Perconti Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 zdárek lidi, potřebuju poradit. Když jsem doma, tak hraju PSP přez adapter. Vždy ale vyndám baterku, aby se nenabíjela. Je lepší mít v PSP baterku, nebo jí vyndat? A ještě jeden dotaz, jak vznikají dead pixely? THX za odpovědi ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slipknotyk Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 hey tak podle me s tou baterkou je to jedno....... a dead pixely tam byvaji uz od vyroby kdyz je tam jeden ci dva tak to nevadi le horsi je mit treba takovych 16 a tak... to uz se vetsinou reklamuje:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Pokial ti to nerobi problem tak bateriu vytiahnui pokial mas zapojene do zasuvky. je to pre tu bateriu lepsie. I ked do akej mieri je vec diskusie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Já tam baterku dycky mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 aj ja :) inak ak si chces vytvorit Dead Pixel tak poloz psp na nieco horuce, trebars MODEM :D alebo daj do mikrovlnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Nebo etě lepšie vzít šrubovak a tou ostrou hrabou jebnut to displeja...Zaručeně death...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 aj ja :)inak ak si chces vytvorit Dead Pixel tak poloz psp na nieco horuce, trebars MODEM :D alebo daj do mikrovlnky Počkej, takže já když tohle udělam, tak může dát PSP na reklammaci?? Oni na to nepřídou??? :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 je to jedno PSP ma ochranu prebijania ACU a okrem toho tieto akumulatory uz nepoznaju pametovy efekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Perconti Odesláno Únor 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 tak díkes za odpovědi. mě se tam dead pixely objevili z ničeho nic. nosim PSP v tvrdým pouzdře a najednou se tam žačínaj nějaký dělat :( ... jo a ještě chci jen dodat, kámoš má téměž stejně starou baterku a baterku nechává v PSP když tam má adaptér a dneska mu ta baterka funkuje asi o hodinu a půl míň než mě, tak sem myslel, že se to třeba tim ničí, když tam baterku nechává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Hmm...spíš to bude tím,že víc hraje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 blbost ... nemuze vzniknout tak ze se na nem hodne hraje. neplacej blbosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big toe Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 blbost ... nemuze vzniknout tak ze se na nem hodne hraje. neplacej blbosti řekl bych že měl na mysli tu výdrž baterky, ne DP... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Mno je to asi to samý jako s mobilem aprostě se vším,kde sou baterky...Ta baterkja má určitou životnost a pokud se používá dlouho,tak méně vydrží...sem si jistej,že to tak je...Když se moc používá jakože hoooodně moc,tak pak měně vydrží.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Perconti
zdárek lidi, potřebuju poradit. Když jsem doma, tak hraju PSP přez adapter. Vždy ale vyndám baterku, aby se nenabíjela. Je lepší mít v PSP baterku, nebo jí vyndat?
A ještě jeden dotaz, jak vznikají dead pixely?
THX za odpovědi ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts