Warsleen Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Mám dotaz koukal jsem tady tak po topicách a vidím že píšete že má někdo DVD+r DL verbatim za 29-30,-Kč. Prosím odkažte mi nějakej dobrej e-shop s takovouhle cennou. Vidím to všude kolem 50,-. Díky moc. (VERBATIM) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamps Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 http://tambazaar.cz/store/goods-20530-70-dvdr-verbatim-dl-85-gb-8x-10-pck-spindle.html Tady máš 10-pack za 320Kč.. jednotlivě je tam maj po 42.. ale když už, tak radši kup ten balík.. s poštou tě to vyjde na 360Kč když zvolíš dop. zásilku, balíkem 405Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Nejlevnejsi cena je podle me : http://www.softcom.cz/produkt/dvdr-double-layer-verbatim-8x-spindl-po-10ks-85gb/?flist=1 Vybornej obchod a da se to poslat i obchodnim balikem pres ceskou postu. Osobne doporucuju tenhle shop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Kazdopadne tady -> http://www.cdrmarket.cz/detail-zbozi/3532-dvdr-verbatim-doublelayer-85gb-8x-spindl/ 32kc/kus 320kc/10ks :) kupuju je tam a maximalni spokojenost a maji i zelene krabicky naprosto stejne jako originali za 7kc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Prakticky všude, kde se prodávají balíčky po 10 či 25 kusech - Alza, Mironet atd.. Nesmíš kupovat po jednom, to je vždy drahé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Kazdopadne tady -> http://www.cdrmarket.cz/detail-zbozi/3532-dvdr-verbatim-doublelayer-85gb-8x-spindl/ 32kc/kus 320kc/10ks :) kupuju je tam a maximalni spokojenost a maji i zelene krabicky naprosto stejne jako originali za 7kc!!! Taky CD Market co? Plzeňáku :D Osobně CD Market doporučuju...kupuju tam pořád...vše stojí o polovinu méně než v ostatních krámech a fachá to jak má! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Trochu nechapu u vas pocty ? Jedno CD vyjde v Softcom 29.75 ... zaokrouhlene 30 kc Takze 298 kc zaplatite za 10 DVD DL.Uvadite,ze pro vas je nejlevnejsi cena 32 kc za kus ? to mate 10 kc na vic a kdyby jste si koupili 3x baleni tak zaplatite 30 kc navic ? Uz jsem u Softcomu kupoval celkem 3x pres ceskou postu - postovni balik a vyslo me to + na 100 kc. Je to,ale kazdeho vec jak si to chcete koupit.V dobe ,kdy se kazdej snazime kupovat co nejlevneji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Trochu nechapu u vas pocty ? Jedno CD vyjde v Softcom 29.75 ... zaokrouhlene 30 kcTakze 298 kc zaplatite za 10 DVD DL.Uvadite,ze pro vas je nejlevnejsi cena 32 kc za kus ? to mate 10 kc na vic a kdyby jste si koupili 3x baleni tak zaplatite 30 kc navic ? Uz jsem u Softcomu kupoval celkem 3x pres ceskou postu - postovni balik a vyslo me to + na 100 kc. Je to,ale kazdeho vec jak si to chcete koupit.V dobe ,kdy se kazdej snazime kupovat co nejlevneji :) proboha jako by to nebilo jedno. Kriste vzdit je to par korun osobne teda nejsem socka abych resil ty drobny az tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R3LL Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Ja kupuju v tsbohemii za 270 kč (tsbohemia.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 R3LL : mas presny link ? Nenasel jsem tvoji uvadenou cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Warsleen
Mám dotaz koukal jsem tady tak po topicách a vidím že píšete že má někdo DVD+r DL verbatim za 29-30,-Kč. Prosím odkažte mi nějakej dobrej e-shop s takovouhle cennou. Vidím to všude kolem 50,-. Díky moc. (VERBATIM)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.