PodFuck3r Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Zdravím,existuje nějakej hack do PSP aby hrálo hlasitějc? na filmy nejde prakticky koukat ani na max(jedině připojit repra a nebo sluichátka) Kámoš ze základky měl nějakej takovej hack v mobliu a hromu mu to 2x hlasitějc než normálně. Takže : Existuje něco takovýho na PSP ?? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horvy Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 jojo existuje ale můžeš si tim oddělat repráčky osobně bych to radši nezkoušel čeky zachvíli ti hodim link jestli to najdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 jestli si chceš odvařit ty dva usoplený repráčky a místo "poticha" poslouchat "ticho", tak sháněj vesele dál...na ten mobil to vůbec dobrej vliv nemělo jinak já mam tohle vyřešený,koupil jsem si před týdnem N 5310 X-press M. a k tomu je docela fajn repráček na 3x AAA baterky,sice to není kdovíjakej zázrak,ale na cesty je to fajn a hraje víc než 2x hlasitěji než ty dva původní "cvrčci" :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Myslim zeto umoznuje PMP player , ale pak to dost chrci :D Jinak zesilit zvuk u filmu se da uz pri konvertovani , v xvid4psp je to polozka volume cosi (ted nevim presne jak ) , je nastavena na 100% , dej ji treba na 110% a uvidis :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 jestli si chceš odvařit ty dva usoplený repráčky a místo "poticha" poslouchat "ticho", tak sháněj vesele dál...na ten mobil to vůbec dobrej vliv nemělojinak já mam tohle vyřešený,koupil jsem si před týdnem N 5310 X-press M. a k tomu je docela fajn repráček na 3x AAA baterky,sice to není kdovíjakej zázrak,ale na cesty je to fajn a hraje víc než 2x hlasitěji než ty dva původní "cvrčci" :psp: jo joo :D taky jí mám :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Myslim zeto umoznuje PMP player , ale pak to dost chrci :DJinak zesilit zvuk u filmu se da uz pri konvertovani , v xvid4psp je to polozka volume cosi (ted nevim presne jak ) , je nastavena na 100% , dej ji treba na 110% a uvidis :D nepřevádim filmy :D only downloads :D BTW:ty posloucháš kontrafakt? a už si viděl novej klip??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HighBinder Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Rozhodně to nebude mít dobrej vliv na ty repráčky v psp prostě tam nejsou tak dobrý a jsou nastavený tak abys poslouchal a neodvařil je když tam něco takovyho dáš tak si myslím že pujdou doprdele ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Jak uz tu psal romeno. Na filmy PMP player a na hudbu napr. LightMP3. Oba to delaji samozrejme pouze softwarove, takze se to dost odrazi na kvalite hudby/zvuku/reprodukce.. Hlavne basy chrci. Druha vec je samozrejme na co jsou ty repracky dimenzovane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PodFuck3r
Zdravím,existuje nějakej hack do PSP aby hrálo hlasitějc? na filmy nejde prakticky koukat ani na max(jedině připojit repra a nebo sluichátka) Kámoš ze základky měl nějakej takovej hack v mobliu a hromu mu to 2x hlasitějc než normálně.
Takže : Existuje něco takovýho na PSP ?? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts