Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ICQ a Vana :))


Brake

Otázka

mam dotaz jak muzu spustit ICQ na PSP zkousel jsem to tady hledat ale nenasal jsem zadny navod akorat tam par topicu bylo o tom ze nekomu tam neco nefunguje nejake soubory ale z toho sem se nejak nic moc nedozvedel.....mozna jsem to prehlidl nejaky ten topic s navodem na tohle ptz kdyz dam hledat ICQ tak mi vyjede strasne moc topicu ptz skoro v kazdym se pise at nekdo nekomu na pise na icq atd. :) tak moc vas prosim jestli byste mi nekdo mohl poslat odkaz jkde uz na to nabvod je nebo mi napsat co stahnout a co udelat abych rozjel ICQ na PSP :) diky moc :) ...no a druhy dotaz: kdyz si napustim vanbu a pak do ni vlezu a spadne mi do te vody nejaky elektricky pristroj co bude zapojeny do site tak me to zabije to vim ale kdyz mi tam spadne neco co je treba na baterku nejakou jako treba PSP tak to zabije jenom PSP anebo i me? :) no to je vsechno diky za pozornost :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

2 Brake: iba poradim, ze nabuduce zadaj do policka Hledat aspon dve slova, v tomto pripade homebrew a icq a zaskrtnut hladanie vsetkych slov.

A pokusim sa zodpovedat aj na druhu cast Tvoho dotazu: ak Ti spadne do vane zariadenie na baterie, nemalo by sa Ti stat nic... ale ak by bolo PSP aj v nabijacke, tak to by uz bol asi problem... :oops: :!:

PSP do vane urcite nebrat, potencialna skoda je prilis vysoka... :evil:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
2 singler: no jak vidis je :)

2 THeBaNDiT: jo dik za radu s vodou :D no a s tim heldanim no ja zkousel zadavat i 2 slova jako trba icq psp nebo icq na psp ale psp homebrew me jaksi nenapadlo :-[

ne psp homebrew ale :arrow: homebrew icq :lol:

ak by si dal hladat psp homebrew, vyskocil by Ti este vacsi kopec vysledkov, ale z toho prakticky nic o ICQ... :lol: 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu