metuj Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Můj kolega a dobrý kamarád by potřeboval udělat pěknou webovou prezentaci. Rozsah cca 5 stránek, nemusí to být žádné ASPčko, stačí běžný HTML formát a součástí by mělo být i vytvoření nějakého lehčího loga dle dodaného návrhu. Napište mi prosím Vaši představu o ceně a termínu. Předem děkuji. Kolega chce neco na tento způsob: http://www.coachme.org/ (ačkoli mě to připadá docela ošklivé;-) Texty kompletne doda, podrobnosti ke grafice také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 V tom případě mu ale nestačí obyčejné HTML, pokud chce něco na způsob coachme.org Jeho představa, by se dala provést nejspíš v CSS, php a XHTML ( Samozřejmě i jinak, ale tohle je základ ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Hlásím se do služby :D, ozvy se mi na icq metuji (pokud se mnou souhlasíš :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 V tom případě mu ale nestačí obyčejné HTML, pokud chce něco na způsob coachme.orgJeho představa, by se dala provést nejspíš v CSS, php a XHTML ( Samozřejmě i jinak, ale tohle je základ ). Ja jsem tedy spise laik, ale co je na tom webu neproveditelne v HTML? Me to na prvni pohled prislo jak standardni ramce s nekolika odkazy a vlozenymi obrazky. I Mozilla mi tam nic nez text, html a jpegy nenasla. Hlásím se do služby :D, ozvy se mi na icq metuji (pokud se mnou souhlasíš :))Urcite se ti vecer ozvu. Diky za zajem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Nekoukal jsem na zdrojový text, jen mi to přišlo jako pozicování v CSS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Nekoukal jsem na zdrojový text, jen mi to přišlo jako pozicování v CSS. Tak zrovna pozicování (možná spíš jen zarovnání textu v HTML) jim právě moc nejde. U každé odkazované stránky jim text začíná na jiném místě;-) Každopádně kolega bude spokejn pouze s vkusnou, decentní prezentací v HTML;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
youxiuren Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 When the young waitress in the café in Tom's building started waving hello everyday. Tom was flattered, for she was at least 15 years younger than he. One day she waved and beckoned to Tom again. When Tom strolled over, she asked, "Are you single?"??"Why, yes," Tom replied, smiling at her broadly.??"So is my mom," she said. "Would you like to meet her?"to suffer for one’s wisdomMore Games,joke,Maple Story mesos and famous. Click http://www.ygscn.net You will get more. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyialink Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Replica Handbags, Cach Handbags, Gucci Handbags, Chanel Handbags,fake coach purses, Wholesale replica louis vuitton handbags and more! Get what you need at skyia.com www.skyia.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcde952 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 09 Hundreds of Chanel New Bags Now free Gift for you to choose on any orderGo and visit www.wendyluxury.comEmail: sale@wendyluxury.comMSN: wentingt@hotmail.comTEL: 1-347-410-9089 fake handbags , replica Louis Vuitton , replica Gucci purses,fake designer handbags ,Chanel inspired handbags ,replica purses ,replica Chanel handbag,fake Gucci bags,Chanel inspired handbags,replica Chanel handbag,replica hermes handbag,replica PRADA handbag,replica CHLOE handbag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
968047767591931 Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 cvbnfsddfgsswrergsdfghdfgdhdszfyhesavcgfgf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1011221025 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 singer25800baolong30aodaliyaxini056baolong30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.