Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

radim s problemama o sony ericsson mobilech

smajlik.jarda

Recommended Posts

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já mám problém s foťáke na w800i,jak jsem předělaval kryt,tak se poškodil drátek co telefonu říká,jestli je kryt od foťáku otevřený,neexistuje něco jak to obejít?

existuje na to jednoduchy patch... ja mam taky urvany ten chip... bud si muzes koupit drat ktery spojuje zakladni desku s fotoaparate a a zadnim krytem( 300kc ) a nebo si opatchujes mobil... dela se to tak ze si pres xs++ zjistis fw a color pak si jen uravis patch a pres far do slozky patch tento soubor hodis...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám problém s foťáke na w800i,jak jsem předělaval kryt,tak se poškodil drátek co telefonu říká,jestli je kryt od foťáku otevřený,neexistuje něco jak to obejít?

Jo,tak to je velká smůla...Tohle se mi stalo taky,ani malej kus párátka nepomohl.. Zkoušel jsem hodně věcí,tak foťák zapnout..

=>Jedině servis... Nebo na ND

Edit: To smajlik.jarda : To by mě zajímalo,jak to funguje....

Odkaz ke komentáři

Jo,tak to je velká smůla...Tohle se mi stalo taky,ani malej kus párátka nepomohl.. Zkoušel jsem hodně věcí,tak foťák zapnout..

=>Jedině servis... Nebo na ND

Edit: To smajlik.jarda : To by mě zajímalo,jak to funguje....

staci mobil opatchovat!!! jak sem psal vyse...

edit: funguje to takhle... sony ericson ma fw rozdelenej na 2 casti

1. cast: main

2. cast. fs

main: ikonky a proste jaoky bzhled( kryt) menu a fw

fs: cisty fw mobilu

do main se nahravaji pathe jako na zmenu ikonek atd...

do fs se nahravaji systemove patche...

patch: thx soubor s prejmenovanou koncovkou ktery prepise kus fs a tim zmeni fs... a jak vse dat do puvodniho stavu??? pres seus( sony ericsson update system) aktualizovat ofic fw...

Odkaz ke komentáři

mam k850 a potrebuju zmenit ty funkce co jsou na pravy a levy klavase v zakladni obrazovce konkretne se potrebuju zbavit polozky kontakty pac je tak casto nepotrebuju a uz parkrat se mi stalo pri odemcenym mobilu v kapse se vytocilo nejaky cislo

jak pisi nize... nastaveni zkratky...

Odkaz ke komentáři

Tak, když je tu už takové tema, tak se teda zeptám.

Mam SE k800i a mívám s ním problémy při focení a nahrávaní.

Po pár fotkách se mi fotky a vedea skazí do takové podoby, že není je ani možné identifikovat, natož poznat co je co.

Nevím, kde je problém.

To je normální, že se každá desátá fotka nebo video nepovede to je telefonem?

Odkaz ke komentáři

Tak, když je tu už takové tema, tak se teda zeptám.

Mam SE k800i a mívám s ním problémy při focení a nahrávaní.

Po pár fotkách se mi fotky a vedea skazí do takové podoby, že není je ani možné identifikovat, natož poznat co je co.

Nevím, kde je problém.

To je normální, že se každá desátá fotka nebo video nepovede to je telefonem?

aktualizuj mob pres seus kdyz nepomuze nainstaluj new camera drivery kdyz taky nepomuze je to cockou... ale podle me je to softwarem...

Odkaz ke komentáři

vse uz ti tam kluci napsaly... jinak me jen napda zmenit barwu... kamosovi se to povedlo...

Mozna napsali, ale nevyresili, viz moje posty. Proste mi to nejde patchnout, abych mohl upravovat primo system, nedostanu se do te jedne casti pameti ani pres far.

A nepis prosimte jak pica.

Odkaz ke komentáři

aktualizuj mob pres seus kdyz nepomuze nainstaluj new camera drivery kdyz taky nepomuze je to cockou... ale podle me je to softwarem...

A ty ovládače ke kameře seženu kde?

A ještě jedna otázka je bezpečné nahrávat nový FW pomocí programu seus?

Slyšel jsem, že se to muže pěkně pokazit.

Odkaz ke komentáři

A ty ovládače ke kameře seženu kde?

A ještě jedna otázka je bezpečné nahrávat nový FW pomocí programu seus?

Slyšel jsem, že se to muže pěkně pokazit.

iprotebe.com navody na se-tuning.cz a je mozny ze se to posere ale jen pri vypadku internetu ale je to ofic update a sony ericsson ti zadarma servis. kabelem nahraje software... i kdyz ho uz nemas v zaruce..

Odkaz ke komentáři

seus se nedoporucuje pouzivat, protoze ti to muze patchnout zaroven se tak, ze pak pujde jen tezce upravit.

prawda ale jak pisu sony ericsson ti zadarmo servisim kabelem nahraje new fw a jinak kdyz se to pokazi tak podle meho je to jen umrtvenim mobilu a sam si ve faru nahrajes rest ne? nebo se pletu???

Odkaz ke komentáři

Takže problémový program?

A jsou nějaké jinné programy co mi to mohou patchnout?

Potřebuji nějaký spoléhlivý.

este votan... za prachy ale... a jinak mobil se patchuje pres FAR... a flashuje pres xss nebo votan...

edit: je to ofic. program od sony...

Odkaz ke komentáři

seus je spatny, protoze ti to muze patchnout ve spatnem smyslu slova - pisou to i na se-tuning..

Jine ti to samozrejme nepatchnou - resp. nefixnou tak, aby jsi jiz nemohl upravovat system. Jen seus, jelikoz je to orig. updater od sony.

smajlik, vis, jenze kdyz se ti patchne, tak pak nejde umrtvit..

a naposledy pro smajla - nepis jako buzna, nebo ti za vsechny posty, kde pises jako buzna, napalim body.

Odkaz ke komentáři

seus je spatny, protoze ti to muze patchnout ve spatnem smyslu slova - pisou to i na se-tuning..

Jine ti to samozrejme nepatchnou - resp. nefixnou tak, aby jsi jiz nemohl upravovat system. Jen seus, jelikoz je to orig. updater od sony.

smajlik, vis, jenze kdyz se ti patchne, tak pak nejde umrtvit..

a naposledy pro smajla - nepis jako buzna, nebo ti za vsechny posty, kde pises jako buzna, napalim body.

myslim to tak ze kdyz se fixne uz by ml byt umrtvenej...pak jen zalezi esli se dokaze pripojit k faru a otevrit flash slozku

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu