Sarky16 Odesláno Květen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2006 THeBaNDiT: cez aky program hras EXIT??? cez DAXZISO ked hej tak ako ho mas nastaveny ze ty ide ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2006 Takze je to dost stary topic ale treba ho ozivit tak tu doplnim par hier co som dohral. GTA Liberty City Stories Ridge Racer World Tour Soccer Burnout Legends 007 From Russia With Love Lumines Dead to Rights NBA Street Showdown NBA Ballers Rebound SOCOM 2006 FIFA World Cup F1 Grand Prix Fifa Street 2 Finder Love Gangs of London Loco Roco Miami Vice Tomb Raider Legends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyczko Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 Hral tu nekdo už Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest?..Nejde mi tam otevrit posledni kolo a všechno už mam hotove tak jestli nahodou to uz nekdo dohral tak mi poradte diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slimák Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Ahoj. Nechci zbytečně zakládat nové vlákno. Můžete mi prosím poradit s druhou misí v Syphon Filter. Rostřílel jsem cisternu, našel počítač a vypnul elektřinu, u dělníka našel nějaké dokumenty a postřílel další vlnu třech strážný, který se vynořili z nějakých dvěří. Navigační šipku mám stále u toho počítače, ale nedá se s ním nic dělat. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Colin McRae Rally 2005+ (78%) Midnight Club 3 (100%) Daxter (101%) SW Battlefront 2 (hodně vítězství 8) ) SC: Essentials (kompletně kampaň) OutRun 2006 (vše vyjma PS2 link věcí :? ) NFL Street: Unleashed (několik sezón) NFS: MW 5-1-0 (100%) NFS: Carbon - Own The City (15%) BurnouT (59%) GTA: Liberty (22%) :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Takže já jsem dohrál Fifu street 2 Pak GTA : LIberty City pak Tonyho Underground 2 remix a ještě tekena a ještě Most Wandet tod zatím vše.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Ahoj. Nechci zbytečně zakládat nové vlákno. Můžete mi prosím poradit s druhou misí v Syphon Filter. Rostřílel jsem cisternu, našel počítač a vypnul elektřinu, u dělníka našel nějaké dokumenty a postřílel další vlnu třech strážný, který se vynořili z nějakých dvěří. Navigační šipku mám stále u toho počítače, ale nedá se s ním nic dělat.Děkuji. ved som Ti na to uz niekde inde odpovedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 wow to ja za celej rok dohral jen Gun...pokud mate rychli internet a možnost spouštění ISO tak si moc nezahrajete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 wow to ja za celej rok dohral jen Gun...pokud mate rychli internet a možnost spouštění ISO tak si moc nezahrajete a to je cela podstata ISO her :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 wow to ja za celej rok dohral jen Gun...pokud mate rychli internet a možnost spouštění ISO tak si moc nezahrajete a to je cela podstata ISO her :D Nechci se chlubit, ale všcky uvedené hry buď mám nebo jsem měl PRAVÉ :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki100 Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Ridge Racer Medievil:Ressurection Burnout Legends Mercury Tony Hawk´s Underground 2 Remix NFS Carbon : Own the city Fifa Street 2 Sonic Rivals a teď hraju Mortal Kombat : Unchained a Luxor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Tony Hawk´s Underground 2 Remix Fifa street 2 NFS: Carbon;Most Wandit Sonic rivals Lego_Star_Wars_2 Spiderman 2 Možná ještě nějáký,ale nevybavujou se mi ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 zatím LocoRoco , pirates of carribean 2 ,nfs Most Wanted, Cars ,Sonic Rivals, tekken dark ressurection (:D) ,Burnout Legends ,Viruta Tennis, WRC, Medal of Honor: HEROES, King Kong, Juiced ELIMINATOR..... Možná jich je víc, teď u sebe nemám PSP jinak bych opsal 100% savy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Ridge Racer Medal of Honor Killzone Ace combat Daxter Gun Need for speed Carbon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 ja som zatial presiel iba Dam jam fight. mam otazku kolko turnajov je dokopi vo wipeout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.