleno ze od 20.4 uz nejsou distribuovany pres podpora@playstation.cz tak se musite zeptat umdckari na toto.... :psp: Dnes 27.4 zakladam server v 18:00 server console-forum heslo abc muzou aji neklanový hráči ale žádné cheaty!!!! Přijdte včas Btw: muj nick je CZe-Honza222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Chtěl sem se zaptat, jestli jsou nějaký turnaje o opravdový ceny někde......??? Třeba že by byli Team Death Match pro různy klany........nemyslim jenom po WiFině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12Cz Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Chtěl sem se zaptat, jestli jsou nějaký turnaje o opravdový ceny někde......??? Třeba že by byli Team Death Match pro různy klany........nemyslim jenom po WiFině Hele a jako ty "cd-keye" ty sou unique... to vim... ja ho mam ze syphon filtera, ale to se da sehnat zadaco?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12Cz Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Martine12 dáš si se mnou někdy ?? já taky valim EU tak by sme mohli dát ne?? Jak se menujes? Edit: 'Sry za spam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Mám tam přezdívku CrasHoog ale musme se domluvit kdy, páč je teď moc nehrál...napiš čas a můžem si zapařit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12Cz Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Mám tam přezdívku CrasHoog ale musme se domluvit kdy, páč je teď moc nehrál...napiš čas a můžem si zapařit :) sem martinczcz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Tak co chcete hrat?Vidim ze kdyz tady neprispivam ze je to tady mrtve.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12Cz Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Tak co chcete hrat?Vidim ze kdyz tady neprispivam ze je to tady mrtve.... :( honzo jak získám to unique code?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.