totypsyto Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 counter att je u ní težký, má rychlé attacky, takže spíš drž R s mečem a jak zaútočí tak pusť R a dej [] (útok) a zase rychle R a tak dokola.. a co se deje kdyz drzim samotny R? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Dohráno, a musím říct, že mě velmi zklamalo množství bugů, které mi celkem znepříjemňovaly hru. Ovládání taky občas mírně zaskřípalo, ale ty bugy mě sraly nejvíc. Jinak celkem dobrá hra... můžeš sem pls vypsat na jake bugy jsi narazil? ale konkrétně pls. a co se deje kdyz drzim samotny R? tak se přepneš do agresivnějšícho režimu. mužes pomoci toho šplhat, běhat rychleji. při souboji se tím bráníš proti útokům nepřítele. Jinak hra dohrána na 100% všechny mince nalezeny a vše odemčeno 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikamikadze Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Hra mě ani nenatchla, ale ani nezklamala. Zatim jsem to skošel a hrál tak 15min... Souboje s meči jsou dosti takové pomalé strnulé (ty pohyby mi přídou divný). Taky mě trochu zlobil pohled kamery, ale to jsem asi jen rozmazlenej z PC verze. Ale myslim si, že to za dohrání určitě stojí :D!! Jo zatim jsem si všiml, že pobíhající lidi tam jsou ale je jich tam zřejmě dost málo (né žádný nekonečný zástupy!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 můžeš sem pls vypsat na jake bugy jsi narazil? ale konkrétně pls. Postavy se občas zasekli do nějaké překážky, stalo se mi to i s postavou kterou jsem měl sledovat v jedné misi, dále mi postava jakoby zneviditelněla, prostě tam byla, ale byla neviditelná, to se mi stalo myslím 2x nebo 3x a pak ještě několik menších bugů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 já měl jedinej bug že sem bojoval a přiběhl nějakej ten maník a nešlo ho zabít ten meč nim vždy projel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Mě ta hra sklamala ... asi jsem od ní čekal moc, neříkám, že je špatná, ale mě to vůbec nechytlo. Nemůžu si pomoct, prostě je to Princ of Persia, akorát má bílou kápi :D. Jak říká Daxter, ovládání nicmoc a bugů je tam taky dost, dávám 6/10. Zůstanu u Little Big Planet a GTA: CHW :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 pordíte mi vůbec nwm jak mám udělat úkol jak tam mám zabít ty 3 stráže ty zabiju aniž by si mě nikdo všim jenže pak jak uteče ten týpek v tom zelenym běžim za nima le nwm co s nim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Postavy se občas zasekli do nějaké překážky, stalo se mi to i s postavou kterou jsem měl sledovat v jedné misi, dále mi postava jakoby zneviditelněla, prostě tam byla, ale byla neviditelná, to se mi stalo myslím 2x nebo 3x a pak ještě několik menších bugů... tak to zaseknuti o prekazky se mi taky stalo. pak parkrat zazlobila grafika. jinak zasekavani a mizeni postav? to ani jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 david279: Musis ho zmlatit pestma. Hele, nemohl by jsi mi nekam upnout ten tvuj save - presne po tyhle misy jsem to pujcil kamosovi (ten dal novou hru a smazal mi tak save) byl bych ti moc vdecnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 pordíte mi vůbec nwm jak mám udělat úkol jak tam mám zabít ty 3 stráže ty zabiju aniž by si mě nikdo všim jenže pak jak uteče ten týpek v tom zelenym běžim za nima le nwm co s nim dej mu pěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 dík jinak já mám bugy jednak že se zasekávám o věci a pak když procházim kolem obyč lidí tak se jim mění barva oblečení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calderap Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 taky dohrano...narazil jsem na 1 graficky bug a to je tak vsechno...obcas se sice zastavim o nejaky roh baraku kdyz ho obiham ae to neni zas tak hrozne jedine co me na te hre stve je jeji delka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 david279: Musis ho zmlatit pestma.Hele, nemohl by jsi mi nekam upnout ten tvuj save - presne po tyhle misy jsem to pujcil kamosovi (ten dal novou hru a smazal mi tak save) byl bych ti moc vdecnej snad jo pak ti napíšu pm s odkazem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arcane245 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 hele lidi jak se mam dostat do toho hradu jak tam mam zabit toho fredericka? a taky kde ten hrad najdu dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 na mapě to je označeno červěně a jak ho zabít to si nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 lidi prosiiiiiiiiiiiiiiim jak se to uklada me uz to fakt stve ja zaskrtnu v option autosave hratju 4 hodiny pak to vypnu a kdyz to zapnu je tam za jen new seission a maskam vsechny tlacitka a nic nejde pl sporadte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 zkus to stáhnou od jinad a ještě když se to poprvé načítá tak se tě to ptá jestli chces uložit cache soubory a tam musíš dát ano a pak se tě to zeptá na automatický uložení a to dáš taky ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 kdyr-> PM a thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Je nejaka sance, jak si tuto hru zahrat kdyz mam firmware 5.00 M33-3? Dival jsem se na psp.novinky.org ze jsou jiz novejsi FW... ale nevim, jestli ho flashnout. PSP pouzivam hlavne na hrani CAPCOM her a nevim, jestli by pak jely. Cetl jsem, ze nove FW maji horsi kompatibilitu s homebrew vecma... Poradite pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 A co takhle patchnutou verzi té hry ? mam stejnej cfw a už stahuju opatchovanou verzi AC z tématu: http://console-forum.net/showthread.php?t=71784 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 A co takhle patchnutou verzi té hry ? mam stejnej cfw a už stahuju opatchovanou verzi AC z tématu: http://console-forum.net/showthread.php?t=71784 Skvele, vyzkousim. Uz abych byl doma z prace :) Vubec jsem netusil, ze se tyto hry daji patchnout na "nizsi" verzi podobne jako treba u xboxu... Je prosim i primo nejake tema s takto upravenyma hrama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Skvele, vyzkousim. Uz abych byl doma z prace :)Vubec jsem netusil, ze se tyto hry daji patchnout na "nizsi" verzi podobne jako treba u xboxu... Je prosim i primo nejake tema s takto upravenyma hrama? Projížděj témata uploaderů, když je u hry napsáno PATCHED tak by to mělo jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Narazil jsme na zajimavou stranku, podle ni by melo byt mozne udelat patch mozna na cokoliv... http://forums.qj.net/guides-psp-hacks-homebrew-emulators/159330-guide-how-patch-5-55-6-00-games-work-all-firmwares.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 a podle ceho si myslis, ze se to patchuje tady ? :roll: btw novy CFW maj funkci autopatche, takze ani nemusis patchovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Ano, ten navod je i tady na foru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.