Spilif Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 No tak já sem toho extra nikd yneměl ale mám spíš kliku:)... Jako malej rozbitá hlava kdo to neměl že, o něco později dvakrát zlomená ruka v nějakým intervalu a asi tři roky z5 jsem měl sakra kliku když sem jel na motorce hnal sem více méně docela rychle (sakra rychle ale jelikož by mohl někdo moralizovat tak neuvedu kolik:ziped: bohužel byla to rovina všechno v nejlepším pořádku nikdo nikde tak sem za to zatáhl a pak byla zatáčka a ono to nějak nebrzdilo takže jsem to vzal v té rychlosti rovně prolítl jsem se 150 metrů a po dopadu sem zjišťoval škody rozhodně byli zlomený dva prsty a zbytek se zjistil až v nemocnici! Naštěstí pro mě byla ta ruka asi nejhorší páč všechno ostatní bylo jen obražený a zhmožděný! Vypadal sem jak dalmatin ale hlavně že jsëm to přežil...(a aby si někdo nemyslel že to byla sranda tak dva dny po nehodě jsem nemohl chodit nezvedl jsem nohy,tři měsíce po nehodě jsem fungoval s práška proti bolesti a to prášky nesnáším:cry:... Následky z toho nejsou žádný no možná vlastně jo ty dva prsty úplně nenatáhnu a na motorce jezdím trochu jinak:bash::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 miliony pohmozdenin ze sk8 :) a jednou sem si po doskoku zpatky do Ucka vylomil trojuhelnicek tesne nad kotnikem..srouby,draty,pul roku sem nechodil a ted mi doma lezi dve desky..uz sem nadobro dojezdil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Tak můj jedniný úraz byl zlomený prst na noze.......... Týdne jsem nechodil a pak to bylo ok...................... Sice mně nepotkal žádný vážný uráz,ale má nemotornost to dohání a není den kdybych se např. nebouchl do hlavy... Asi proto jsem tak dementní xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 ja sem si zlomil malicek a to tak ze sem ho ohl uplne na druhou stranu takze krasnych 180 stupnu no a pak 2x na stejnym miste zapesti na prave ruce a to boli jak hovado ale da se toa jinak myslim nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 2krat rozbita hlava a 2 operace nohou.. a vedle me lezel kluk co mel po 6sty zlomenou nohu.. fuj museli mu davat strojek do kolena a lytka.. nikdy by jste si neprali to mit.. vylejza vam to z masa a kazdej den vam to musej myt 100centnim alkoholem kvuli hygiene no proste fuja kdyz vam to vyndavaj tak vas neumrtvej proste vubec nic a vysroubovavaji vam to z kosti ven.. dokonce vam z toho leze i maso.. ja mel nastesti jen draty me to vytahli klestemana hrebiky bylo to docela rychle akorat to postrikalo sestru vedle me :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 2krat rozbita hlava a 2 operace nohou.. a vedle me lezel kluk co mel po 6sty zlomenou nohu.. fuj museli mu davat strojek do kolena a lytka.. nikdy by jste si neprali to mit.. vylejza vam to z masa a kazdej den vam to musej myt 100centnim alkoholem kvuli hygiene no proste fuja kdyz vam to vyndavaj tak vas neumrtvej proste vubec nic a vysroubovavaji vam to z kosti ven.. dokonce vam z toho leze i maso.. ja mel nastesti jen draty me to vytahli klestemana hrebiky bylo to docela rychle akorat to postrikalo sestru vedle me :D Jaj a to kdyby si byl na sále když mu to dělali:ziped:já měl tu možnost na civilce je to už dávno ale viděl sem věcí no nic příjemnýho8)ale dá se na to zvyknout:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Jaj a to kdyby si byl na sále když mu to dělali:ziped:já měl tu možnost na civilce je to už dávno ale viděl sem věcí no nic příjemnýho8)ale dá se na to zvyknout:!: to urcite ale kdyby jsi byl ty ten clovek blee fuuj... rovnali me nohya tohle nebylo nic extra :lol: z toho se mi jezili chlupy po celem tele :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 supa topic, no na skole v prirode v 5. tride, mi na palec u nohy spadl asi 15 kg stul... no ty vado, zlomenej palec, slezl mi nehet, a jeste k tomu jsem po celou dobu s nima chodil tury a prochazky, bo ta ucitelka byla krava, kdybych s tim sel hned k doktorovi mohlo to byt lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Pravě