Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

pls pomoc s PS1

perrek

Recommended Posts

Nevim, jaký problém přesně máš, ale popíšu ti, jak bys to měl vypálit a taky jak to dělám já u ps2, xbox aj.

1. Stáhnu si hru cca na 10 partů ( částí )

2. Rozbalim a vzdnikne mi jeden *.iso soubor

3. V Daemon Tools si ho otevřu, tím pádem mi jakoby vznikne další virtuální mechanika

4. Dám do mechaniky prázdné DVD

5. Pustím NERO, nebo cokoliv jiného

6. Dáš skopírovat disk

7. No a pak už nastavíš, že chceš okopírovat tu virtulní mechaniku (např. E), ono se to tváři, jako by si v PC měl další disky ( ten *.iso soubor ) na DVD v mechanice (např. F)

No a máš to...takhle to dělám já a vše funguje vpohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě bych chtěl podotknout, že je vždy důležité mít v nastavení zaplé číst subkanálová data toto platí hlavně u konzolových her.

Vlož ten stáhlý image disk do virtualní mechaniky a přes vypalovací program třeba Alcohol 120% vytvoř image soubor, ale musí být zaškrtnutá položka číst subkanálová data pokud by nebyla zaškrtlá, tak CD je automaticky nefunkční!

Je zajímavé, že pokud stahuješ image konzolových her, že jsou po vypálení nefunkční.

Ovšem pokud není image špatně vytvořený.

Zkus používat tyhle programy:Nero Burning rom,ALcohol COpy 120% nebo CLone CD a určitě by to mělo už jít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu