Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 518
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

vcera v 17 hod sem zacal...takze asi 4-5 hod nwm presne...mel sem cil to dohral takze cas sem nevnimal :D a chodim do skoly takze jinak bych to mel uz rano...

jinak nazor:

hra prehnana ale kratka a stereotypni-porad se dela to same(zab,dostan se tam a tam atd...ale to k assassinu patri) takze hodnoceni 90% joa sou tam nejakyy graficky chyby :( ale ty sou v kazde hre...

Odesláno

hral jsem zatim asi 3 hodky a jsem uprostred 4. memory blocku...je to nejlepsi hra co jsem kdy na psp hral...sice ho nemam moc dlouho ae tohle me absolutne dostalo, ta grafika a ovladani je super a dost mi to pripomina pc verzi...dost veci je tam upe stejnych coz se mi taky libi...dal bych tak 95% protoze se sem tam najde nejaky bug ae s tim se musi pocitat, jinak to nema chybu...cekal jsem na to uz od doby kdy jsem se dozvedel ze neco takoveho ma vyjit a vcera jsem se malem po**** kdyz jsem stahoval 99kb/s :D

Odesláno
hosi ted budu vypadat asi jako největši debil ale furt sem nepochopil to s tim mečem to jako jen budu bouchat do něho s prominutim jak debil a nebo čekat než se napřehne a zmačknout čtvereček nebo sou tam aji nějaky komba jako v GOW.

prostě když ho máš označenýho, dáš R držíš, a čekáš než na tebe vyjede, dáš čtvereček a Altair se uhne a zaůtočí ale ten čtverec musí být správně nastavený

Odesláno
Já tu hru absolutně nechápu ani nevím co mám dělat, jsem asi někde ne začátku a mám brány mezi městy....poradí někdo?

no jestli to jedeš od začátku tak to snad pochopíš ne? A jestli to nechápeč tak na mapě máš body kam máš chodit na věž když vylezeš a rozhlédneš se tak se ti objeví nové úkoli... atd atd.

Odesláno

taky dohráno :cheesygrin:

je to sice dobrá hra ale dost krátká.....

a ten posledni boss mohl bejt taky tezsi

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu