Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problem-po nainstalovani nejsou ikony


pinkpiggy

Recommended Posts

ahoj,

prosim vas, poridil jsem si ipod touch 8GB 1G..hodil tam firmware 2.2 a provedl jailbreak..

Problem zacal,kdyz jsem nainstaloval Categories..na internetu jsem videl usporadani takove,ze kluk mel na kazde obrazovce nejake soubory..na jedne programy,pak se jakoby kdyz posouva fotku presunul na hry,atd atd..chtel sjem neco podobneho a nekdo mi poradil categories..nainstaloval jsem a zjistil ze je to neco jineho a to jsem nechtel..tudiz jsem se po par dnech rozhodl,ze categories odinstaluju..

odinstaloval jsem avsak v menu zustali slozky a nesli dat pryc..tak jsem opet categories nainstaloval a chtel ty soubory ze slozek vyndat a pak znovu odinstalovat..ale kdyz jsem categories nainstaloval,spousteci ikona se mi nikde v menu neukazala..zkusil jsem tedy reinstal asi 4x jeste ale porad to same..rozhodl jsem se tedy pro restore..nejprve byla nejaka chyba,ze mi ipod nesel zapnout,pak jsem ho rozchodil v pohode,restornul..znovu jailbreaknul..avsak ted,kdyz do ipodu nainstaluju ty hry,co jsem tam mel predtim,tak se mi jejich ikona neukaze v menu..avsak v iTunes se to hlasi jakoby byli nainstalovane,ale nikde tam nejsou..kdyz nainstaluju aplikace,ktere jsem tam doposud nemel tak se v menu normalne zobrazi..

nevite nekdo prosim vas co s tim??Diky moc!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neplatil jsem za zadnou..stahl jsem si jen tap tap a frig nebo jak se to jmenuje (ten programek na ICQ)..ale,asi spatne vysvetluju,v cem je problem nebo me spatne chapes..ja ikdyz nainstaluju to tap tap..tak to se mi tam take nezobrazi..zkousel jsem to uz asi 8x..kdyz nainstaluju nejakou jinou hru,kterou jsem pred restorem v ipodu nemel,tak ta se normalne zobrazi..ale ty hry,ktere jsem jiz mel se nezobrazi..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak trosku nechapu..ted se problem vyresil..:) chtel jsem restornout ipod..ale zkusil jsem dat jeste reset all settings v nastaveni ipodu.. (settings->general->reset->reset all settings) a najednou se restartoval pak ipod..a VSECHNY ikony tam byli..:)

tudiz problem vyresen..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkus si z Cydie nainstalovat BossPreffs a jestli uz to mas tak dej proof! nebo proste to kde ukryvas ikony... kdyz neco das do Categories tak ti jakyby ty ikony zmizi tak to zkus nejak vypnout...

diky,ale uz je problem vyresen, BossPreffs jsem take predtim zkousel nainstalovat,ale ani ten nepomohl..

jak jsem rekl..pomohlo dat restore all settings..sice se nic nerestorovalo,ale ikony se mi z niceho nic vratili..:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu