Em3R Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 čau, mám problém nemužu se rozhodnout jestly mám xbox nechat flashnout nebo mechaniku vyměnit za již flashnutou mechaniku jde mi o to hrát pálené hry ale otázka zní jestly se vyplatí u stroje s teměř 32měsiční zárukou o ni přijit flashem mechaniky jaké jsou případné nebezpečí u již flashnuté mechaniky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Flashem o záruku nepříjdeš jestli vyměníš mechaniku (Lite-On) nebo FLASHneš tu do který se dá vrátit FW (BenQ, Samsung, Hitachi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Odpovím jak už se tu mnokrát odpovídalo, chcešli hrát pálené hry udělej fleš a přídeš o záruku (kromě vyměnění mechaniky), chcešli hrát origo nedělej fleš a máš skoro 32 měsíců záruku ale projeví se to na ceně her. Je to čistě na typu hráče.... A záruku neřeš, řeš ji až ti nepojde Xko;).....kdyby ses měl takhle strachovat o vše nemohl by sis nic koupit:!: EDIT: Gh0sT-1nF mě předběhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.