SSuk Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 TRAILER A máme tu další Trailer k plánovanému číslu.... Trailer na číslo 5 link je zde: http://www.edisk.cz/stahni/20004/NO._5.rar_9.26MB.html Trailer na číslo 4 link je zde: http://www.edisk.cz/stahni/01118/Project_Reality.rar_6.89MB.html Stále hledáme spolupracovníky a to: - Spolehlivé a schopné recenzeny - Grafiky - Recenzenty pro nové sekce Děkuji za vaši pozornost a těším se na reakce... P.S.: Pokud máte zájem se podílet, napište mi prosím soukromou zprávu nebo na icq(357102539). Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Mě napadla sekce PSX her, protože na psp máme emulátor a podívat se zpět do minulosti a poukázat na pár osvědčených klasik by nemuselo být špatné, pokud tento názor někoho zaujal, tak se ozvěte, jinak nová sekce záleží hlavně o tom, zda-li se najde někdo, kdo by se chtěl výhradně právě jí věnovat. Nemůžeme zatěžovat členy, kteří již mají zadané jejich specifické úkoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Já bych mohl pomoct s grafikou a webem,ale chtěl jsem se zeptat co z toho budu mít.......Ti co založili téma slíznou fanksi a credits(pokud je někdo pošle) a ti podřadní nic a přitom taktéž na tom pracují.......... Díky za odpověď:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Otázkou pro mě zůstává, co z toho maj ti co maj thanks a credits, vždit si za to nic nekoupíš :D , klidně ti pošlu všechny mý credits, mě jsou k ničemu. Ale abych ti odpověděl těžko říct jaké výhody bychom ti mohli nabídnout, nejsme komerční projekt a tím pádem o finanční odměně nemůže být řeč a o ničem jiným co by tě uspokojilo nevím. Zkus podat sám návrh a pokud to bude možný, tak se pokusíme vyhovět. Nikdo neví kam to PSP Revue dotáhne, tak ani já nevím, jestli by si spolupráce litoval nebo by jsi byl rád, že si jeden z těch co se může na tom podílet. To by ukázal čas. My se rozhodně budem snažit, zlepšovat a propagovat psp revue. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Za fanks si nic nekoupíš,tjn........ Ale credits můžeš prodat,vymněnit za rapid,czshare atd............ PS: pomůžu vám s webem jestli máte zájem,napiš mi pm s podmínkami..................... PS:Ohledně té odmněny v podobě credits,to jsem zkoušel :-)(si je nech....................) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 anebo třeba dělat nějaký Tutoriály ve formě textu a obrázků, to by snad šlo , ne ? :D a jinak časopis děláme pro zábavu (naší, i vaší) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Za fanks si nic nekoupíš,tjn........Ale credits můžeš prodat,vymněnit za rapid,czshare atd............ PS: pomůžu vám s webem jestli máte zájem,napiš mi pm s podmínkami..................... PS:Ohledně té odmněny v podobě credits,to jsem zkoušel :-)(si je nech....................) Sry za OT ale tohle je pro mě moc...když jsem založil Portable-Gamer (později pspgamer) nikdo po mě za celou dobu působení Portable-Gameru nechtěl ani jedno thx nebo credits = dělá se to snad pro radost a dobrý pocit ne?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Negto jako grafik te rad privitam v tymu ale nesmis mi lezt do casopisu pls.Ale jako webovy grafik by ses nam hodil nemam 4 ruce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Kruta:já jsem mu napsal,že jsem to zkoušel,mně to nedalo si nerypnout........ Pooky:do časopisu ti lest nebudu,budu se držet webu neboj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Sry za OT ale tohle je pro mě moc...když jsem založil Portable-Gamer (později pspgamer) nikdo po mě za celou dobu působení Portable-Gameru nechtěl ani jedno thx nebo credits = dělá se to snad pro radost a dobrý pocit ne?... a prave preto sme sa nedockali ani druheho cisla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 čus rád bych pomoch s psp revue , protože mě to dost zaujalo...je to good a dost lidem to taky může pomoct s výběrem her atd...moch bych psát recenze...psal sem je dříve o java hrách ale furt mi to někdo vykrádal a pak se do mě začali navážet ať dělam...kde sou další recenze atd...a to sem třeba za tejden jich napsal pět...pročítal sem si to psp revue ve svym psp a je to nice...jestli teda chcete můžu začít psát recenze...protože psp svět nás baví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 To Cr4sh.. - napsal jsem ti PM Jelikož v hlasování zvítězily filmy a seriály, tak jsem se rozhodl oslovit několik fór o filmech a snad se najdou recenzenti. Jinak aktuálně hledáme především kvalitního grafika pro PSP Revue. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazenska_veverka Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Nazdar lidi. Tento nápad s neofik PSP časákem se mi fakt zamlouvá a velice rád bych se něm podílel i já sám. Mám nějaké zkušenosti s psaním recenzí, takže pokud by o mě někdo stál, napište ;-) ... icq: 268 783 577 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Hned ti napíši, děkuji za zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 čus dostal sem takovej nápad na novou sekci...cheaty a tipy na hry...ale jestli je to blbost tak sry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 blbost to není, ale bude se to moci zařadit teprve až zkompletuji celý tým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Duben 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Update topic. viz. prvni prispevek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Určitě bych se taky rád přidal do vašeho týmu....... 1 Hru týdně bych určitě zvládnul, a alespoň bych si vyzkoušel hry, na ketrý bych třeba jinak nešáhnul. Možná i nějaký ten film nebo seriál bych zvládnul. Určitě se mi ozvěte. ICQ v profilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 trošku mám obavy o věk a tím pádem o styl tvého psaní, ale napíši ti ihned PM a ozkoušíme se tě, děkujeme za zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Hele já bych se chtěl vrátit, ale ne jako recenzent, ale jako korektor, protože chyby tam pořád nějaký sou. Chcete mě?? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Bohužel jako korektora ted nikoho nehledáme, tyhle nový čísla co budou opravuje zkušený Lahve. Ale klidně navrhni jiný způsob výpomoci a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Mno jelikož nemám zase tolik času tak mě napadlo jenom tohle... Chyby tam fakt sou. Ale jestli už někoho máte tak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Jn Lahve je dost zkušený a plně si vystačí a je na něj spoleh. Ale kdyby tě napadla třeba nějaká nová sekce, které by si se mohl věnovat, třeba cheaty, tipy či cokoliv jiného, tak to ti může zabrat tak max 20min práce na jedno číslo, tak se ozvi. Uvítáme každý nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 JJ. Popřemejšlim o tom. Třeba sekce Dopisy? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 pochybuji že někdo něco do redakce napíše, aby si mohl odpovídat:D, ale co třeba rozhovory? atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.