Honza222 Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 honzo jak získám to unique code?:roll: myslis network acces code? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12Cz Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 myslis network acces code? asi j, ja myslel ze neni zadaco...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 asi j, ja myslel ze neni zadaco...:? Musis napsat serial No cislo ktere mas pod baterkou napr Hc151563 a poslat podpora@playstation.cz nevim jestli to jeste jde pry do 20.4 uz to nepujde na podporu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Tak dnes se hraje. Server bude zalozen v 17:55h a pocka se do 18:05h pak spustim hru ! Nazev: console-forum.net heslo: abc pripojte se prosim vsichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Tak dnes se hraje.Server bude zalozen v 17:55h a pocka se do 18:05h pak spustim hru ! Nazev: console-forum.net heslo: abc pripojte se prosim vsichni. Cau Lukane urcite prijd btw: v podpisu mas resistance taky hrajes multiplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Takze panove je na case zmenit pass: New pass: cfcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 S cheatrema nehraji :cry: Lukan ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 sry že sem tak odešel, ale spadlo mi spojení a nemohl sem se pak příhlásit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 zdar mam takovy problem když dam download tak mě to hodi na nakej ten web a tam nahoře je login a dole termaces nabo nak tak, když kliknu na login tak to nic neudela a když na to dolni tak mi to vyhodi naku chybu. a mezitim login a teraces nebo jak to je je neco napsany. samy blaboly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 nějak jim padl web, nefunguje tam nic ;) po chvíli ti to shodí hru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 a nevíš kdy zas bude fungovat a nebo kde bych mohl stáhnout ten patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 vůbec nevim.. kouknu se ti do PSP ;), nic neslibuju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Nedáme dneska killzone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 dám klidně... někdy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Dnes 11.5 se hraje v 17:30 heslo cfcz prijdte!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Klucí, až budu mít připojení k WIFI, tak se taky do klanu přihlásim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Zalozeno pripojte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 už vim, proč jsem ot nehrál, děsně to laguje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 už vim, proč jsem ot nehrál, děsně to laguje :D No desne jen trochu musis umet v tech lagach chodit :D treba vystrelis brokovnici hodis granat....a mas zabiti moje taktika...NEPOUZIVAT :wohow: I Lukan by me mohl zavidet 8) RomuelCZ nevim kdo ses ale hrajes dobre :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 No desne jen trochu musis umet v tech lagach chodit :D jj umět cxhodit, když jsem od nádu tak daleko a on mě odhodí, jako kdybych na něm stál, viz airport... tam to lagovalo jak prase :-D luve SF :-* žádný lagy, plynulá hra, žádnej auto aim... tohle je lagovačský a resistance je autoaim :-! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 jj umět cxhodit, když jsem od nádu tak daleko a on mě odhodí, jako kdybych na něm stál, viz airport... tam to lagovalo jak prase :-Dluve SF :-* žádný lagy, plynulá hra, žádnej auto aim... tohle je lagovačský a resistance je autoaim :-! Hmm zas tak hrozny lagy nebyly ja sem si paradne zahral... Btw: Stves me tim kulometem jak do nej nepotrebujes naboje :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Hmm zas tak hrozny lagy nebyly ja sem si paradne zahral...Btw: Stves me tim kulometem jak do nej nepotrebujes naboje :cheesygrin: taky jsem tu mapu vyhrál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 taky jsem tu mapu vyhrál :D Ale jen tesne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuel Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 No desne jen trochu musis umet v tech lagach chodit :D treba vystrelis brokovnici hodis granat....a mas zabiti moje taktika...NEPOUZIVAT :wohow:I Lukan by me mohl zavidet 8) RomuelCZ nevim kdo ses ale hrajes dobre :cheesygrin: Moc dobrej nejsem, na tebe jsem se nejak nechytal:cry:. Dobrej tip s tou brokovnici a granatem, priste vyzkousim:cheesygrin:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Moc dobrej nejsem, na tebe jsem se nejak nechytal:cry:. Dobrej tip s tou brokovnici a granatem, priste vyzkousim:cheesygrin:. Na to s tou brokovnici muzes rovnou zapomenout :blink: ze sem neco rikal :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.