xetron Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 Jsem docela zoufalej. Nevim co všechno musim mit vytvořene aby mi jely Mam na rootu karty složku Iso hry nakopiruju tam a když to spustim tak to hodi chybu :( když tak prosim o pomoc na icq 231 877 937 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 máš UMD v mechanice??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Únor 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 jo tak to nemam Ale četl jsem že nemusim mit při fw 3.03 Oe-C v tom příspěvku "Pro začátečníky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 tak ho tam zkus dát jestli náký máš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Únor 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 tak jo no Díky za radu myslel jsem že už se tu takova chyba nevyskytuje Dobře že to pomohlo Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 jinak si musíš vypnout v psp to UMD ale to nevim jak :oops: ...já tam mám pořát vraženej demo disk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 ..taky hraju porad s umd demo diskem..je to na jistotu :) ..jinak v recovery je funkce "NO UMD"...ale neplati to prej na vsechny hry(isa).. ..kdyz ma clovek naky UMD v mechanice, tak se nemusi o nic starat - doporucuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Únor 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 jinak si musíš vypnout v psp to UMD ale to nevim jak :oops: ...já tam mám pořát vraženej demo disk... asi to taky tak budu provozovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xetron
Jsem docela zoufalej. Nevim co všechno musim mit vytvořene aby mi jely Mam na rootu karty složku Iso hry nakopiruju tam a když to spustim tak to hodi chybu :( když tak prosim o pomoc na icq 231 877 937
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts