Daxter Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Jedete někdo z fora na tuto akci ? Zatím pojedu asi já a Wartryton, napište sem kdo jede a můžem tam udělat i sraz fora :D info o akci: http://www.sony-playstation.cz/index.php/clanky/14-ostatni-bez-komenta/427-play3day-2-playstation-3-sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Já jedu jinak sem na sony-play jako Faty:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 já bych jel akorát nemám odvoz... :D takže tímto vyzívám všechny co jedou ze Severních čech jestli by mě vzaly na P3D, jelikoze je to nakejch 6hod cesty autem tak me rodice nepusti vlakem ani busem xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 po tom, co se všechno událo kvůli P3D 2 (ze strany s-p.cz) bych tam nejel ani kdyby mi zaplatili..takový lidi fakt nemám zapotřebí vidět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 po tom, co se všechno událo kvůli P3D 2 (ze strany s-p.cz) bych tam nejel ani kdyby mi zaplatili..takový lidi fakt nemám zapotřebí vidět :D hh všichni vypadaj jak vydláci ... hlavne REK - má nejvíc trofeji z ČR a vypadá jako nakej urednik ... :D ale kdo bude s Wartym na pokoji bude borec :D ty jeho uchylacke choutky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 nejak jsem nesledoval...co se tam událo? a nejedu, rodiče mě nepustěj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 ja jedu !! kdo me chce zabit at se regne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 taky bych jel ale rodiče mě hold nechtějí pustit a to když to mam jenom kousek snad my to povolí příští rok to my bude 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Kua, tak nakonec taky nevím, jestli pojedu :lol: s odvozem na tom taky nejsem nejlíp, protože původní plány nevyšly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 doufam ze pojede krystof94 ... fajn kluk , jako nwm skym se tam budu bavit... kdyz nejede daxter,muj kamos ze sumpru ach jo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 P3D 10/10 opravdu super vyhral jsem mikinu,triko,hru,psp hru,poukazku v hodnote 5000 a headset opravdu supr :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 wow poukazku v hodnote 5000 na co? :D tak to si borecek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Já nejedu. Není to momentálně možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.