calderap Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 ted presne nwm co myslis...je to memory block 2? rekni mi presne co mas za ukol (kdyz das start tak to uvidis) kdyztak to zkusim projit a reknu ti co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicksekac Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Měl by to být memory block 2 Limassol Marketplace a je tam napsané - Locate the Cypriot Resistance Safe house in the Limassol Market place, go to the market place, synchronize at the high point in Limassol Market place to locate the safe house. stojím u té červené značky, která je u vstupních dveří do domu a nevím co dál, díky moc za pomoc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remiremoska Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 jestli to bude jak 1. dil na PC (a ostatni konzole ta to bude bmba)uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calderap Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 musis jit do Limassol Marketplace...tam se dostanes tim pruchodem ktery je u cervene znacky na mape, kdyz to projdes vylez na vez kterou ti oznacuje dalsi znacka, nahore trci takova deska tak na ni vlez a zmackni trojuhelnik, Altair zcheckuje trziste a na mape se ti objevi dalsi znacka, az k ni dojdes vylez na ten barak ktery oznacuje a skoc strechou dovnitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 taky dohrál asi za 4 hod čistýho času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpritasil Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Ja to dal za 4:30 je to opravdu dost kratké, ale jinak pecka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Měl by to být memory block 2 Limassol Marketplace a je tam napsané - Locate the Cypriot Resistance Safe house in the Limassol Market place, go to the market place, synchronize at the high point in Limassol Market place to locate the safe house. stojím u té červené značky, která je u vstupních dveří do domu a nevím co dál, díky moc za pomoc :-) musis se dostat na vrsek budovy, a tam je vyhlidkovy bod. na nej se dostan, a zmackni trojuhelnik. Pak ti to na mape ukaze ten Resistance safe house Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicksekac Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 díky moc, zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 co děláte když hru dohrajete?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 hledám ty zlatý a stříbný kolečka po městech a dělám vedlejší úkoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 sem už ospalej asi ale co to vidim? ADHOC 1-2 PLAYERS! :bash: WTF já myslel že tam mulťák není INFRASTRUCTURE 1-2 PLAYERS :bash::bash: WTF já myslel že tam mulťák není a už vubec ne po netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Sice dobrej překlad ale DO nebo železářství PSP to už je moc, VzP by ještě ušel ale DO a železářství nechápu. Co si hulil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 sem už ospalej asi ale co to vidim? ADHOC 1-2 PLAYERS! :bash: WTF já myslel že tam mulťák není INFRASTRUCTURE 1-2 PLAYERS :bash::bash: WTF já myslel že tam mulťák není a už vubec ne po netu tak to by me zajimalo, kde je ta moznost multiplayeru. nikde jsem na ni nenarazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 jde taky o to,jestli je ten obal vubec oficialni :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 dyt ten obal co tu byl vypadal uplne jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 má někdo umd? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 jako fakt sem multák nikde nenašel podle mě je to asi fake obal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 mam hru dojetou na 100%. hledal jsem jako kkt, ale nikde jsem nic, co by pripominalo multak nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 mám problém s jednou mísí je to asi nějaká 44 mám tam ještě takový mnichy který tam jdou s Maria a táhnou jí v takové té veci kterou drží 4 lidé a oni naji někam dojít a než tam dojdou tak mám zabít všechny ty vojáky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 mám problém s jednou mísí je to asi nějaká 44 mám tam ještě takový mnichy který tam jdou s Maria a táhnou jí v takové té veci kterou drží 4 lidé a oni naji někam dojít a než tam dojdou tak mám zabít všechny ty vojáky?? No a co máš za problém? Tahle mise není nijak těžká...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 se ptám jestly ty strážný mám zabít než tanti někam dojdou mě se to nepodařilo asi 4x tak se ptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 jako fakt sem multák nikde nenašel podle mě je to asi fake obal ;) No tak já tu mám takovou teorii jo tadykhle na tomhle odkazu je co si o Služba adhocParty - adhoc hry online (http://console-forum.net/showthread.php?t=73606) a je pravda že jsem ve hře našel připojení k PS3 takže by na tom bylo něco pravdy? Ale jak říkám je to jen teorie!:psp: Co si o tom myslíte?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 kde si ve hře našel připojení na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 proč je to město tak rozdělený? mohli ho udělat jako GTA....to by utáhlo....navíc se po pár hodinách město začne bejt stereotypní :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 se ptám jestly ty strážný mám zabít než tanti někam dojdou mě se to nepodařilo asi 4x tak se ptám jj zabíjej je ale nevzdaluj se nijak daleko protože vždy po chvíli se z uliček objeví banda tří až čtyřech a napadnou je a ty pak musíš asi do 45 vteřin zneškodnit:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.