Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

jDownloader - číslo verze neudávám, protože program se vždy po spuštění aktualizuje na nejnovější verzi

k1wcqv.png

Výborný prográmek který umí sám stahovat linky z Rapidshare.com (a jiných) automaticky jeden za druhým přes FREE i PROFI účet (možno zadat až 5 profi účtů pro každý server)

Podporované servery (momentálně):

- rapidshare.com

- uploaded.to

- bluehost.to

- depositfiles.com

- fast-load.net

- filefactory.com

- filer.net

- freakshare.net

- megashares.com

- megaupload.com

- meinupload.com

- netload.in

- gshare.com

- rapidshare.de

- sharebase.to

- youtube.com

- mooshare.net

šlo mi stahovat i z jinačích serverů,ale nelze za všechny 100% ručit.............

Vlastnosti:

- Automatické aktualizace

- Český jazyk

- Vyžaduje Javu (pokud ji nemáte sám vás na to při instalaci upozorní)

- Program se neinstaluje ale pouze spouští

- Program umí většinu souborů po stažení o rozbalit (i ty zaheslované pokud zadáte při vložení linků i heslo)

Poznámka: V nastavení si zvolte kam se mají stažené soubory ukládat !

2wqeno5.png

sli2qe.jpg

http://www.multiload.cz/stahnout/61681/jdown-rar/

Zde máte informace+dowload link ke klientu,doufám,že Vám to pomůže a když si s něčím nebudete vědět rady,poradím.........

Za Thanks jsem vděčný..........

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

uz ten prográmek mam dlouho ale mam tady dva problemy jeden s tim rpogramem a druhej s rapidshare.com takze ten prvni je to kdyz stahnu jeden soubor tak pak to ceka 15 minut nez se zacne stahovat ten druhej:cry: a ten druhej problem je ten ze kdyz chci neco stahnout z rapidshare jako rovnou z ty starnky tak mi to pise ze z miho ip se uz stahuje a ze nemuzu stahovat dva soubory najednou takze nemuzu vlatne stahovt z rapidshare.com poradte plz:cry::cry::cry::arrow::!::!::!:

Odesláno
uz ten prográmek mam dlouho ale mam tady dva problemy jeden s tim rpogramem a druhej s rapidshare.com takze ten prvni je to kdyz stahnu jeden soubor tak pak to ceka 15 minut nez se zacne stahovat ten druhej:cry: a ten druhej problem je ten ze kdyz chci neco stahnout z rapidshare jako rovnou z ty starnky tak mi to pise ze z miho ip se uz stahuje a ze nemuzu stahovat dva soubory najednou takze nemuzu vlatne stahovt z rapidshare.com poradte plz:cry::cry::cry::arrow::!::!::!:

To je úplně normální, že ti to nezačne stahovat všechny soubory najednou bez prodlevy ca: 15 minut.

A když máš založený účet na RAPIDU, tak by ti to mělo stahovat bez čekání a nemusíš třeba čekat na změnu IP adresy nebo čekat na 15.min omezení.

I bez účtu se dá tahat, ale to čekání.:cheesygrin:

Lepší si to dát na stahování před spaním večer a do ránu po dobu např.8 hod bude značná část stáhlá ovšem záleží zase na velikosti stahovaného souboru a na rychlosti to je, pak toho více stáhlé.

Odesláno
lol wtf ? ja kdyz kliknu na ten edisk tak mi vyjede seznam email login ?:wohow::bash:

jo mě to udělalo to samé jenom zkopíruj odkaz do adresy na hoře a pujde to

Odesláno

Njn,dej to do čekací fronty v klientovi a jestli nechceš čekat,tak si pořiď účet....Jinak mb na free na rapidu jsou omezeny,tak stejně někdy čekáš..........

Odesláno
Ale free rapid je omezen jen na rapid,ale zde můžeš stahovat i z několika serverů velkou rychlostí...........

To bych nerek podporuje tyto servery ;)

Rapidshare.com

FileFactory.com

Uploaded.to

Megaupload.com

Netload.in

DepositFiles.com

Megarotic.com and Sexuploader.com

Share-online.biz

Egoshare.com

Easy-share.com

Letibit.net

XtraUpload.de

Shareator.com

Load.to

Iskladka.cz

Uloz.to

FileBase.to

Hellshare.com

Quickshare.cz

a na dalsich se pracuje ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu