dahakere Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Asi jsem slepej a blbej dohromady, ale jak se ta hra ukládá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 uklada se to automaticky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dahakere Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 aj ja že sem to vypl a zapl a jedu od začátku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 automaticky :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fejtas Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Super věc.Jedna z nejlepších na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 PSP je malá věc s velkými možnostmi... a tahle hra to dokazuje jo hele ten boss jak ma tu vec na retezu ci co mi prijde strasne podobnej tomu prvnimu v god of war Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 hrál jsem sice jen chvelku když přemužete tu ženskou, a nějak mě to nechytlo na to jak jsem se těšil tak teda nic moc a byl jsem sklamanej připadalo mi to jak uhopsanej králík s tyčí nevím proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 mát to multiplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 nemá ale myslim že u tak skvely hry to ani nevadi :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Jedne slovo: UŽASNÝ... hodne dobre zpracovany. pekne to navazuje na AC 1 a docela jak se divam tak to ma i dobry pribeh... Proste manici z Ubisoftu nikdy nezklamou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasweb Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 nevíte jestli se ty texty ke hře nedají prohnat překladačem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 když už, tak to přelož sám, protože překladač překládá slovo od slova :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Pokud půjde soubor s určitýma titulkama vytáhnout z isa, tak se pustim do překladu... Z překladu nebude nic, texty jsou zakompilované :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasweb Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Jo kdybych uměl anglicky tak bych to asi nepsal !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 a co je ve slozce : PSP_GAME/USRDIR/text/ je tam soubor eng.res neslo by to ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Tak čeština by do toho teoreticky jít měla. ten *.res soubor co je v složce text vypadá že je opravdu text hry, ale je to zahexovaný, nebyl by problem to otevřít v hex editoru, jenže nevim jaky to má encodování textu, tudíš nejsem schopen to editovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 je to super hra, sice musím říct, že AI někdy strašná, ale jinak si nemůžu na nic stěžovat! je to prostě suprová hra, jo a jen aby to tu bylo žhavější, kolik máte % hry dohranej ?:D já mám pouze 28%, a vy? Ale nelžete a nemachrujte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Tak začal sem to hrát včera jsem zas mile překvapen jako u GTA CHW a jsem zvědavej jak se to vše v AC bude vyvíjet dál ale zatím fakt krása parádně zpracováno jak na PS3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 a co je ve slozce :PSP_GAME/USRDIR/text/ je tam soubor eng.res neslo by to ??? nešlo, říkám, že je to zakompilované :) btw. 33% :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 tak já už mám 50% ale teď nevim co mám dělat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 prosimvas nepochopil sem to prvni s tim safehousem co mam jako udelat? pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Jestli to nekdo dohral us postnete sem pls herni cas jak dlouho ste to zajimalo by me to dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Ja mam zatim 11% a hral jsem to zatim tak 1,5 hod. a to jsem polovinu času jen chodil po městě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 ja uz sem u posledniho bosse a ten je tezkej jak krava :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 ja sem ted u carodejky a nejak mi to nejde :) dejte sem tipy jak na ni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.