Xmatrix Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Custe chtel bych se zeptat jestli tady nekdo z vas delal flash pomoci notebooku .. jestli to je teda mozne a jetsli stim teda bude mit nekdo skusenosti muze mi napsat pls jak na to ??? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 na 90% to nepujde a i kdyby to slo tak to bude dost o tlamu nejen u notase... ale i u xka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rijak Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 zkus tohle... http://www.krup.cz/?cls=stoitem&stiid=1173 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chinkeee Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 na 90% to nepujde a i kdyby to slo tak to bude dost o tlamu nejen u notase... ale i u xka :D No myslím, že když si sežene redukci USB to SATA např. ZDE tak by to jít mělo. Nebo mi uniklo něco zásadního a NB se nechová jako normální PC? V oblasti ITC dělám již nějaký ten rok, ale v problematice XBOXu jsem newbie :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 osobne si myslim ze to nebude mozny kuli cipsetu.... (ted newim jak je to s lite-on... ) (treba na benq si potreboval jen nforce cipsety, nebo pres redukci si mohl este s jednym cipsetem) s tou redukci me to nenapadlo ale stejne si myslim ze ntb maji jine cipovy sady a to te u ntb dostane ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chinkeee Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 osobne si myslim ze to nebude mozny kuli cipsetu.... (ted newim jak je to s lite-on... ) (treba na benq si potreboval jen nforce cipsety, nebo pres redukci si mohl este s jednym cipsetem)s tou redukci me to nenapadlo ale stejne si myslim ze ntb maji jine cipovy sady a to te u ntb dostane ;) Á už je to tady :cheesygrin:. Můžete ještě někdo potvrdit výše zmíněné, tedy že flash lze provést pouze na čipsetech od nVidie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 no stim prevodnikem bych to treba skusil ale na NB mam visty coz muze byt dalsi problem existuje neco nejaky program jako nahrada dosu pres ktery by to slo udelat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rijak Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 muzes zkusit rozjet xpcka treba z flashky..nebo si udelat "pracovni" win xp cd...proste rozjedes xpcka z nej, bez nutnosti zmeny systemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Troy-C Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Osobně flashuju na na Inteláckym ICH9 (sice desktop), ale už jsem si taky pohrával s myšlenkou, rozjet to na NTB :-) na liteony by měl stačit book se SATA, USB -> RS232. Pak hodit na bootovatelný DVD WinXP (pro načtení klíče, jelikož pod DOSem to s USB nepojede) a na nějakou další malou flashku jen čistej DOS+fw apod. Ale na xbox-scene jsou lidi, kterým to na určitejch chipsetech nejede ani na desktopu, takže je to spíš sázka do loterie, chce to vyzkoušet ;-) Edit: mimo jiné jsem jen tak kouknul na Xscene a zrovna v tomhle threadu se to řeší http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=678417 s tím, že uživateli "armyof1ne" se flash zdařil s chipsetem ICH8M v notebooku, takže to fakt chce jen testnout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Osobně flashuju na na Inteláckym ICH9 (sice desktop), ale už jsem si taky pohrával s myšlenkou, rozjet to na NTB :-) na liteony by měl stačit book se SATA, USB -> RS232. Pak hodit na bootovatelný DVD WinXP (pro načtení klíče, jelikož pod DOSem to s USB nepojede) a na nějakou další malou flashku jen čistej DOS+fw apod.Ale na xbox-scene jsou lidi, kterým to na určitejch chipsetech nejede ani na desktopu, takže je to spíš sázka do loterie, chce to vyzkoušet ;-) Edit: mimo jiné jsem jen tak kouknul na Xscene a zrovna v tomhle threadu se to řeší http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=678417 s tím, že uživateli "armyof1ne" se flash zdařil s chipsetem ICH8M v notebooku, takže to fakt chce jen testnout.... super diky moc nezbyde nic jineho nez to zkusit :) kdby jsi mel jeste nejake inoformace tak je tady pripis jinak za takove info moc diky prijde ti THX:) A kdyby nekdo dokazal vytvorit navod jak na to tak predem diky Edit : myslite si ze by podle toho to mohlo jit?? http://console-forum.net/showthread.php?t=48792 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.