karamba15 Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 nemá někdo web broswer pro psp, který zobrazuje i diakritiku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 takovy bohuzel neexistuje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Mozna Ti pomuze tohle: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007020001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Mozna Ti pomuze tohle: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007020001 Ten nepomuze, ten je jenom pro spravny rozliseni stranek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Links2 ale tohle jo http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006050004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Links2ale tohle jo http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006050004 To jsem myslel, ale poslal jsem jinej odkaz, diky za opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karamba15 Odesláno Únor 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 jo diky moc nakopíroval jsem do 1.5 a když to chci spustit tak to napíše chybu po rozbalení je tam jen jeden soubor to je divný ne ? funguje to někomu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 dej si to do slozky game150 a v recovery nastav v configuration game folder hombrew na 1.50 kernel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karamba15 Odesláno Únor 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 dej si to do slozky game150 a v recovery nastav v configuration game folder hombrew na 1.50 kernel tohle přesně mám a píše to koad network modules... error, could not load psp_net_module_comon 00000017 nevíte co to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Links2ale tohle jo http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006050004 To jsem myslel, ale poslal jsem jinej odkaz, diky za opravu a tenhle prohlizec teda zobrazuje i diakrtiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 samozřejmě :-) to bychom to sem jinak nepsali, ne? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Mám prohlížeč z fired Up. Ještě jsem ho nezkoušel, neb mám potíže z wifi klíčem............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 no jo kdyz to ale stahnu a dma do PSP tak pak to spustim vpohode to nabehne zkontroluje poripojeni a to je ok ale pak mi to haze chybu kdyz zadam nejakou netovou stranku....a pise to vzdycky nejaky error a neco ze host is unreachable....to same mi to dela i u PSPradia kdyz pustim nejake radio tak vpodstate ten samy error ze host is unreachable....nevi nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 nakonfiguruj v připojeních ip adresu i dns servery ručně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 no to mam dneska sem se s tim babral celekm dlouho :D mam totiz wifi klic oded dneska :) a vsechny Ip sem nastavoval rucne :) takze tohle by asi problem nemel byt? jo mimochodem kdyz mam FW 3.10 OE-A´ tak mam to radio a ten prohlizec davat do slozky GAME310? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 prosim pomozte nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 je jsem se s tím štval a nechodilo mi to kvůli tomu, že jsem měl nastavenou adresu dns... tahle providerova dns chodila, ale z psp prostě ne a ne se na ní dostat (akorát teda z Links2, jiný aplikace chodily). vyřešil jsem to tím, že jsem zadal adresu routeru, kterej už byl ochotný komunikovat. kdyžtak zkus zadat třeba adresu 209.85.129.147, jestli to těma dns není i v tvém přápadě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 no ja se v tomhle moc nevyznam.....zksuil sem zmenit ti IP DNS na PSP ale pak mi tam nesel net vubec no a pak sem to zksuil zmenit to DNS IP v pc ale ten Links2 mi porad nefunguje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.