Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vypalovacka

suicide_duck

Otázka

Cus all,mam dotaz. Normalne si vypaluju,koiupil jsem si nove verbatimky samozrejme DL +R,vyplaim silenthill,vali v poho,vypalim RE5 po par mi utach hrani mi to porad na stejnem miste haze unreadeble disc,pls restart console..a ted sem vypalil 2x Soul Calibur IV a to to ani nenacte,tka mam dotaz jak poznam jestli to delaji DVD media nebo mi blbne vypalovacka?ted jsem teda zkousel vypalit nejake filmy a ty vali,tak jeste nekdo nejaky napad/radu? Dekuji vsem,nevim si rady :cry::cry::cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak sem znova ropzbalil SoulCalibur IV a vypalil,tak se to nacte,ale zustane me po spusteni cerna obrazovka,tak uz fakt nevim..:roll: Hodilo to unreadeble disc,takze uz fakt nevim..vypaloval jsem Halo3 to vali,po 3 sem vypalil sou calibur IV a tedka unreadeble disc,tak co myslite cim to je?

Odkaz ke komentáři

• 0

zdravim... já mám podobný problém...dohrál jsem call of duty black ops...potom jsem si asi po měsíci chtěl zahrát znova ae napsalo mi to že disk je nečitelný...zkusil jsem si pujčit od kámoše dvd a psalo mi to stále že disk je nečitelný nevíte co s tim?? =) díky předem

Odkaz ke komentáři

• 0

Jestli ti to dělá i jiné DVD tak je něco špatně s Mechanikou xboxu,nebo u vás dvou v vypalovačkách. Vypal hru na Verbatim rychlostí 2,4x jestli hra nepojede (a jdou ti jiné) je chyba ve vypalovačce. Jestli nejede žádná hra tak je chyba v mechanice xboxu.....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu