Zachary Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 ja mam zase starej nick a to EviL.me a celkem mi vypadava Wi-Fi...proste me to vyhodi ze servru...takze ne wifi ale nejak sere PSP no a dneska snad hrat budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 ja mam zase starej nick a to EviL.me a celkem mi vypadava Wi-Fi...proste me to vyhodi ze servru...takze ne wifi ale nejak sere PSP no a dneska snad hrat budu to tě už vyhodili ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 a ja su Santanov a ne SANTANNOVa chcu sa omluvit ze dneska nestihnu hru!! jak uz sem psal nemam ted moc casu kdyz su v karvine!! takze sry!! Znovu se omlouvám, měl jsem nějakej zkrat ja mam zase starej nick a to EviL.me a celkem mi vypadava Wi-Fi...proste me to vyhodi ze servru...takze ne wifi ale nejak sere PSP no a dneska snad hrat budu OK vrátil jsem to a počítám s tebou na dnešek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 ne mi sme skoncili ja psal ze to je na prd a ono se rozhodlo ze koncime jako klan...a jestli ne tak to je jedno pac ja mam radsi svuj starej account:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 ne mi sme skoncili ja psal ze to je na prd a ono se rozhodlo ze koncime jako klan...a jestli ne tak to je jedno pac ja mam radsi svuj starej account:D Jsem rád, že jsi zase mezi náma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 byl by nekdo schopnej udelat nejakej ten web? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 byl by nekdo schopnej udelat nejakej ten web? :) Tak to ja ne, možná tak na webgardnu xD :D Ale eRik se něčim chlubil, grafické zpracovní hmmm, tak možná kdyby jsme ho ukecali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Takže aby si toho všimli všichni, dneska se hraje, už se to bude psát jen do prvního postu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 uz se tesim :D dneska tam budu na 1000% :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 mozna budu mit casem killzone, tak kdyz bude tak se ozvu a pripojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 mozna budu mit casem killzone, tak kdyz bude tak se ozvu a pripojim Mi už neberem, je nás moc, 12 lidí je v klanu a na server se může připojit max 8, promin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Mi už neberem, je nás moc, 12 lidí je v klanu a na server se může připojit max 8, promin ok neva 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 pls vemte me do klanu, rad si s vama zahraju nick (Michalks) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 @Nemec30: Ty nečteš viď?? @Klan: Chci se omluvit, ale pořád mi nefunguje wifina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 tojo ale tak kdyz urcite nebudou hrat vsichni najednou ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 tak dneska jsem si to fakt uzil:bash::)..7 her z toho 3x 1. misto, 2x 2. misto, 1x 3. misto a 1x 5. misto protoze me to vykoplo tak jsem musel jit znova :D...doufam ze zejtra budem hrat taky...a predem se omlouvam ve stredu rano jedu na hory a vracim se az v nedeli a nevim jestli tam bude wifina takze asi nebudu moct hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 vzdyt tet hrajou jenom 4 ne tak bych s vama mohl hrat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Hosi hosi dneska to byla paradni hra :psp: nechali jste name hosting serveru tak se ptam nemeli jste lagy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 ja se tam pripojil protoze tam skoro nikdo tet nehraje a lagy zadny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 byl sem co nejbliž wifině takže lagy žadny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Tak úžasná hra lidi, dneska jsem si to užil, lagy byli, ale mennší, než obvykle, THX všem co se účastnili Možná by jsem mohli udělat nějaký turnaj s výhrama, "vítěz bere vše", každý by vsadil např 300 mb na CZSHARE a bylo by nás 8, ten kdo by vyhrál DM by dostal tedy 2400 MB a nebo v TDM by se to potom dělilo do vítězné skupiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 já teda nvm no, s timhle bych určo souhlasil... ale nnevim jetl inás na jeden klan není až příliž moc... a co ty ostatní? :( nechci nic nějak rozvracet, lae co prostě udělat skupiny nějak orvnoměrně po 4 lidech? je ot jen nápad a pak by se mohlo hrát i něco jako liga páč ot vypadá minimálně na 16 lidí nebo tak... ale nnikomu ot nevnucuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 já teda nvm no, s timhle bych určo souhlasil... ale nnevim jetl inás na jeden klan není až příliž moc... a co ty ostatní? :( nechci nic nějak rozvracet, lae co prostě udělat skupiny nějak orvnoměrně po 4 lidech? je ot jen nápad a pak by se mohlo hrát i něco jako liga páč ot vypadá minimálně na 16 lidí nebo tak... ale nnikomu ot nevnucuju.. S tim souhlasim, klidně lidi co se sem už nevšeli: ZALOŽTE SI VLASTNÍ KLAN, zájem je obrovský, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Jop s tema skupinama bych byl taky pro btw vyfotil sem par screenu ze hry :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 a ja tam zrovna nikde nejsem :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.