miguel75 Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 z týhle stránky jsem si stáhl kalkulačku na PSP ale nevim jak ji dat do PSp ? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slipknotyk Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 posli mi link na tu kalkulacku a skusim ti poradit..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 ja si taky stahl kalkulacku a taky mi nejde v PSP zkusim najit nakou jinou a dam sem link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slipknotyk Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 ok pak sem hod ten link a ja to skusim.... prtz jsem jeste nic podobneho nenasel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 jj jeto na psp.novinky.org za chvili sem hodim primej link tedka nemam cas hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 jj mam ji je husta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miguel75 Odesláno Únor 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 http://www.psp-planet.com/psp-programy.html to je ten odkaz ja debil jsem ho sem nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nabuchadnezar Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 Jestli má někdo funkční (odzkoušený) kalkulátor pro PSP na verzi 3.10OE-A , ať mi dá pls vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slipknotyk Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 http://www.psp-planet.com/psp-programy.html to je ten odkaz ja **** jsem ho sem nedal hmm pokud dobre ctu tak je to jenom na fw 1,5 a nebo na 2,x.....:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prague77 Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 jj mam ji je husta tak se podel a hod ji sem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doktor Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 ahoj potřeboval bych poradit kam mám nahrát tu kalkulačku do psp mám fw 2.71 když jsem jí stáhnul tak jsem jí rozbalil a dal jsem ji do x/psp/Games když pak najedu v psp do Games a zkouším to otevřít tak mi to píše this game cannot be started, the data is corrupted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 a máš ten rom Ti92? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doktor Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 nevím co znamená ten rom Ti92 ale četl jsen na začátečnících že ty aplikace mám dávat do složky games jestliže mám originál fw 2.71 a to mám ale u všech aplikacích co tam nahraju tak mi to píše this game cannot be started, the data is corrupted a nevím jak to teda mám udělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 Nemáte někdo nějakou normální kalkulačku, která se spouští jako klasickej homebrew ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 http://console-forum.cz/showthread.php?p=123562 ale nevim co je pro tebe "normální kalkulačka" :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 dam sem jednoduchou kalkulačku ted ji uplouduju pokejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 http://data1.edisk.cz/stahni/80977/Calculator.rar_933.63kB.html Je to normalni Homebrew tak si ji sosnete 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 opravdu jednoduchá - většině asi bude stačit, ale pokud neumí rovnice a grafy, tak není pro mne :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Sem říkal že jednoduchou :D Ja sem tam měl i ty dvě vědecké a fungovaly, ale to ovládání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Ta jednoduchá je uplně supa, díky moc... Potřebuju jí totiž do fyziky jen na násobení a dělení... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Sem říkal že jednoduchou :D Ja sem tam měl i ty dvě vědecké a fungovaly, ale to ovládání... ovládání? Ti-92 naprosto v pohodě :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
miguel75
z týhle stránky jsem si stáhl kalkulačku na PSP ale nevim jak ji dat do PSp ? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts