Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

radim s problemama o sony ericsson mobilech

smajlik.jarda

Recommended Posts

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Mám K700I a štve mě hodně signál ... místo síťe mám pořád pouze tísňová volání ... což me docela už štve .. dá se to nějak vyřešit ? Mám T-mobile.

podivej se u svych blizkych esli maji u t-mobilu take spatny signal... pokud to dela jen tvuj mobil je hardware chyba a bud reklamace nebo servis

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo na jiných telefonech to nedělá mají signál v pohodě. A oprava by stála minimálně 700 to už si můžu koupit nový mobil.

podivam se doma do k750i myslim ze by mnely mit podobny prijimac... jinak vygoogli si jak najet u tveho mobilu do servisniho menu tam by si mnel mit procenta signalu...

Odkaz ke komentáři

naky divny... kdyz tamm hodis fw z 790 tak zapne se aspon mobil? pokud to pise neco o siti musis udelat decustomizaci, pokud s eani nezapne zkus otevrit moba ve faru a nahrat rest soubor pro tvoji barwu a fw!!!pokud nepomuze tak naflashuj jen fs 790 main nech 810 a pres seus aktualizuj a budes mit cistej 790

Odkaz ke komentáři

Ahoj to jsem rád že jsem na někoho takového narazil. Můj problem mám SE K800i a nejdou my hry a aplikace jinak vše 100% funkční. Jednou jsem si nahrával hudbu do mobilu a odpojil od PC a pak si chci zahrát hru a napíše my ti "operace se nezdařila" to stejné i když chci najet na aplikace a přitom hry v mobilu a aplikace mám. Doufám že poradíš. PS zkoušel jsem defragmentaci karty ale to nepomohlo a asi budu muset přeinstalovat soft.

Odkaz ke komentáři

Ahoj to jsem rád že jsem na někoho takového narazil. Můj problem mám SE K800i a nejdou my hry a aplikace jinak vše 100% funkční. Jednou jsem si nahrával hudbu do mobilu a odpojil od PC a pak si chci zahrát hru a napíše my ti "operace se nezdařila" to stejné i když chci najet na aplikace a přitom hry v mobilu a aplikace mám. Doufám že poradíš. PS zkoušel jsem defragmentaci karty ale to nepomohlo a asi budu muset přeinstalovat soft.

zkus cvicne jednu hru a jednu aplikaci ktera ti nejde spustit tak preinstalovat( ne odinstalovat a znova nainstalovat ) ale preinstalovat( chcete nahradit tuto aplikaci?) kdyz hrya pude jen preinstaluj hry jinak aktualizace pres seus

PS: nwm esli ta defregmentace byla dobra moznost... on mobil neni tak chytrej jako pc aby si hledal soubory...

Odkaz ke komentáři

Čau hale tak to nahrání K810 main a K790 fs nejde po přehrání přez SEUS to dělá to samí, že se tam buď ukáže logo a pak problikává displej!!.. A ten rest jsem nomohl nikde najít!!.. A v servise když jsem ho tam dával a říkal jsem co jsem s ním dělal tak ho tam měli a pak mi ho vrátili s k800!!.. :D Tak už fakt nw jak to udělat!!.. Buď to byl blbej servis nebo nw!!... Ale toho mobilu je škoda a bych ho měl furt v šuplíku!. :D

Odkaz ke komentáři

Čau hale tak to nahrání K810 main a K790 fs nejde po přehrání přez SEUS to dělá to samí, že se tam buď ukáže logo a pak problikává displej!!.. A ten rest jsem nomohl nikde najít!!.. A v servise když jsem ho tam dával a říkal jsem co jsem s ním dělal tak ho tam měli a pak mi ho vrátili s k800!!.. :D Tak už fakt nw jak to udělat!!.. Buď to byl blbej servis nebo nw!!... Ale toho mobilu je škoda a bych ho měl furt v šuplíku!. :D

to je záhada,rest najdeš na iprotebe.cz

proč ti tam vadi ten fw???

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

ahoj radis este s tema problemam o se?esi jo tak mam problem s fotakem a prednim krytem fotak nefoti kdyz zmacknu tlacitko tak zaostri a domacknu to a vypne se to tak nevim co s tim a pak mi rupl display dneska ve skole sem na nej sedl ale to mne nestve sice pavouk pres pulku displaye ale neva nevim jak oddelat ten predni kryt zadni uz mam ale predni nevim jak tam sou dole na telefonu 2 sroubky ale ja na ne nemam ten spravnej sroubovak a nevim cim jinym to odmontovat poradis?je to sony ericsson w810i

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu