P4HT Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Ahoj lidi. Prosím Vás jaký je rozdíl mezi těmito kartami?Jedna je ACEKARD 2 AK2 a druhá ACEKARD 2.1. Popř. jakou by jste doporučili i s jiných.Je jich celkem dost a teď nedoporučujou DSTT pač zloběj. Jsem začátečník tak bych rád slyšel názor od zkušených. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 2.1 je aktualni verze acekard, s tou chybu neudelas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 P4HT Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Díky.....a kterou bys (by jste) jinak doporučil(i)?Bude to používat přítelkyně tak aby to bylo s co nejjednoduším ovládáním "pokud jsou v tom rozdily".Mám v tom popravdě slušnej guláš ale to se vyřeší až s tím začnu pracovat..Tak mi zkuste prosím napsat nějaké doporučení jestli to a nebo tohle a popř. proč než nějakou vyberu a koupím díky lidičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedy Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Nedávno jsem si koupil přes ebay NDSLite a tuto otázku flashovacích karet jsem si pokládal také. Zabrouzdal jsem na IRC chat jedné warez stránky ( romulation ) a poptal jsem se. Prý je v dnešní době nejlepší CycloDS, ale také nejdražší. Mě se zdál drahý až moc ( 49$ = něco kolem 1050Kč ) a proto jsem se zeptal, na levnější verzi, ale ne nekvalitnější. Acekard, jsou prý také dobré, nejsou tak drahé ( kolem 400Kč ) a nejsou o moc horší. Je to čistě na tobě, ale asi bych si vybral jednu z těchto, podle financí. Já jsem si objednal z aukra Acekard, za cca 430Kč ( +- ) a doufám, že všechno pojede jak má. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 P4HT Odesláno Březen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Tak jsem si objednal take Acekard ale tady od k4relB.Tak uvidim až mi přijde...dík šem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
P4HT
Ahoj lidi.
Prosím Vás jaký je rozdíl mezi těmito kartami?Jedna je ACEKARD 2 AK2 a druhá ACEKARD 2.1.
Popř. jakou by jste doporučili i s jiných.Je jich celkem dost a teď nedoporučujou DSTT pač zloběj.
Jsem začátečník tak bych rád slyšel názor od zkušených.
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts