zdenecek Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 ja uz sem u posledniho bosse a ten je tezkej jak krava :cheesygrin: aš ho daž napiš jak dlouho si to hral 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 ja sem ted u carodejky a nejak mi to nejde :) dejte sem tipy jak na ni :) vem si mec, drz Rko, tesne pred jejim utokem zmackni ctverecek a udela ti counter attack a taky ji nedovol se vzdalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 counter att je u ní težký, má rychlé attacky, takže spíš drž R s mečem a jak zaútočí tak pusť R a dej [] (útok) a zase rychle R a tak dokola.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Tak hotovo pred 30 minutama sem to dohral(ale mam jen 66% hry nesebiral sme ty penize atd...ale mise komplet) super gameska!!!pokud byste chteli save tak PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Tak hotovo pred 30 minutama sem to dohral(ale mam jen 66% hry nesebiral sme ty penize atd...ale mise komplet) super gameska!!!pokud byste chteli save tak PM A jak dlouho ti to prosím tě trvalo? (myslím dohrát ten příběh) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 vcera v 17 hod sem zacal...takze asi 4-5 hod nwm presne...mel sem cil to dohral takze cas sem nevnimal :D a chodim do skoly takze jinak bych to mel uz rano... jinak nazor: hra prehnana ale kratka a stereotypni-porad se dela to same(zab,dostan se tam a tam atd...ale to k assassinu patri) takze hodnoceni 90% joa sou tam nejakyy graficky chyby :( ale ty sou v kazde hre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 92% dohrano (pribeh kompletni) herní doba: v 14:31 nakopirovano na kartu (od te doby jsem se od PSP nehnul) v 17:54 dohrano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 92% dohrano (pribeh kompletni)herní doba: v 14:31 nakopirovano na kartu (od te doby jsem se od PSP nehnul) v 17:54 dohrano Luxus :P.. btw, ja mam ted 20%, zahraju dycky tak 20 minut a zitra zas atd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 hra je to neskutecna. skoda absence multaku. i kdyz to uz by psp asi neutahlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Luxus :P..btw, ja mam ted 20%, zahraju dycky tak 20 minut a zitra zas atd :D omg to myslis vazne za takovou chvilku zes to dohral hm tak to nvm jestli to za ty prachy stoji kratsi nez god of war :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 omg to myslis vazne za takovou chvilku zes to dohral hm tak to nvm jestli to za ty prachy stoji kratsi nez god of war :cry: ja u toho sedel celou dobu. ani na zachode jsem nebyl. proste nonstop. pokud bys to hral normalne, tak mas tak 3 dny co delat jinak doporucuji sledovat dalsi PSP Revue vydani z urciteho duvodu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 ja u toho sedel celou dobu. ani na zachode jsem nebyl. proste nonstop. pokud bys to hral normalne, tak mas tak 3 dny co delatjinak doporucuji sledovat dalsi PSP Revue vydani z urciteho duvodu ;) hele je tam naka obtiznost medium hard atd. ? dam si to na hard jestli to pujde abych si zahral co nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilf Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 ale je to drsna hra ... me nebavi to dohrat hned nebo tak ja si proste musim udelat 1 misi assassina par zapasu FIFA 10 2 mise GTA : CHTW a zase dokola ale je pravda ze je to dost kratke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 nastaveni obtiznosti tam neni jinak kolik mate Accomplishments? ja mam posbirane vse :D sry za double, ale nesel mi zeditovat. tenhle uz jo. asi nejakej bug Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogard_2009 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 hosi ted budu vypadat asi jako největši debil ale furt sem nepochopil to s tim mečem to jako jen budu bouchat do něho s prominutim jak debil a nebo čekat než se napřehne a zmačknout čtvereček nebo sou tam aji nějaky komba jako v GOW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calderap Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 hral jsem zatim asi 3 hodky a jsem uprostred 4. memory blocku...je to nejlepsi hra co jsem kdy na psp hral...sice ho nemam moc dlouho ae tohle me absolutne dostalo, ta grafika a ovladani je super a dost mi to pripomina pc verzi...dost veci je tam upe stejnych coz se mi taky libi...dal bych tak 95% protoze se sem tam najde nejaky bug ae s tim se musi pocitat, jinak to nema chybu...cekal jsem na to uz od doby kdy jsem se dozvedel ze neco takoveho ma vyjit a vcera jsem se malem po**** kdyz jsem stahoval 99kb/s :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venan Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Takže také dohráno.... Dojmy jsou asi takové: vše vynikající, ale hra je hodně krátká, a občas trošku porblémy s ovládáním - Altair někdy udělá úplně něco jiného něž původně chcete a občas se nesmyslně zasekne na místě o nějakou blbost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogard_2009 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 hosi ted budu vypadat asi jako největši debil ale furt sem nepochopil to s tim mečem to jako jen budu bouchat do něho s prominutim jak debil a nebo čekat než se napřehne a zmačknout čtvereček nebo sou tam aji nějaky komba jako v GOW.:cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 hosi ted budu vypadat asi jako největši debil ale furt sem nepochopil to s tim mečem to jako jen budu bouchat do něho s prominutim jak debil a nebo čekat než se napřehne a zmačknout čtvereček nebo sou tam aji nějaky komba jako v GOW. prostě když ho máš označenýho, dáš R držíš, a čekáš než na tebe vyjede, dáš čtvereček a Altair se uhne a zaůtočí ale ten čtverec musí být správně nastavený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 hra je to neskutecna. skoda absence multaku. i kdyz to uz by psp asi neutahlo absence multaku? ja ho nikde nenasel, ale myslel jsem ze casem najdu... ted jsi mi zkazil radost..:(:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Já tu hru absolutně nechápu ani nevím co mám dělat, jsem asi někde ne začátku a mám brány mezi městy....poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Já tu hru absolutně nechápu ani nevím co mám dělat, jsem asi někde ne začátku a mám brány mezi městy....poradí někdo? no jestli to jedeš od začátku tak to snad pochopíš ne? A jestli to nechápeč tak na mapě máš body kam máš chodit na věž když vylezeš a rozhlédneš se tak se ti objeví nové úkoli... atd atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Já tu hru absolutně nechápu ani nevím co mám dělat, jsem asi někde ne začátku a mám brány mezi městy....poradí někdo? vzdycky jsi tam, kam ti ukazuje cervena znacka na mape, tam je hlavni ukol ale muzes delat i vedlejsi, ty sou jen bily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Dohráno, a musím říct, že mě velmi zklamalo množství bugů, které mi celkem znepříjemňovaly hru. Ovládání taky občas mírně zaskřípalo, ale ty bugy mě sraly nejvíc. Jinak celkem dobrá hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 taky dohráno :cheesygrin: je to sice dobrá hra ale dost krátká..... a ten posledni boss mohl bejt taky tezsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.