adiZ Odesláno Březen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Letos určitě pár her koupím, vypadá to na velké vydání :)...a tohle je jeden z hlavních adeptů (hned po Indiana Jonesovi) No kromě AC jsou planované pecky jako Little Big Planet nebo MotorStorm : Arctic Edge (díky One-Real) ;) ... Takže 2009 = znovuzrození PSP .. BTW, doufám, že do srpna už bude CFW na novou zákl. desku ;), abych měl na dovolené co hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 No kromě AC jsou planované pecky jako Little Big Planet nebo MotorStorm : Pacific Rift ;) ... Takže 2009 = znovuzrození PSP ..BTW, doufám, že do srpna už bude CFW na novou zákl. desku ;), abych měl na dovolené co hrát ten motorstorm je planovej arctic edge a ne pacific rift 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 AC si myslim že bude i na psp suprovej uz se tesim a uz aby vysel .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 :psp:Řekl bych že sem radši v pohodě bude to fajn ale lidi tyhle hry znaj z jiných periferií a proto si myslím že by jste mohli být zklamaní:-( přeci jenom je psp super věc ale AC si na tom nedovedu představit samozřejmě že si ho rád zahraju(dohraju) když to bude možné ale prostě uvidím eaž to bude!:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Už se nemůžu dočkat, až uvidim na displeji svýho PSP středověkej Jeruzalém! :cheesygrin: :wohow: :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Já teda nevím.Hodně lidí má vysoké požadavka jak vidím, po verzi na pc, ps3 a xbox, aby z toho nebilo zklamání.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 No kromě AC jsou planované pecky jako Little Big Planet nebo MotorStorm : Arctic Edge (díky One-Real) ;) ... Takže 2009 = znovuzrození PSP ..BTW, doufám, že do srpna už bude CFW na novou zákl. desku ;), abych měl na dovolené co hrát Doufám že ne je to asi jediné co drží PSP nad vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danges Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 hrozně moc se těšim až to budu pařit na pspčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 ja bych rad aby to bylo hlavne promakany po ovladaci strance.. i kdyz grafika je taky dost dulezita.. Assasin je proste pojem. stejne jako gOW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 vubec nevím o co go ale když se všichni tak těšíte tak já taky :wohow: a mogly by udělat gow2 :wohow: a přesně tak doufám že psp3000 a psp z novoou základovkou neprolomijou protože je to to jediny co drží psp nad vodou díky tomu jsem slyšel že rockstar uvažuje o gta sas:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Takze muj nazor na to je takovy ze to bude bud 1)jako prince of persia..tim myslim hratelne graficky atd..2)jako dungeon siedge..ani jedno by me nijak zvlast nenadchlo ale jinak si to ani nedokazu predstavit..prece je to jenom takove gta ve stredoveku..tak nwm jak se s tim vyvojari povedou...v kazdem pripade drzim palce rad bych si to zahral ENJOY:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 No ja doufam ze to bude mit aspon cesky titulky, prece jenom pribeh u teto hry je dost doluzity.. Jinak se to zvrhne jenom behanim po nejakym meste a likvidovanim hodnych spoluobcanu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 No ja doufam ze to bude mit aspon cesky titulky, prece jenom pribeh u teto hry je dost doluzity.. Jinak se to zvrhne jenom behanim po nejakym meste a likvidovanim hodnych spoluobcanu.. podle meho to v cz nebude.... jedine dve hry ktere znam na psp a sou v cz : undercrover, porsuit... vse od ea a navic u aut kde cz naprosto nepotrebujes... kdyby delaly hry v cz jako dungeon siege, final fantasy atd tak bych sel do 3004 a ty hry si kupoval ale bez cz mi staci flashly fat nazor na ac: graficky lepsi nez pop ale kdyz premyslim nad ovladanim jezi se mi chlupy na zadku xD... a navic pribeh dela tu hru spicku her a pokud nebudu rozumnet pribehu spacham atenta na vyvojare:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 grafika MUSI být lepší nebo rovna GoW jinak by se na vývojaře lidi asi vyto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Jsem zvědavý na nějaké screenshoty až se objeví.. To si budeme moct udělat lepší obrázek.. Pořád si AC v PSP nedokážu představit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurijatko Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 uz sem to dohral na pc i na ps3 a tak sem zvedavej jak to bude vypadat jinak to je good hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 já jsem AC na PC nepařil, protože by to ten muj stroj ani nerozjel...:) mno a proto se těšim, ostatně jako na skoro každou novou hru...většinu aspoň zkusim, nikdy nevíš kde narazíš na dobrej titul, a na PSP jich máme málo... :? zkrátka, už aby to bylo :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 já jsem AC na PC nepařil, protože by to ten muj stroj ani nerozjel...:)mno a proto se těšim, ostatně jako na skoro každou novou hru...většinu aspoň zkusim, nikdy nevíš kde narazíš na dobrej titul, a na PSP jich máme málo... :? zkrátka, už aby to bylo :psp: co to kecate, ja mam PSP 14 dni a nevim co parit driv a vsechno to jsou pecky, hold musite umet hry hrat do konce a ne si ji zahrat deset minut, rict uz me nebavi a dat tam jinou a za tejden vyzkouset vsechny hry a nemit co hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 co to kecate, ja mam PSP 14 dni a nevim co parit driv a vsechno to jsou pecky, hold musite umet hry hrat do konce a ne si ji zahrat deset minut, rict uz me nebavi a dat tam jinou a za tejden vyzkouset vsechny hry a nemit co hrat... :psp:Jo přesně tak zajmalo by mě jak to tady je mezi vámi z dohráváním her do konce?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 No, tu nejde o to, ze by nebylo co parit - her je dost...ale my, co uz mame psp nejaky ten patek, sme uz tak nejak rozmlsani na ty lepsi hry. Proste sme jich uz odzkouseli moc a moc a tak cekame na ty pecky :) Ja treba uz hodne dlouho nestahuju zadny parby, ale hraju stary dobry kousky porad dokola (mno mam jich na hadru dost, takze ne ze bych se nudil ;)) Jo btw omlouvam se za OTcko; na asasina se celkem tesim, na pc vypadal skvele tak doufam, ze se na tom poradne vyradi. Treba God of War bylo uplne senzacni, tak snad to bude vypadat alespon stejne tak dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejdzin Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Doufam že to vyjde co nejdřív ať už můžu PAŘIT!!!! Snad to bude dobrý s Dobrou Grafikou a Hratelností!!!!! ááááááá ať je je to tady!!!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 já jenom douám že se netěším zbytečně :cheesygrin: jako na NFS Undercover :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Zatim jsem hral jen PC a to byl teda mazec doufam ze se jim podari i na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 já jenom douám že se netěším zbytečně :cheesygrin: jako na NFS Undercover :roll: v jakom zmysle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 v jakom zmysle ? Asi takhle : Ohlašovali ho jako "znovuzrození NFS", nakonec to dopadlo jako Česká Miss 2009 :lol: .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.