Honza222 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 a ja tam zrovna nikde nejsem :lol: Nekdy priste :D taky fotte obrazky udelame galerii :D :D bude to pekna vzpominka :psp: ze nekdy byl fungujici klan v killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Honzo222, to mě nenapadlo, THX za skvělej nápad, mam to dát na první stránku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 jj, ale chtělo by to ten web , aby byli kam dávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 jj, ale chtělo by to ten web , aby byli kam dávat Presne tak neakej zrucnej grafik by to mel zrobit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Ale kde toho grafika sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Ale kde toho grafika sehnat? Neakej dobrovolnik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 možná by nazačátek stačily na webgardu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 možná by nazačátek stačily na webgardu Vsak to nemusi byt nieak extra slozity staci jendnoduse :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 možná by nazačátek stačily na webgardu já mam stránky na webgardnu xD http://alienzone.wgz.cz/ Honzo mam dát ty screenshoty na první stranu? Ale na webgardnu je to strašný, něco jinýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 já mam stránky na webgardnu xD http://alienzone.wgz.cz/Honzo mam dát ty screenshoty na první stranu? jo muzes ted pisu jen na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Ale kde toho grafika sehnat? seš vyděrač, psycho týrání :-D ale já to fakt dělat nemůžu, musel by mi někdo pomáhat, stránky se teprv učim a s photoshopem mi pomáhá kámoš, takže mě to mrzí, ale nepotššil bych vás moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 seš vyděrač, psycho týrání :-D ale já to fakt dělat nemůžu, musel by mi někdo pomáhat, stránky se teprv učim a s photoshopem mi pomáhá kámoš, takže mě to mrzí, ale nepotššil bych vás moc :-) Dobře, zdávám to, tebe asi neukecám :cry: :D Já si na stránky nevěřim, ale rosicky nas do toho pořád tlačí a přidali se další :) Kdyžtak uděláme něco na webgardnu, při nejhoršim Mimochodem, co ten název s grafickým zpracováním? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Dobře, zdávám to, tebe asi neukecám :cry: :DJá si na stránky nevěřim, ale rosicky nas do toho pořád tlačí a přidali se další :) Kdyžtak uděláme něco na webgardnu, při nejhoršim Mimochodem, co ten název s grafickým zpracováním? :bash: hale... je toho nějak moc sotva stíhám vlastní topic do toho killzone, hodně školy... budu se to snažit udělat oc nejdřív :-) hm? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 hlavně nezapoměňte vymyslet název klanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 V kolik dneska dame?Ja bych dal v 16 30 nebo 17 30 v tomto rozmezi ale nebranim se i pozdejc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Omlouvám se, dneska to asi nestíhám, ale klidně to dohodnu, honzo založíš server? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Omlouvám se, dneska to asi nestíhám, ale klidně to dohodnu, honzo založíš server? Jo treba :) Tak kdyz je to na me dej na hlavni topik v 17:00 zakladam server heslo abc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Jo treba :)Tak kdyz je to na me dej na hlavni topik v 17:00 zakladam server heslo abc ok tak v 17.15? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 ok tak v 17.15? ok 17:15 a v 17:10 bude zalozenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Možná se pojnu, ještě nevim, jak to vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Možná se pojnu, ještě nevim, jak to vyjde Jo však to nevadi ze nebudes hrat kazdej nema porad cas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 hale... je toho nějak moc sotva stíhám vlastní topic do toho killzone, hodně školy... budu se to snažit udělat oc nejdřív :-) hm? :-) OK to zase až tak nepospíchá, škola je přednější :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Udelame teda ty skupinky tymu? je nas 12 tak 4v4v4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Udelame teda ty skupinky tymu? je nas 12 tak 4v4v4 s tim souhlasim, jsem s erikem :D, kdyby se to takhle dělalo mohli by jsme ještě vzít další lidi co jsem už odmítli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 s tim souhlasim, jsem s erikem :D a v tom případě můžeme ještě někoho vzít Ja bych to neak rozhodil jestli bys byl pro... a ti co by moc nehrali ty bysme vyhazeli a misto nich nabrali novy zajem je obrovsky... TREBA Group 1 Farec (Farec) ALIEN (ALIEN88 ) eRik (eRiCZEch) zyrEEE (zyrEEE) Group 2 Honza222 (Honza222) santiknov (Santanov) janota2 (vOtik) zachary (EviL.me) Group 3 brizap (brizap) dafsig (neudal) rosicky07 (SynneDcz) sysasysa (sysasysa) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.