ted momentalne mam zlomenou levou ruku (levou už po druhý) jezdil jsem na prkně a když jsem si chtěl dopnout vázání přised sem si ji a zlomil ve vřetení kosti:D a pravou už jsem taky zlomenou měl:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 tak to neni ani zraneni na snowboardu :D, to je lamerina :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 ja sem nic nikdy zlomeneho nemal ale kdyz mibylo tak 5 tak sem utekal se skleneou vlaskou a zakopls sem a porezal sem si celi ksicht mam tam jizvu ale uz je mala a neni tak videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 to urcite ale kdyby jsi byl ty ten clovek blee fuuj... rovnali me nohya tohle nebylo nic extra :lol: z toho se mi jezili chlupy po celem tele :D Tak to máš taky pravdu ale prostě mužu říct že zatím sem měl kliku a já to nebyl ono stačí věci kdysi člověk řekne že to nic není! Ale jednou sem zažil dobrou věc¨ležim ve špitále zacévkovali mě nějak sem nemohl chodit to bylo po té nehodě co jsem popsal někde na začátku:bash:no a když mi chtěli rušit cévku tak přišli na to že se mi ten balónek který je nakoncei přilepil na stěnu močovího měchýře a fakt nic moc a tak řešili jak to vyndaj dvě sestřičky každá tak opatrně zkoušela tahat a nešlo to já spocenej jako prase a říkal sem jim že doufám že ještě budu fungovat8)a oni no to nevíme:wohow:no a nějak se jim ta cévka nepodařila vyndat tak zavolali doktora co sloužil tak na to mrknul zkusil zatáhnout nepochodil a tak škubnul:ziped: v tu chvíli sem viděl všechny svatý a možná jich bylo víc než obvykle no myslel sem že to je všechno na ruby venku protože bolest ukrutná! Ale pak to naštěstí vše bylo bylo v pohodě tak už vás nebudu otravovat 8):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Já si eště nikdy nic nezlomil,a doufám že ani nezlomim :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Byly mi tenkrát asi čtyři, kdy jsem se naklonil k ňákýmu pudlovi a von mě kousl těsně vedle levýho voka. :hurted: Rána šla naštěstí nad a pod něj, takže to stačilo akorát sešít a teď už ani neni poznat, že se mi někdy něco stalo. Škoda, že už jsem se tomu pudlovi nestih' pomstít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 jajsem si zlomil 3 ruku a jednou naerazil nohhu.a nemůžu na nohu došlapnout a když jo tak to bolí a s rukou to že nesmím zvedat těžky veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 já nevim ale jak se dá narazit noha ? jinak já sem si dneska zlomil propisku ... a kámoš o těláku hokejkou švihnul týpka do čela takže krev .. stehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 no tak ja jsem si zlomil 3 ruku a jednou jsem mel narazenou npohu.Nasledky:na nohu když došlápnu tak to bolí a s rukou nemůžub zvedat něco těžkýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 To už víme.....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 ja sem si teda nic nezlomil ale jednou kdyz sem jeste chodil ve skole do druziny tak ja tam mel babicku a sel sem si tam do skrinky pro sklenicku jako ze si dam piti ale ta sklenicka byla prilepena od stavy a k ty skrince tak sem ji silou chtel urvat ale ruka i se sklenickou se mi svezla na oboci a ta sklenicka byla uplne na sracky takze me sily oboci ale mel sem jeste stesti ze to neslo do oka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 ^^ :lol::lol::lol::lol: kdyz si to predstavim tak se valim pod stolem :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Hm jsem slabej odvar z vás měl jsem jen přeražený nos o led, rozseknutou bradu o Skate, zlomenej malíček při kotrmelci (Jinak mám časté problémy se zadama a kolenama) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 já jsem si zlomil 3 ruku a narazil jednou nohu a nějaké nasledky se asi najdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 já si zlomil držku jak jsem to četl............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 1george: jo, to ze sis 3x zlomil ruku neznamena ze to musis 3x napsat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.