Lamps Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 According to the June 2008 issue of EGM, the plot is as follows: The story is a retelling of the original's, but with some new twists. Dr. West, a character mentioned in the original game, is now the teacher of Rick and Jennifer. West becomes the antagonist and sends monsters (Known as the "Corrupted") to kidnap Jennifer and fatally wound Rick, who finds the Mask and wears it. The plot also now involves portals that spawn the creatures appearing across the world (these elements being pulled from the 2nd and 3rd game). Rick's character has been re-imagined since his appearance in the original game, contrary to his Jason Voorhees-inspired design in the original title he is now a hulking version of himself, which is very similar to his super form from the 3rd game. The terror mask has also changed in design as it no longer resembles a hockey mask, but retains its skull-like design from Splatterhouse 3 Jak se těšíte na tenhle krváček z produkce Namco Bandai? Vychází: 28. dubna 2009 Platformy: Xbox 360, Playstation 3 Pouze Singleplayer ingame trailer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arok Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Musim rict ze moc, hral jsem to jeste na starem sega emulatoru a uz tenkrat me to dost chytlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Už aby to tady bylo ,vypadá to dost dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-JaP- Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Zdravicko ja mam z tehle hry pocit,ze tezce kopiruje God of War z playstationu. Jako vlastnik Xka jen tise zavidim serii GoW ( neplest s Gearama ) majitelum Psx konzoli a doufam,ze tato hra bude dobra.Ten filmecek tomu nasvedcuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Shodností s God of War jsem si nějak nevšiml.. ale uvidíme až ve hře.. ani nevím, jestli bude demo.. doufejme že ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 mě se to docela líbí podobnost gow tam je, příjde mi to skoro stejný akorát že to není z antickýho prostředí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Vlastně podobnost tam je.. obří brutalita :) která by tu mohla být ještě větší.. Pro mě nejočekávanější hra první poloviny roku.. tak uvidíme, i když to bude třeba Béčková hra, jsem fanda série.. takže si zahraju moooc rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 A sakra, toho jsem se bál.. odloženo na 15. prosince :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Tak konečně to vyšlo :D Mám zatím nahráno kolem hodiny, zabil sem jen tu "malou" holčičku a nezklamalo mě to. Brutální, ujetý....maska má super hlášky :D Nic extra to není, ale je to celkem kvalitní rubačka. Sem zvědavej na lvly dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Nemá ochranu AP25, že jo? 6 Wave myslim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Ne AP2.5 to nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Paradni rubacka ,paradni muzika a hlavne je to proste splatterhouse.Ja bych tomu dal jasnych 8/10 .Konecne poradny maso na konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 A je super že sou tam i starý díly Splatterhouse :D Zkoušeli ste to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Ale mam problem s splatterkills(finish kill) nekdy se mi poved ,ale vetsinou ne,protoze na sve momentalni TV co mam v pokoji neprectu ,zda staci analogy pohnout ukazanym smerem,nebo mackat ci stisknout analogy.Kdyz tak dik za info.Docela to ma dlouhy loadingy ale to vyresi hadr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Slysel jsem neco o arkade splatterhouse co ma byt ve hre ,ale zda to nebude dalsi dlc ke stahnuti na live.JInak kdo je objevi,informujte,nejdriv to bude chtit nejspis projit kampan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Kdepak, původní arkáda, všechny 3 díly jsou hned ze začátku v hl.menu pod položkou CLASSICS! :) A u těch finish kills stačí směr páček,nemusíš mačkat JJ loadingy mám taky celkem dlouhý no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 jj pravda ale odemykaji se jak hrajes story mode.Zatim mam splatterhouse 1 ,je to fajn ale cekal jsem aspon grafickej remake.Jinak hra me nehorazne bavi,ale urcite to neni pro kazdyho.Ale kdo ma rad hack and slash,tak si ty komba proste uzijes na max.A ta brutalita ,jednoznacne nejbrutalnejsi hra na xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Souhlasím, je to dost dobrý. Ale ta obtížnost!!! Parkrát vás škrábnou a jste na maděru:D Musel jsem snížit na sraba. Tomuhle říkám HC pařba;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Ze začátku to je obtížnější no :D Ale stačí používat LT + B a léčit se víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Mě to moc nechytlo , čekal jsem víc, mě to příjde takový všechno odfláklí a stereo! dal bych té hře tak 5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Ahoj, potřebuji poradit mám zásek, jsem u hlavy sochy svobody jak z ní na mě kouká oko a vyplazuje jazik, nevím co mám udělat, pořád vybýhají nový potvory a nevím jak dál...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Pomozu aj videa...alebo si ten svoj problem v nich nenasiel?????? http://www.youtube.com/results?search_query=splatterhouse+xbox+360+walkthrough&aq=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wnas Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Uz to mam skoro dohrany.....musim rict je to dobra gamesa ......ale nahodou zrovna hraju znova Dante inferno a je to mnohem lepsi gamesa s velmi podobnym stylem hry. A te krve je tam az trapne moc......a grafika je spis hodne vykreslena nez hororova...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.