tekken90 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Platformy: Playstation 3, Xbox 360 Datum vydání: říjen 2009 Odkazy: Cenega oznamuje nové hry Kromě hry Serious Sam 3 dneska Cenega v release listu odhalila i spoustu dalších her, které se letos objeví na pultech obchodů. Mezi oznámenými hrami je i tolik spekulovaný LEGO Indiana Jones: The Original Adventures 2 pro všechny možné platformy. Dále je mezi oznámenými pokračování kooperativní akce Kane and Lynch 2 (PS3, Xbox 360) od tvůrců Hitmana a Eidosu. U této hry je uváděn jako měsíc vydání říjen, ale moc tomu nevěříme. Zajímavou hrou v release listu je i Star Wars: Clone Wars 2. První díl této hry z prostředí Hvězdných válek vyšel pouze na Wii a DSku, ale dvojka vyjde i na PS3, Xbox 360 a PSPčku. Dále je v seznamu hra Racing 2009, což je tolik spekulovaná hra od Bizzare Creations, tvůrců Project Gotham Racing. Jako poslední novinka je na seznamu hra Tony Hawk's 11. O většině těchto her se zatím jen spekulovalo, ale nyní to máme potvrzené od domácího vydavatele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mezr Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 takže včera sem vyzkoušel demo a bavilo mě to moc. grafika mi přijde parádní. prostředí opravdu nářezový... prostě supr akce. plnou si určitě nekoupím, protože nejsem přímo fanda tohohle typu her, ale pro lidi co si potrpí na dobře vyladěnejch 3rd person střílečkách je to myslim jasná volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Taky jsem hrál demo,má to výbornou atmosféru a je to hrozně chytlavý ale trochu mi tam vadily až moc ty zrnící a podobný efekty,bylo jich tam až moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Dobry den mam problem u teto hry.stahl jsem si demo a nevim cim to je ale 80 procent dema ma chyby v grafice.odrazi od svetel a prouzky pres obrazovku.ale delat to jen za urcitych podminek.ostatni hry slapou naprosto bez problemu tak me zajima jestli stim ma nekdo stejne skusenosti.docela me to totiz zaskocilo kdyz jsme demo teto svele hry pustil a taky sklamalo ze tam jsou takove chyby.dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 To jsou ty šílený efekty který se mi tam taky moc nelíbí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 ale ja nemyslim zadny herni efekty ja myslim opravdu chyby v grafice a osvetleni a vubec celkoveho vzhledu dema.a zajima me jestli to dela vsem nebo jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 mně to teda nedělá, ale občas sou tam takový modrý jakoby tečky přes celou obrazovku ale to je tam schválně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 ale jsou to efekty.(je to dělaný jako nekvalitní videa z youtube) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Z casti se to drzi puvodniho konceptu (puvodni vsemi zatraceny trailer byl z pohledu kamery) kdyz sklonis kameru hodne dolu nebo hodne nahoru tak ti tam zacnou skakat takovy modry/fialovy kosticky jakoby zrneni to je ok jinak zadnej problem ze by mi preskakovaly textury nebo nake prouzky sem nepocitil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 tak uz parim plnou na xboxu a dela to to same jak na ps3.skoda ty efekty nebo co to je je hruza a des.kolikrat ani nevidim na koho strilet kdyz tam od tech svetel je samej odraz nebo modrej pruh.jinak hodne dobra gamesa ale za tohle teda bych je kopl do pr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 prosim, ti kdo z vas maji jednicku, muzete i napsat, zda bezej servry na online coop? Chci si ji koupit s brachou na online coop ale nechci vyhodit penize a zjistit ze to nejde. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Počkej, vždyť jednička má pouze offline co-op... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 coze? Aha, tak to na veci meni vse sakra... pokud tomu tak opravdu jr tak pak si koupime akorat lost planet 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.