xetron Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Jsem docela zoufalej. Nevim co všechno musim mit vytvořene aby mi jely Mam na rootu karty složku Iso hry nakopiruju tam a když to spustim tak to hodi chybu :( když tak prosim o pomoc na icq 231 877 937 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hrdas Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 máš UMD v mechanice??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xetron Posted February 27, 2007 Author Report Share Posted February 27, 2007 jo tak to nemam Ale četl jsem že nemusim mit při fw 3.03 Oe-C v tom příspěvku "Pro začátečníky" Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hrdas Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 tak ho tam zkus dát jestli náký máš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xetron Posted February 27, 2007 Author Report Share Posted February 27, 2007 tak jo no Díky za radu myslel jsem že už se tu takova chyba nevyskytuje Dobře že to pomohlo Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hrdas Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 jinak si musíš vypnout v psp to UMD ale to nevim jak :oops: ...já tam mám pořát vraženej demo disk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 atry Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 ..taky hraju porad s umd demo diskem..je to na jistotu :) ..jinak v recovery je funkce "NO UMD"...ale neplati to prej na vsechny hry(isa).. ..kdyz ma clovek naky UMD v mechanice, tak se nemusi o nic starat - doporucuju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xetron Posted February 27, 2007 Author Report Share Posted February 27, 2007 jinak si musíš vypnout v psp to UMD ale to nevim jak :oops: ...já tam mám pořát vraženej demo disk... asi to taky tak budu provozovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
xetron
Jsem docela zoufalej. Nevim co všechno musim mit vytvořene aby mi jely Mam na rootu karty složku Iso hry nakopiruju tam a když to spustim tak to hodi chybu :( když tak prosim o pomoc na icq 231 877 937
7 answers to this question
Recommended Posts