eRik Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 sulec, to by poznal i blb, žs to dělal ;) taky mi to přišlo, jako dobrej nápad už když jsem to koupil po 2. a to, že jsem vyhrál o 2 killy :D na to se nikdo ptát nebude :D. navíc jse mto sotva hodil od psp po 2 měsících, už s hrálo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Na to s tou brokovnici muzes rovnou zapomenout :blink: ze sem neco rikal :? Brokovnice byla odjakživa moje :D :lol: dneska to stálo za prd, nejdřív jsem nemohl zjistit heslo, tak jsem si vytvořil novej účet, pak jsem se strašně lagoval a v neposlední řadě mě to několikrát vykoplo, tak jsem se potom jenom připojil nic jsem nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Budete nekdo hrat dnes vecer ? Treba kolem 21h ? Ja jsem dneska zapomel jinak bych se pripojil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Brokovnice byla odjakživa moje :D :lol: dneska to stálo za prd' date=' nejdřív jsem nemohl zjistit heslo, tak jsem si vytvořil novej účet, pak jsem se strašně lagoval a v neposlední řadě mě to několikrát vykoplo, tak jsem se potom jenom připojil nic jsem nedělal.[/quote']Jo videl sem te stals tam a nehybals ses hlavne v airportu a kdyz ses hejbl to byl lag jak....Heslo bylo jasne napsano :blink: A ze te to vykopavalo to byl tvuj problem pripojeni....Zejtra zahrajem?? To:Lukan nedame az zejtra stejne erik hraje resistance myslim ze by to bylo lepsi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Jo videl sem te stals tam a nehybals ses hlavne v airportu a kdyz ses hejbl to byl lag jak....Heslo bylo jasne napsano :blink: A ze te to vykopavalo to byl tvuj problem pripojeni....Zejtra zahrajem??To:Lukan nedame az zejtra stejne erik hraje resistance myslim ze by to bylo lepsi.... Já zapoměl heslo ke svýmu učtu, proto jsem KeNnY8 a to připojení to je jasný no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Já zapoměl heslo ke svýmu učtu' date=' proto jsem KeNnY8 a to připojení to je jasný no[/quote']Aha me se heslo vypisuje automaticky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 jj při nejhorším resistance, ale ten syphon :-* love it :-* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Tak dneska 12.5 dame v 17:30 heslo cfcz pridte... Po killzone muzeme dat resistance!!! Viděl bych to tak v 18:30!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 založeno JOIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 šel byste někdo dneska hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 ja bych sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 ja bych sel ok, jěště někdo by šel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Mozna bych sel taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Mozna bych sel taky dame v 17:45 zalozim heslo abc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Muzu se pridat do clanu? Ale nejsem moc skilla:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Myslim ze tenhle klan zanika vecina uz nehraje a ostatni jdou na resistance... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtx.dero1468623432 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 lidi potřeboval bych pomoct jak jsem si poprvé zapnul killzone tak jsem si stahl patch a normálně hrál....pak jsem smazal killzone aji patch a ted jsi chci zase zahrát a když dám download patch tak mi to nejde prostě mi nejde stahnout patch co stím???...nebo nemohl by mi ho někdo poslat??? moje icq je 298629474 a chtěl bych k někomu do klanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 UMDčkaři maj smůlu ? Bych šel do klanu ale mám UMD, nebudu si stahovat KZ když mám origo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy.b Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Čus, pls jak poznam jakou mam verzi KZ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Čus, pls jak poznam jakou mam verzi KZ ? poznáš to podle toho, že když hru spustíš tak to první co se ti zobrazí: když -Sony Computer Entertainment Presents- tak je to US verze když -Sony Computer Entertainment Europe Presents- tak je to EU verze to Akiko: pokud máš US verzi tak s náma hrát můžeš to mtx.dero: já ti ten patch pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallout Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Date dneska nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Date dneska nekdo ? klidně, napiš svůj nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallout Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Máš pm .....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 poslal jsem ti požadavek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 kua ja mam umd skoda :-( ale dohral sem to na nejtezsi obtiznost...a nejde treba jen demo mp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.