Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassin's Creed: Bloodlines

adiZ

Recommended Posts

• Odpovědi 518
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

vcera v 17 hod sem zacal...takze asi 4-5 hod nwm presne...mel sem cil to dohral takze cas sem nevnimal :D a chodim do skoly takze jinak bych to mel uz rano...

jinak nazor:

hra prehnana ale kratka a stereotypni-porad se dela to same(zab,dostan se tam a tam atd...ale to k assassinu patri) takze hodnoceni 90% joa sou tam nejakyy graficky chyby :( ale ty sou v kazde hre...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

omg to myslis vazne za takovou chvilku zes to dohral hm tak to nvm jestli to za ty prachy stoji kratsi nez god of war

:cry:

ja u toho sedel celou dobu. ani na zachode jsem nebyl. proste nonstop. pokud bys to hral normalne, tak mas tak 3 dny co delat

jinak doporucuji sledovat dalsi PSP Revue vydani z urciteho duvodu ;)

Odkaz ke komentáři

ja u toho sedel celou dobu. ani na zachode jsem nebyl. proste nonstop. pokud bys to hral normalne, tak mas tak 3 dny co delat

jinak doporucuji sledovat dalsi PSP Revue vydani z urciteho duvodu ;)

hele je tam naka obtiznost medium hard atd. ? dam si to na hard jestli to pujde abych si zahral co nejvic

Odkaz ke komentáři

hral jsem zatim asi 3 hodky a jsem uprostred 4. memory blocku...je to nejlepsi hra co jsem kdy na psp hral...sice ho nemam moc dlouho ae tohle me absolutne dostalo, ta grafika a ovladani je super a dost mi to pripomina pc verzi...dost veci je tam upe stejnych coz se mi taky libi...dal bych tak 95% protoze se sem tam najde nejaky bug ae s tim se musi pocitat, jinak to nema chybu...cekal jsem na to uz od doby kdy jsem se dozvedel ze neco takoveho ma vyjit a vcera jsem se malem po**** kdyz jsem stahoval 99kb/s :D

Odkaz ke komentáři

Takže také dohráno.... Dojmy jsou asi takové: vše vynikající, ale hra je hodně krátká, a občas trošku porblémy s ovládáním - Altair někdy udělá úplně něco jiného něž původně chcete a občas se nesmyslně zasekne na místě o nějakou blbost....

Odkaz ke komentáři

hosi ted budu vypadat asi jako největši debil ale furt sem nepochopil to s tim mečem to jako jen budu bouchat do něho s prominutim jak debil a nebo čekat než se napřehne a zmačknout čtvereček nebo sou tam aji nějaky komba jako v GOW.

prostě když ho máš označenýho, dáš R držíš, a čekáš než na tebe vyjede, dáš čtvereček a Altair se uhne a zaůtočí ale ten čtverec musí být správně nastavený

Odkaz ke komentáři

Já tu hru absolutně nechápu ani nevím co mám dělat, jsem asi někde ne začátku a mám brány mezi městy....poradí někdo?

no jestli to jedeš od začátku tak to snad pochopíš ne? A jestli to nechápeč tak na mapě máš body kam máš chodit na věž když vylezeš a rozhlédneš se tak se ti objeví nové úkoli... atd atd.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu