Sreepeo Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Pěkná sumička, to já bych v životě neinvestoval, až takový koníček to není:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Pěkná sumička, to já bych v životě neinvestoval, až takový koníček to není:) No vidíš pro mne to koníček byl až po PS2 to jsem u hraní trávil spoustu času kolem 8 - 10 hodin denně. Teď už ne mám sice PS3,PSP,PC ale zahraju si jen když je chuť už pro mne existují i jiné zájmy. Tenkrát mě kamarádi potkávali a první co chtěli vidět byli palce jestli už se zvětšili protože říkali že to ani není možný jak moc hraju... :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 mam jen demo disk. Nemam zapotrebi si kupovat umdcka kdyz za jedno umd muzu mit 16gb kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VanBuuren Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 mno tak vlastnim zatim 14 kousku asi za 7000 ,- a ztoho jeden byl zdarma pri koupi PSP 3004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.